Masum 127. bölüm özeti ve fragmanı izle - 27 Temmuz Pazartesi

Masum 127. bölüm özeti ve fragmanı izle - 27 Temmuz Pazartesi
Kanal 7'nin en çok sevilen Hint dizilerinden biri olmayı başaran Masum'un 127. bölümü de merakla bekleniyor. Haftanın her günü izleyicilerin karşısına çıkan ve büyük bir keyifle izlenen dizide bugün yaşaanacaklar da merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor. Daha önce Hindistan'da yayınlanması sebebiyle önceden neler olacağını da bilmek zor değil. Masum 127 bölüm özeti haberimizde yer alıyor. İşte detaylar... İyi seyirler dileriz.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 16:10'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 127. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 127. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 127. bölüm özeti

Ahem bir tane gül alır ve Gopi’ye vererek mutlu sevgililer günü der. Gopi utanıp kızarırken Ahem küfliyi yer ve çok hoşuna gider. Ahem çok fazla yerken Gopi’den de yemesini ister. Eve gelen Jigar odasına gider ve çiçeklerle bezendiğini görür. Raşi ortaya çıkar ve sevgililer gününü kutlar. Jigar bunu neden yapıyorsun diye sorar. Raşi kalbini kazanmak ve ikinci bir şans elde etmek için diye yanıt verir. Koki ve Hetal eve gelirler ve Meti’den Ahem’i sorarlar. Biraz sonra kapı çalar ve Ahem ile Gopi görünür. Gopi elindeki çiçeği saklarken Koki neden haber vermeden Gopi’yi almaya gittiğini sorar. Ahem Raşi’ye söylemiştim derken Raşi sesi duyamadığını söyler. Hetal sofraya gelmelerini ister. Zira Koki Ahem’in en sevdiği yiyecekleri yapmıştır. Ahem çok fazla küfli yediği için yemeğe iştirak etmez ve odasına çıkar. Gopi’den de çay getirmesini ister. Koki üzgün ve sinirlidir. Koki odasında üzgün durunca Parag onu sakinleştirmeye çalışır. Ancak Koki Ahem’in senin gibi olmasını istemiyorum diye tepki gösterir. Raşi Jigar’a eskiden olduğu gibi birlikte yatalım der. Jigar da onay verince Raşi mutlu olur. Ertesi sabah kahvaltı hazırlayan Gopi’yi gören Raşi düzeni bozulduğu için Gopi’yi azarlar. Bunu duyan Gopi o senin kardeşinden öte yengen diyerek saygı duymasını ister. Raşi annesini arar ve ondan yeni bir fikir alır. Hetal’e giden Raşi poja için pandit çağıracaklarını söyler. Hetal bizde o işleri Koki yapar deyince Raşi belki de unutmuştur diyerek başka bir pandite telefon eder ve telefonu Hetal’e vererek ondan çağırmasını ister. Hetal panditi davet ederken Raşi gülümsüyor. Poja için gelen konuklar iki pandit görünce şaşırırlar. Özellikle Savita bu durumu alay konusu ederek Koki’yi sinir eder. Raşi kendi çağırdığı panditi gaza getirerek onun daha iyi olduğunu kanıtlamasını ister. Panditler daha iyi olduklarını ispatlamaya çalışırken ortalık fena halde karışır. Poja sonunda Koki pojanın çok kötü geçtiğini söyler. Hetal bütün bunlar benim suçum derken Raşi onu Koki’ye karşı kışkırtmaya çalışır. Masum 27 Temmuz Özeti sona erdi. 


Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel


Masum 128. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Masum'un 128. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.