Masterchef Kayhan Özekin kimdir? Kaç yaşında, nereli, fotoğrafları ve Instagram hesabı

Masterchef Kayhan Özekin kimdir? Kaç yaşında, nereli, fotoğrafları ve Instagram hesabı
17 Temmuz 2020 Cuma günü yeni sezonuna merhaba diyecek olan Masterchef'in yarışmacı adayları belirlendi. Buna göre Kayhan Özekin de kendisini göstermek ve son 16 yarışmacı arasına kalmak istiyor. Peki Masterchef Kayhan Özekin kimdir? Kaç yaşında, nereli, fotoğrafları ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Birbirinden iddialı şef adaylarıyla yeni sezonu yayınlanacak olan Masterchef Türkiye'de kıran kırana yarış başlıyor. Yarışmada yarışmaya hak kazanmak için çaba gösterecek olan şef adayları, Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrikaya ve Danilo Zanna'dan tam not alabilmek adına mücadele verecek. Kısa sürede yapmaları gereken yemeklerde minimum hata isteyen yarışmacıların tek hedefi son 16'ya kalmak. O isimlerden biri de Kayhan Özekin oldu. Peki Masterchef Kayhan Özekin kimdir? Kaç yaşında, nereli, fotoğrafları ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.
 


Masterchef Türkiye Kayhan Özekin kimdir? 

Bu akşam kendisini Türkiye'ye ispat etmek isteyen Kayhan Özekin daha önce televizyon geçmişi olan biri.. Yine aynı kanalda yayınlanan Yemekteyiz yarışmasının yanısıra birçok programda yer aldı. Ayrıca eşi ile birlikte de yarıştı. Kendisi evli ve bir çocuk sahibi olan Kayhan Özekin elleirnin marifetini bir kez daha göstermek amacında.
 


Masterchef Türkiye Kayhan Özekin Instagram hesabı

Yeni sezonun en iddialı yarışmacılarından biri olarak bu akşam kendisine verilen sürede en iyisini yapmak isteyen Kayhan Özekin aktif bir Instagram hesabına sahip. Kendisini bin 965 kişi takip ederken 806 hesap da listesinde yer almaktadır. @kayhanozekin profilinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.