Masterchef Emel Günoğlu kimdir? Kaç yaşında, nereli, fotoğrafları ve Instagram hesabı

Masterchef Emel Günoğlu kimdir? Kaç yaşında, nereli, fotoğrafları ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en iddialı şef adaylarının yarıştığı Masterchef Türkiye'de yeni bir sezon başlıyor. Eleme heyecanının yaşandığı programda bazı yarışmacılar elenecek bazıları ise yola devam edecek. Finallerde yer almak isteyen isimlerden biri de Emel Günoğlu oldu. Peki, Masterchef Türkiye Emel Günoğlu kimdir? Kaç yaşında, nereli, fotoğrafları ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

TV8'de her sezonu büyük bir çekişmeye sahne olan ve milyonları ekran başına kilitleyen Masterchef Türkiye, bu akşam 20:00'de izleyicisi ile buluşuyor. İlk akşamda eleme maratonu yer alacak. Yarışmacı adayları kendilerine verilen sürede en iyisini yaparak jüriden geçer not almak istiyor. Bunun için de maksimum performansı göstermek zorundalar. O isimlerden biri de Emel Günoğlu oldu. Peki, Masterchef Türkiye Emel Günoğlu kimdir? Kaç yaşında, nereli, fotoğrafları ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.
 


Masterchef Türkiye Emel Günoğlu kimdir?

Bu akşam kendisini Türkiey'ye kanıtlamak ve yarışmada kalmaya hak kazanmak isteyen Emel Günoğlu turizm ve orgaizasyon işi yapmaktadır. Kendisine ait bir şirketi vardır. Hem kendi profili hem de şirket sayfasından yaptığı paylaşımlarla yarışmaya katılacağını açıkladı ve kendisine gelen olumlu mesajları yayınladı. Yemeğin yanısıra seyahati ve müziği çok seviyor. Doğa tutkunu.


 

Masterchef Türkiye Emel Günoğlu Instagram hesabı

Yeni sezonun en iddialı yarışmacılarından biri olarak bu akşam kendisine verilen sürede en iyisini yapmak isteyen Emel Gündoğdu aktif bir Instagram hesabına sahip. Kendisini 835 kişi takip ederken 797 hesap da listesinde yer almaktadır. @asciemelgunoglu profilinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.