Masum 123. bölüm özeti ve fragmanı izle - 23 Temmuz Perşembe

Masum 123. bölüm özeti ve fragmanı izle - 23 Temmuz Perşembe
Kanal 7'nin en çok sevilen Hint dizilerinden biri olmayı başaran Masum'un 123. bölümü de merakla bekleniyor. Haftanın her günü izleyicilerin karşısına çıkan ve büyük bir keyifle izlenen dizide bugün yaşaanacaklar da merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor. Daha önce Hindistan'da yayınlanması sebebiyle önceden neler olacağını da bilmek zor değil. Masum 123. bölüm özeti haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 16:10'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 123. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 122. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 122. bölüm özeti

Ahem ve Gopi ayrı yerlerde uyurlar. Kokila, Ahem’i uyandırarak neden burada uyuduğunu sorar. Ahem ise Gopi’yi rahatsız etmemek için burada çalıştığını ve uyuya kaldığını söyler. Daha sonra ise odasına traş olmak için çıkar. Gopi’yi görmeyince hemen banyoya girer. Gopi’de odaya gelir ve Ahem’i görmeyince banyoya girer. Ahem aynada Gopi’yi görür ve Gopi geri geri adım atar. Bu sırada Ahem yüzünü keser ve Gopi hemen ilk yardım çantasını almak için aşağıya iner. Kokila ne olduğunu sorunca Gopi, Ahem’in yüzünü kestiğini söyler. Kokila’da hemen gelir ve ilk yardımı yapar. Ahem ise işe gitmesi gerektiğini söyler. Ajans sahibi Urmilla’yı arar ve parasını ister. Urmilla sesini değiştirir ve kendisini Rajpal diye birisi olarak tanıtır. Urmilla’nın bu evin eski sahibi odluğunu ve evi satın aldığını söyler. Adamda özür diler ve kapatır. Raşi doğum gününü kimse hatırlamadığı için çok üzgündür. Annesini arar ve kimsenin hatırlamadığını söyler. Urmilla ise sabahı bekle der ve kapatır. Daha sonra Raşi, Gopi’nin yanına gider. Gopi onun doğum gününü kutlayınca hoşuna gider ve Gopi’ye sarılır. Biraz sonra kapının oradan ses gelmeye başlar. Bir bando takımı iyi ki doğdun diyerekten şarkı söylemektedir. Bir buket ve not vardır. Raşi’nin doğum günü olduğunu öğrenen herkes mahcup bir şekilde onun doğum gününü kutlamaya başlar. Jigar’da bu sırada Raşi’nin doğum gününü kutlar. Bu sırada Urmilla gelir ve her yerin çok boş olduğunu söyleyerek kızı için bir parti vereceğini söyler ve sinirlenerek gider. Otel ile konuşan Urmilla isteklerini iletir. Fiyat kağıdına su döküldüğü için sıfırlar silinir. Urmilla uygun olduğunu düşünerek oteli tutar. Ahem ise Gopi’ye Raşi için hediyeyi Jigar adına biz alacağız der. Çünkü Jigar onun teklifini kabul etmez. Kuyumcuyu arayarak 2 burma bilezik sipariş eder ama kuyumcu bir tanesinin hazır olabileceğini söyler. Kokila’da bu konuşmaya şahit olur. Modi ailesi otele gider. Urmilla ise asıl fiyatı öğrenince kısmaya gitmeye başlar. Başka türlü çıkış yolu yoktur. Raşi Jigar için pastadan bir dilim alır ve Jigar’a götürecek iken Urmilla pastayı alır ve yer. Herkes bu duruma çok şaşırır. Ahem’e telefon gelir ve bileziklerin hazır olduğunu öğrenir. Bilezikleri alıp geldiğinde Kokila bileziklerin kendisi için olduğunu düşünür. Ama Ahem bilezikleri Jigar’a verir. Jigar sonunda ikna olmuştur. Raşi’ye götürüp bilezikleri verince Raşi teşekkürlerini iletir. DJ ise çiftleri sahneye dans etmeye davet eder. Hetal, Dawal’dan Kinjal’i dansa kaldırmasını ister. Utanarak da olsa bunu yapar. Bir süre sonra ise Kinjal dans etmeyi bırakır.


 

Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel


Masum 123. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Masum'un 123. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.