Masterchef Kıbrıslı Tanya Kilitkayalı kimdir? Kaç yaşında, nereli, fotoğrafları ve Instagram hesabı

Masterchef Kıbrıslı Tanya Kilitkayalı kimdir? Kaç yaşında, nereli, fotoğrafları ve Instagram hesabı
TV8 ekranlarında dün yeni sezona merhaba diyen ve ilk bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkan Masterchef Türkiye'nin yarışmacı adayları belirlenmeye devam ediyor. Birbirinden iddialı isimlerin yer aldığı adaylar arasında Tanya Kilitkayalı da bulunuyor. Kendisi jüri önüne geldikten sonra da araştırma konusu oldu. Peki, Masterchef Tanya kimdir? Kaç yaşında, nereli, fotoğrafları ve Instagram hesabı

Acun Ilıcalı'nın kanalı Tv8'de yayınlandığı her bölümle izleyenleri ekran başına kilitleyen ve reyting zirvesine oynayan Masterchef Türkiye'nin yeni sezonu başladı. Dün birçok yarışmacı kendi sıraları geldiğinde 5 dakikalık süre içerisinde hem yemeği hazırlamak hem de sunumla jüriyi etkilemek için ter döktü. Başvurular çok olunca şefler de ince eleyip sık dokuyor ve bu sebeple de karar vermek zor oluyor. Kendisini beğendirmek ve üçlü düelloya kalmak isteyen isimlerden biri de Tanya Kilitkayalı. Peki Masterchef Tanya kimdir? Kaç yaşında, nereli, fotoğrafları ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.
 


Masterchef Türkiye Tanya Kilitkayalı kimdir? 

Bu akşam kendisini Türkiye'ye ispat etmek isteyen Tanya Kilitkayalı 26 yaşında. Öğretim görevlisi. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden yarışmaya katıldı. Babasının Kıbrıs mutfağı üzerine restoranı var.

Masterchef Türkiye Tanya Kilitkayalı

Masterchef Türkiye Tanya Kilitkayalı

Masterchef Türkiye Tanya Kilitkayalı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.