Masterchef Alperen Boztepe kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Masterchef Alperen Boztepe kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
TV8'de yayınlanan bölümleri ile binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen Masterchef'te yeni günün yarışmacı adayları belli oldu. Bugün de yine son 16 arasına kalmak isteyen adaylar performanslarınıı sergileyecek. O isimlerden biri de Aycan Afacan oldu. Peki, Masterchef Alperen Boztepe kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliklerini üstlendiği Masterchef'te ön elemelerin yeni gününe gelindi. Bu akşam da izleyicileri ekran başına kilitleyecek olan fenomen yarışmada artık son yarışmacılar kendilerini üçlü düelloya yükseltecek yemekleri hazırlamak için ocak başına geçecek. Beş dakikada bir üst tura kalmak isteyenlerden biri de Alperen Boztepe oldu. Peki, Masterchef Alperen Boztepe kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.
 


Masterchef Türkiye Alperen Boztepe kimdir? 

Bu akşam Türkiye'nin önünde jüri karşısına çıkacak olan ve üçlü düelloya kalabilmek için beş dakika süresi bulunan Alperen Boztepe aslen Tokatlı ama Konya'dan yarışmaya katılıyor. 22 yaşında. Öğrenci ve işletmeci. Kendisine ait öğrencilere yönelik bir işletmesi var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum