Masum 100. bölüm özeti ve fragmanı izle - 30 Haziran Salı

Masum 100. bölüm özeti ve fragmanı izle - 30 Haziran Salı
Kanal 7'nin en çok sevilen Hint dizilerinden biri olmayı başaran Masum'un 100. bölümü de merakla bekleniyor. Haftanın her günü izleyicilerin karşısına çıkan ve büyük bir keyifle izlenen dizide bugün yaşaanacaklar da merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor. Daha önce Hindistan'da yayınlanması sebebiyle önceden neler olacağını da bilmek zor değil. Masum 100. bölüm özeti haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 16:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 100. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 100. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 100. bölüm özeti

Ahem, Gopi’nin elini kestiğini görünce ona çok kızar. Sınav öncesi bu zamanda böyle bir şey yapmasının çok büyük hata olduğunu söyler. Bundan dolayı sınava giremeyeceğini söyler. Kokila ise sınava gireceğini söyler. Ahem bu elle sınava giremez der. Kokila ise sınava Raşi’nin girmesi gerektiğini söyler. Raşi duydukları karşısında şok olmuştur. Bir şey bilmeden nasıl yazacağını sorar. Kokila ise Gopi’nin söyleyeceğini ve onun yazacağını söyler. Gopi’nin onun için fedakarlık yaptığını ve onunda Gopi için yapması gerektiğini ekler.

Raşi hemen annesini arar ve ne yapacağını sorar. Urmilla ise yapması gerekeni bildiğini söyler. Ama Raşi bir şey yapamayacağını ve eğer yaparsa evden atılma riskinin olduğunu söyler. Ahem, bazı işleri olduğu için Jigar’dan Gopi’yi okula götürmesini ister. Jigar, Gopi ve Raşi’yi yanına alarak okula doğru yola koyulur.

Sınava giren Gopi ezberlerini vermeye başlar. Bu sırada Raşi ise öksürerek onun dikkatini bozmaya çalışmaktadır. Etraftaki eşyaları yere düşürür. Öğretmen ise bu duruma kızar ve ona dışarı çıkmasını söyler. Gopi tüm ezberlerini verir ve öğretmenin takdirini kazanır. Sıra yazılı sınava gelmiştir. Bu sınava Raşi ile Gopi birlikte girecektir.

Sınava başlarken Gopi önündeki idole karşı dua eder. Bunu fırsat bilen Raşi uzun uzun dua ederek Gopi’nin zamanından çalar. Daha sonra bilerek kalemin ucunu kırar. Buda yetmemiş gibi tuvalete giderken kapıyı üzerine kitler. Bunu yaptıktan sonra annesini arayan Raşi, Gopi’nin başarısız olacağını söyler. Öğretmen ise yarım saat süresi kaldığını söyler. Öğretmen Raşi’nin içeride kaldığını düşünerek kapıyı açmaya çalışır. Raşi daha sonra kapıyı açar ve Gopi’nin yanına gider.

Öğretmen çöl çiçeğinin ismini sorar. Gopi ise gül der. Raşi cevabı bildiği halde ses çıkarmaz. Süre bittiğinde ise Gopi, Raşi yüzünden 3 soruya cevap verememiştir. Hatta Raşi, Gopi’yi yavaş söylediği için azarlar. Dışarı çıktılarında ise Ahem gelerek sınavın nasıl geçtiğini söyler. Çöl çiçeği sorusuna gül yanıtını vermesine çok kızar. Bu soruyu defalarca ona anlattığı söyler ve ona güvenmenin bir hata olduğunu söyler. Bu şekilde sınavı geçemeyeceğini belirtir.

Eve gittikten sonra Kokila sınavın nasıl geçtiğini sorar. Ahem ise sınıfı geçemeyeceğini söyler. Kokila bu durumda Raşi’ye olan kızgınlığını daha da artırır. Kokila ise bu durumun Raşi’nin suçu olduğunu söyler. Ahem bunu inkar eder ve Gopi ne söylediyse Raşi onu yazdı der. Daha sonra Kokila yarın Navrati bayramı olduğunu söyler ve Gopi’den çiçek sipariş etmesini ister. Raşi Urmi’yi arar ve müjdeyi verir.

Urmilla Kinjal’ın resminin Dawal’ın dükkanının duvarında asılı olduğu için ajansın telif olarak 5000 lira istediğini söyler. Raşi ise Gopi’nin sınavı geçemeyeceğini söyleyince Urmilla çok mutlu olur. Kokila Navrati için Kinjal’ın çağrılmamasını ister.  Raşi bu durumu Urmilla’ya söyler ve Urmilla’da Kinjal’e söyler. Gopi ise Ahem’in dediklerini düşünür ve aslında çöl çiçeğinin kaktüs olduğunu hatırlar. Daha sonra çiçekçiyi arayarak kaktüs sipariş eder. Bakalım Gopi, Ahem’in gönlünü alabilecek mi? 


 

Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel


Masum 101. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Masum'un 29 Haziran Pazartesi günü ayınlanacak olan 101. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.