Masterchef Taylan Şekerci kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Masterchef Taylan Şekerci kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
TV8 ekranlarının ilgiyle seyredilen ve her sezonuyla damak tadına hitap eden Masterchef'te eleme turunun sonuna gelindi. Birbirinden iddialı yarışmacı adaylarının arasında Taylan Şekerci de vardı ve hünerlerini ortaya koydu. Peki, Masterchef Taylan Şekerci kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Masterchef Türkiye yarışmacısı Taylan Şekerci kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Taylan Şekerci olarak açıklandı. Peki, Masterchef Taylan Şekerci kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Siz de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Masterchef Taylan Şekerci kimdir?

Bugün TV8'de Masterchef jürisinden geçer not almak için jüri karşısına geçen Taylan Şekerci, kızının kendini kayıt ettirmesi sonrasında katıldı. Dünyanın birçok yerinde farklı lezzetlere tanıklık etti. Instagram hesabı bilinmemektedir. Elektronik mühendisi. Aslen Burdurlu. Sarma aşı ile bir üst tura kalmaya çalıştı. Yaşını 'Siz ne görüyorsanız o' sözleriyle açıkladı.

Masterchef Taylan Şekerci

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.