Masterchef Emir Elidemir kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Masterchef Emir Elidemir kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok sevilen yarışmalarından biri olan Masterchef Türkiye'de yeni sezon başlıyor. Birbirinden iddialı şef adaylarının kıyasıya mücadelesine sahne olacak maratonda ilk eleme yarın yapılacak. Yarışmacı adaylarından biri de Emir Elidemir oldu. Peki Masterchef Türkiye Emir Elidemir kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Fenomen haline gelen jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu ile birlikte yeni sezona başlayacak olan Masterchef Türkiye'nin ilk bölümü yarın yayınlanacak. Birbirinden iddialı yarışmacı adayları içerisinden belirlenecek isimlerle birlikte sezonun startı verilecek. Kıyasıya mücadeleye girecek yarışmacılardan biri de Emir Demireli oldu. Peki Masterchef Türkiye Emir Elidemir kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.
 


Masterchef Türkiye Emir Elidemir kimdir?

Yarın akşam milyonlarca izleyicinin önüne çıkacak olan ve kendisini yarışma imkanına kavuşturacak kararı aldırtmak zorunda olan Emir Elidemir yurt dışında eğitimler aldı. İstanbul'da kariyeri oldu. Dövmeleri ile de çok konuşulacak. Bu arada fragmanda yer almasının ardından kendisine büyük bil ilgi vardı. Yakışıklılığı ile şimdiden fennomen haline geldi. Hollanda, Fransa ve Amerika'da çalıştı. 26 yaşında. Aşçı. Cunda'dan geliyor.

 

Masterchef Türkiye Duygu Acarsoy Instagram hesabı

Acun Ilıcalı'nın kanalında yeni bir maratona başlayacak Masterchef Türkiye'nin yarışmacı adaylarından Emir Elidemir oldukça aktif bir Instagram hesabına sahip. 11 bin 200 kişinin takip ettiği profilinde listesinde 810 hesap vardır. Kendisini @emirelidemir profikinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum