Masterchef Eylem Gür kimdir? Kaç yaşında, nereli, fotoğrafları ve Instagram hesabı

Masterchef Eylem Gür kimdir? Kaç yaşında, nereli, fotoğrafları ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan ve dün akşam yeni sezonun ilk bölümü ile yayınlanan Masterchef'in elemeleri sürüyor. İlk turda yarışacak yarışma adaylarından biri de Eylem Gür oldu. İzleyiciler de kendisi hakkında araştırmalarda bulunuyor. Peki Masterchef Eylem Gür kimdir? Kaç yaşında, nereli, fotoğrafları ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

TV8'in sevilen yarışması Masterchef Türkiye'nin elemeleri devam ediyor. Yapılan yemeklerin ardından şefler kararlarını veriyor ve kimi adaylar üzülüyor kimisi de seviniyor. Ateşten gömlek giyen yarışmacı adayları da olumlu not alabilmek için ellerinden gelenin en iyisini yapmak zorunda. O isimlerden biri de Eylem Gür oldu. Kendisi hakkında da araştırmalar yapılmaya başlandı. Peki Masterchef Eylem Gür kimdir? Kaç yaşında, nereli, fotoğrafları ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

 

Masterchef Türkiye Eylem Gür kimdir? 

Bu akşam kendisini Türkiye'ye ispat etmek isteyen Eylem Gür güzellik koçluğu yapmaktadır. Yarışmaya İzmir'den katılmaktadır Aslen Şanlıurfalıdır. 1195 tarihinde doğdu. 25 yaşındadır. İtalyan ve Çin mutfağı üzerine çalışmaktadır. Yemek yemeyi ve gezmeyi ve sanat galerilerine gitmeyi çok seviyor.. Yapacağı yemeklerle birlikte jüriden onay almak ve en iyilerin yarışacağı arenada yerini ayırtmak istiyor.




Masterchef Türkiye Eylem Gür Instagram hesabı

Yeni sezonun en iddialı yarışmacılarından biri olarak bu akşam kendisine verilen sürede en iyisini yapmak isteyen Eylem Gür aktif bir Instagram hesabına sahip. Kendisini bin 3 bin 665 kişi takip ederken 680 hesap da listesinde yer almaktadır. @eylemgur_ profilinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.