Marsilya Montpellier canlı izle! Bein Sports 4 Nesine izle

Marsilya Montpellier canlı izle! Bein Sports 4 Nesine izle
Fransa Ligue 1'de 29'uncu hafta maçları bugün başlıyor. Zirvede PSG'nin gerisinde kalan Marsilya evinde Mpntpellier'i ağırlıyor. Şampiyonlar Ligi'ne katılma iddiasını sürdürmek ve Lens'e şans tanımamak isteyen mavi beyazlılar, 3 puanla sahadan ayrılmak amacında. Zorlu müsabakaya çıkacak Montpellier ise deplasmandan zaferle dönmek istiyor. Marsilya Montpellier canlı izle! Bein Sports 4 Nesine izle alternatifleri haberimizde yer almaktadır.

Fransa 1. futbol ligi Ligue 1'de yeni haftanın ilk maçı bu akşam Velodrome'da oynanacak. Igor Tudor yönetimindeki Marsilya, Michel Der Zakarian'ın teknik direktörlüğünü yaptığı Montpellier'i ağırlıyor. İki ekibin kıran kırana geçmesi beklenen mücadelesi Türkiye'de de izlenecek. Marsilya Montpellier canlı izle! Bein Sports 4 Nesine izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.
 


Marsilya Montpellier maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bu akşam oynanacak olan Marsilya Montpellier maçı saat 22.00'de başlayacak. Thomas Leonard'ın yöneteceği kritik mücadele Bein Sports 4 ve Nesine.com'dan canlı yayınlanacak.


 

Marsilya Montpellier maçı Nesine.com izle

- Nesine.com'da canlı yayınlanacak maçları canlı olarak izleyebilmeniz için etkinliğin iddaa kuponunuzda yer alması veya son 24 saat içerisinde en az bir iddaa kuponu oynamış olmanız gerekmektedir.
- Son 24 saat içerisinde oynadığınız bir İddaa kuponu var ise; tüm canlı yayınları izleyebilirsiniz.


 

Marsilya Montpellier maçı öncesi istatistikler

  • Montpellier ile oynadığı son yedi Ligue 1 maçını kaybetmeyen Marsilya (5G 2B), son üç karşılaşmayı kayıpsız geçti.
  • Marsilya'ya konuk olduğu son yedi Ligue 1 maçını kazanamayan Montpellier (3B 4M), bu deplasmandaki son galibiyetini Ağustos 2014'te aldı (2-0).
  • Marsilya, Ligue 1'de 28'inci maçlar itibarıyla 1998/99'dan (61) bu yana en fazla puan topladığı sezonu geçiriyor (59).
  • Michel Der Zakarian'ın göreve geldiği 23'üncü haftadan bu yana Ligue 1'de en fazla puan toplayan (16) ve en az gol yiyen (2; Reims ile eşit) takım Montpellier.
  • Bu sezon Ligue 1'de 12 gol atan Alexis Sanchez, Bafetimbi Gomis'ten (20; 2016/17) bu yana Marsilya formasıyla bir sezonda en yüksek sayıya ulaşan oyuncu konumunda.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.