Masterchef Veysel Yaşar kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Masterchef Veysel Yaşar kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Tv8 ekranlarında yeni sezona merhaba diyecek olan Masterchef Türkiye'nin yarışmacı adayları belirlendi. Programın ilerleyen haftalarında yarışmaya hak kazanacak olan isimler büyük ödül mücadelesi verecek. O yarışmacılardan biri de Veysel yaşar oldu. Peki Masterchef Türkiye Veysel Yaşar kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Survivor'daki heyecanın sona ermesinin ardından artık gözler mutfaklara çevrildi. Uzun süre aç kalan yarışmacılar gitti yerlerine ise yemeği şeflerin önünde yapmaya adeta aç öğrenciler geldi. TV8'de yepyeni bir sezon başlıyor. Masterchef Türkiye'nin yarışmacı adayları da belirlendi ve fragmanlarda kendilerine yer verildi. Onlardan biri de Veysel Yaşar oldu. Peki Masterchef Türkiye Veysel Yaşar kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.
 


Masterchef Türkiye Veysel Yaşar kimdir?

Türkiye'ye kendisini ispatlamak amacıyla Masterchef Türkiye'ye katılan ve büyük ödül için iddialı olan Veysel Yaşar'ın mesleği öğretmenliktir. Kendisi fizik öğretmenidir. Aslen Diyarbakırlıdır ve 25 yaşındadır. Yöresel mutfakta kendisine güvenen Yaşar'ın özellikle doğu lezzetlerinde ortaya koyacağı performans şimdiden merak konusu.


Masterchef Türkiye Veysel Yaşar Instagram hesabı

Acun Ilıcalı'nın kanalında yeni bir maratona başlayacak Masterchef Türkiye'nin yarışmacı adaylarından Veysel Yaşar çok fazla takipçiye sahip olmasa da bir Instagram'da hesabı var. Kendisini @yasarveysell adresinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.