Masterchef Bekir Comart kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Masterchef Bekir Comart kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin fenomen yarışması Masterchef yeni sezonuyla izleyenlerin karşısına çıktı. Birbirinden iddialı ve hamarat şef adaylarının yarışmacı olabilmek adına verdikleri mücadele yeniden ekranlara taşınmaya başladı. MBekir Comart da bir üst tura çıkabilmek adına jüri karşısındaydı. Peki, Masterchef Bekir Comart kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

Masterchef Türkiye yarışmacısı Bekir Comart kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Bekir Comart olarak açıklandı. Peki, Masterchef Bekir Comart kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Siz de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Masterchef Bekir Comart kimdir?

TV8'de Masterchef jürisinden geçer not almak için jüri karşısına geçen Bekir Comart 27 yaşında. Aslen Gaziantepli. Küçük yaştan iti baren mutfakta. Turizm ve otelcilik sonrasında gastronomi okudu. Alacart mutfağın bambaşka bir dünya olduğunu görünce bu alana geçiş yaptı. Yorumlarıyla iddiasını ortaya koydu ancak zaman zaman tepki de aldı. Instagram hesabı bilinmemektedir.

Masterchef Bekir Comart


 

MASTERCHEF HAKKINDA

MasterChef Türkiye 2011 yılında bir sezon boyunca Show TV'de ekranlara gelmiştir. 2018 yılında ise Acun Ilıcalı'nın yayın haklarını satın alması ile birlikte TV8'de ekranlarına geçmiştir. Yarışmanın 2011'de yayımlanan sezonunda jüriyi Murat Bozok, Batuhan Piatti ve Erol Kaynar oluştururken yarışmanın sunuculuğunu Öykü Serter yapmıştır.

2018'de yayımlanan sezonunda jüriyi Mehmet Yalçınkaya, Hazer Amani ve Somer Sivrioğlu oluşturmuştur. 2019'da yayımlanan sezonunda Hazer Armani'nin yerini Danilo Zanna almıştır. MasterChef Türkiye 2020 ve 2021'de aynı jüriyle devam etmiştir.

MasterChef Türkiye'nin 2022 jürisinde yine Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna vardır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.