Masterchef Türkiye 9 Eylül Çarşamba 50. bölüm izle TV8

Masterchef Türkiye 9 Eylül Çarşamba 50. bölüm izle TV8
TV8'in sevilen yarışması Masterchef Türkiye'de yeni bir gün daha başlıyor. Üç ünlü şefin vereceği tariflerle yarışacak olan iki takımın mücadelesi nefes kesecek. İzleyicileri de ekran başına kilitleyecek olan program yine ilgiyle izlenecek. Masterchef Türkiye 9 Eylül Çarşamba izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

TV8'in heyecan dolu yemek yarışması MasterChef yeni sezonda da tüm hızıyla devam ediyor. Dünyaca ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın karşısına çıkacak yarışmacılar, adeta ecel terleri döküyor. Peki kendilerinden istenen yemekleri, servis edilebilir hale getirmek için tüm gayretlerini ortaya koyan yarışmacılardan hangileri geçer not alacak?
 


Masterchef Türkiye 9 Eylül Çarşamba 50. bölüm izle

Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliklerini yaptığı Masterchef Türkiye'nin yeni sezondaki 50. bölümü TV8'de yayınlanacak. Saat 20.00'de başlayacak olan programda seyirciler dopdolu anlar izleyecek. Eğer kaçırdıysanız veya yeniden izlemek isterseniz çeşitli alternatifler yer almaktadır. TV8'in resmi sitesi www.tv8.com.tr ve Youtube'da Masterchef Türkiye kanalından ister tek parça ister kısa bölümlerle seyredebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.