Masterchef Mehmet Verici kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Masterchef Mehmet Verici kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin fenomen yarışması Masterchef yeni sezonuyla izleyenlerin karşısına çıktı. Birbirinden iddialı ve hamarat şef adaylarının yarışmacı olabilmek adına verdikleri mücadele yeniden ekranlara taşınmaya başladı. Mehmet Verici de bir üst tura çıkabilmek adına jüri karşısındaydı. Peki, Masterchef Mehmet Verici kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

Masterchef Türkiye yarışmacısı Mehmet Verici kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Mehmet Verici olarak açıklandı. Peki, Masterchef Mehmet Verici kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Siz de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Masterchef Mehmet Verici kimdir?

TV8'de Masterchef jürisinden geçer not almak için jüri karşısına geçen Mehmet Verici 29 yaşında. Evli ve 1 çocuk sahibi. Makine mühendisi. Hatay'dan programa katıldı. Bir süre Katar'da yaşadı ve Ortadoğu yemeklerini çok seviyor. Bu nedenle de bu coğrafyaya ait tabak çıkardı. Evde de yemekleri kendisinin yaptığını söyleid. Instagram hesabı @mehmetvericii'dir.

Masterchef Mehmet Verici

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.