Masterchef Beste Yener kimdir? Kaç yaşında, nereli, fotoğrafları ve Instagram hesabı

Masterchef Beste Yener kimdir? Kaç yaşında, nereli, fotoğrafları ve Instagram hesabı
Yeni sezonuna merhaba demeye hazırlanan Masterchef Türkiye'de heyecan dorukta. Yarışmacı adayları belirlendi ve ocağın altını yaktıktan sonra performanslarını ortaya koyacak. O isimlerden biri de Beste Yener oldu. Peki Beste Yener kimdir? Kaç yaşında, nereli, fotoğrafları ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'nın jüri üyeliğini yaptığı Masterchef Türkiye'nin yeni sezonu bu akşam başladı. İzleyicilerin sabırsızlıkla beklediği zorlu maratonda şidmiden kısaıya bir yarış televizyonlardaki yerini alacak. Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'de yayınlanacak olan programın yarışnacı adaylarından biri de Beste Yener. Kendisinin hayatı merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki, Masterchef Beste kimdir? Kaç yaşında, nereli, fotoğrafları ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.
 


Masterchef Türkiye Beste Yener kimdir? 

Bu akşam kendisini Türkiye'ye ispat etmek isteyen Beste Yener 24 yaşında. Gastronomi sektöründe çalışıyor. Jüri karşısına çıkarak hayatının en önemli deneyimlerinden birini yaşadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.