Lezzet Düşkünleri bitti mi neden yok final mi yaptı kaldırıldı mı?

Lezzet Düşkünleri bitti mi neden yok final mi yaptı kaldırıldı mı?
TV8'in yeni başlayan yarışması Lezzet Düşkünleri'nin iki gündür ekranlarda yer almaması izleyicileri üzdü. Binlerce kişi Lezzet Düşkünleri bitti mi neden yok final mi yaptı kaldırıldı mı? sorularını sorarak araştırma yapmaya başladı. İşte detaylar...

Gabriele Sponza'nın renkli sunumu ve birbirinden iddialı 5 takımın yarışıyla ekranlara gelen Lezzet Düşkünleri'nin iki gündür TV8 yayın akışı içerisinde bulunmaması sonrasında binlerce kişi araştırmalara başladı. Yeni başlayan yayın hayatında bir anda ekranlardan çekilen programın akıbeti merak ediliyor ve Lezzet Düşkünleri bitti mi neden yok final mi yaptı kaldırıldı mı? gibi sorular soruluyor. Yanıtı haberimizde yer alıyor.

 

Lezzet Düşkünleri neden yok?

Kısa süre önce başlayan TV8'in yeni yemek yarışması Lezzet Düşkünleri'nde bir şef ve bir de yardımcı şeften oluşan beş takım kendi günlerinde hünerlerini sergiliyor ve puanlarını alıyordu. Yeni formatıyla beğeni kazanması ve çok sayıda kişi tarafından izlenmesi beklenen yarışmaınn ilk olarak saati 16:00'dan 10:00'a çekildi. Ardından da yayın akışından kaldırıldı. Programın artık devam etmesi beklenmiyor. Yarışmanın sosyal medya hesaplarından şu ana kadar bir açıklama yapılmadı. Bugün Doğduğun Ev Kaderindir dizisi yayınlanacak.


 

Lezzet Düşkünleri Selen Özcan

lezzet düşkünleri gizem özcan

Lezzet Düşkünleri Berna Okul

Lezzet Düşkünleri Berna Okul
 

Lezzet Düşkünleri Tuğba Okul kimdir

Lezzet Düşkünleri Tuğba Okul fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.