Masterchef Büşra Uygur kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Masterchef Büşra Uygur kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
TV8'in fenomen yarışması Masterchef Türkiye'de ön elemeler devam ediyor. Son 16'ya kalmak isteyen yarışmacı adaylarının kıyasıya mücadelesinde her an çok kritik. Kendisini bir üst tura taşımak isteyen şef adaylarından biri de Büşra Uygur oldu. Peki Masterchef Büşra Uygur kimdir? Kaç yaşında, nereli, kariyeri ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliklerini üstlendiği Masterchef'te ön elemelerin beşinci  gününe gelindi. Bu akşam da izleyicileri ekran başına kilitleyecek olan fenomen yarışmada artık son yarışmacılar kendilerini üçlü düelloya yükseltecek yemekleri hazırlamak için ocak başına geçecek. Beş dakikada bir üst tura kalmak isteyenlerden biri de Büşra Uygur oldu. Peki, Masterchef Büşra Uygur kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.
 


Masterchef Türkiye Büşra Uygur kimdir? 

Bu akşam Türkiye'nin önünde jüri karşısına çıkacak olan ve üçlü düelloya kalabilmek için beş dakika süresi bulunan Büşra Uygur, 25 yaşında. Çevre mühendisi. İstanbul'dan yarışmaya katılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.