Mahsun Kırmızıgül "Güzel Atlar Diyarı" dizisiyle 8 yıl sonra ekranlara dönüyor

Mahsun Kırmızıgül "Güzel Atlar Diyarı" dizisiyle 8 yıl sonra ekranlara dönüyor
Mahsun Kırmızıgül'den hayranlarını sevindirecek bir haber geldi! Kırmızıgül, Kanal D'de yayınlanacak "Güzel Atlar Diyarı" adlı dizisini çekmeye hazırlanıyor. Dizinin oyuncu kadrosundan ilk açıklanan isimler ise Meltem Cumbul ve Halil Ergün oldu.

Şarkıcı, Türkücü, oyuncu, senarist ve yönetmen kimliğiyle bilinen sanatçı 8 yıldır sadece uzun metrajlı filmlerle devam ettiği kariyerine nihayet beklenen bir televizyon dizisi projesiyle devam edeceğini duyurdu. İstanbul, Diyarbakır, Karadeniz, Kapadokya'da çekilecek dizinin Türkiye'nin dört bir yanında çekilmesi planlanıyor. "Masalsı bir aşk hikayesi"nin anlatılacağı dizinin senaryosunu ise Feraye Şahin yazıyor.

Mahsun Kırmızıgül’ün yeni dizisi "Güzel Atlar Diyarı" Kanal D'de yayınlanacak ancak henüz yayın tarihi belli olmadı, 2024'te ekranlara geleceği düşünülüyor.

Başrollerinde Halil Ergün ve Meltem Cumbul oynayacak

halil.png

Yaprak Dökümü dizisinde hayat verdiği Ali Rıza Bey rolüyle ekranların aranan yüzü olan Halil Ergün, bu projeyle uzun bir aradan sonra ekranlara dönüş yapacak. Ergün'den sonra duyurulan ikinci isim ise Zeyno (Yılan Hikayesi) rolüyle gönüllere taht kuran Meltem Cumbul oldu. Cumbul, dizinin çekimleri için Amerika’dan İstanbul’a geldi.

meltem-cumbul-resimleri.webp

Dizinin yapımını Mahsun Kırmızıgül ve Murat Tokat'ın ortak olduğu Boyut Film üstlenirken; Kanal D’de ekrana gelecek dizinin yapım ortağı ise Med Yapım'ın sahibi duayen yapımcı Fatih Aksoy oldu. Gişe rekortmeni ve reyting rekortmeni olan Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisi heyecanla bekleniyor.

Mahsun Kırmızıgül'ün sahne hayatına verdiği uzun molası ise hala devam ediyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Hediye Tarakçı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.