Masterchef Ezel Apaydın kimdir? Kaç yaşında, nereli, fotoğrafları ve Instagram hesabı

Masterchef Ezel Apaydın kimdir? Kaç yaşında, nereli, fotoğrafları ve Instagram hesabı
TV8 ekranlarında dün yeni sezona merhaba diyen ve ilk bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkan Masterchef Türkiye'nin yarışmacı adayları belirlenmeye devam ediyor. Birbirinden iddialı isimlerin yer aldığı adaylar arasında Ezel Apaydın da bulunuyor. Kendisi jüri önüne geldikten sonra da araştırma konusu oldu. Peki, Masterchef Ezel Apaydın kimdir? Kaç yaşında, nereli, fotoğrafları ve Instagram hesabı

Acun Ilıcalı'nın kanalı Tv8'de yayınlandığı her bölümle izleyenleri ekran başına kilitleyen ve reyting zirvesine oynayan Masterchef Türkiye'nin yeni sezonu başladı. Dün birçok yarışmacı kendi sıraları geldiğinde 5 dakikalık süre içerisinde hem yemeği hazırlamak hem de sunumla jüriyi etkilemek için ter döktü. Başvurular çok olunca şefler de ince eleyip sık dokuyor ve bu sebeple de karar vermek zor oluyor. Kendisini beğendirmek ve üçlü düelloya kalmak isteyen isimlerden biri de Ezel Apaydın. Peki Masterchef Hasan kimdir? Kaç yaşında, nereli, fotoğrafları ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.
 


Masterchef Türkiye Ezel Apaydın kimdir? 

Bu akşam kendisini Türkiye'ye ispat etmek isteyen Ezel Apaydın yarışmaya Mersin'den katılıyor. 32 yaşında. Pastacı. Kendine ait pasta atölyesi var. Nişanşısının 'karım pastacı olamaz' demesinin üzerine kendisinden ayrıldı ve hayllerinin peşinden gitme kararı aldı.
 



Masterchef Türkiye Ezel Apaydın Instagram hesabı

Yeni sezonun en iddialı yarışmacılarından biri olarak bu akşam kendisine verilen sürede en iyisini yapmak isteyen Ezel Apaydın aktif bir Instagram hesabına sahip. Kendisini 4 bin 243 kişi takip ederken 588 hesap da listesinde yer almaktadır. @ezelapaydin profilinden takip edebilirsiniz.

Masterchef Türkiye Ezel Apaydın

Masterchef Türkiye Ezel Apaydın

Masterchef Türkiye Ezel Apaydın

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.