Masterchef Türkiye yeni sezon yarışmacıları ve jüri üyeleri kimdir? 3. sezon bilgileri

Masterchef Türkiye yeni sezon yarışmacıları ve jüri üyeleri kimdir? 3. sezon bilgileri
Birbirinden iddialı şef adaylarının kıyasıya yarışı yeniden başlıyor. TV8'in fenomen yarışması Masterchef Türkiye'de yine ocaklar açılacak yemekler yapılacak. Şefler takımlarıyla, yarışmacılar ekipleri ile birinci olamayı hedefliyor. Peki Masterchef Türkiye yeni sezon yarışmacıları ve jüri üyeleri kimdir? 3. sezon bilgileri haberimizde yer alıyor.

Cemre Uyanık'ın şampiyonluğu ile sona eren sezonun ardından gözler Masterchef Türkiye'nin yeni dönemine çevrilmişti. Her hafta binlerce kişinin ekran başına kilitlendiği, eğlencenin eksik olmadığı ve zaman zaman gerilimin de yaşandığı programda yine yarış keyfi yaşanacak. Birbirinden ünlü üç jüri üyesinin acımasızca ama duygularını da kontrol etmek zorunda olduğu programın ilk bölümü merakla bekleniyor. Peki Masterchef Türkiye yeni sezon yarışmacıları ve jüri üyeleri kimdir? 3. sezon bilgileri haberimizde yer alıyor. 
 


Masterchef Türkiye'nin geçen sezon finalinde neler oldu?

Yarı finalde Alican, Cemre ve Güzide finalist olmak için 3 ayrı yarışmada ter dökmüş elenen isim Güzide olmuştu. Rakiplerini teker teker eledikten sonra Cemre ve Alican finalde kıyasıya mücadele yaşamış ve şeflerden en yüksek puanı alan Cemre büyük ödülü kazanmıştı. 


Masterchef Türkiye yeni sezon yarışmacıları kimdir?

Yarından itibaren yarışmada yer alacak ve önce ön eleme arrdından da eleme haftalarında yarışacak olan isimler belirlendi. Ancak şu an için sadece adaylar. Bir kişi büyük ödülle mutfaktan ayrılacak. Yarışmacıların isimleri henüz açıklanmadı. Yarın elemeler bittikten sonra haberimizde yer alacak.

MASTERCHEF TÜRKİYE SOMER SİVRİOĞLU KİMDİR


Masterchef Türkiye yeni sezon jüri üyeleri kimdir?

Yeni sezonuyla şimdiden herkesi saırsızlandıran Masterchef Türkiye'nin jüri üyelerinde herhangi bir değişiklik yaşanmadı. Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri koltuğunda oturduğu programın ahengi bozulmadı. Üçlü yine bilgileri, tecrübeleri, üyelere olan yaklaşımları ile adlarından yine bahsettirecekler.

MASTERCHEF TÜRKİYE MEHMET YALÇINKAYA KİMDİR


Masterchef Türkiye yeni sezon saat kaçta ve ne zaman?

TV8'in ilgiyle izlenen yarışması Masterchef'in yeni sezonu 17 Temmuz 2020 Cuma günü saat 20:00'de TV8 ekranlarında.

MASTERCHEF TÜRKİYE DANILO ZANNI KİMDİR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.