Masum 129. bölüm özeti ve fragmanı izle - 29 Temmuz Çarşamba

Masum 129. bölüm özeti ve fragmanı izle - 29 Temmuz Çarşamba
Kanal 7'nin en çok sevilen Hint dizilerinden biri olmayı başaran Masum'un 129. bölümü de merakla bekleniyor. Haftanın her günü izleyicilerin karşısına çıkan ve büyük bir keyifle izlenen dizide bugün yaşaanacaklar da merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor. Daha önce Hindistan'da yayınlanması sebebiyle önceden neler olacağını da bilmek zor değil. Masum 129. bölüm özeti haberimizde yer alıyor. İşte detaylar... İyi seyirler dileriz.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 16:10'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 129. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 129. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 129. bölüm özeti

Kahvaltı sırasında Jigar gazete okurken Koki sırası değil diyerek gazeteyi elinden alır. Bu durum Hetal’i incitir. Hetal gardırobunu düzeltirken Raşi gelir ve sarı bir sari görür. Hetal bu sariyi oğlum ilk maaşıyla bana almıştı der. Urmila biletin Kinjal’e ait olduğunun öğrenilmesi halinde ne yapacağını düşünürken Raşi’yi arar. Raşi sinyal iyi değil diye Hetal’in yanından ayrılır ve dışarı çıkar. Urmi Kinjal’in bileti nerden aldığını sorar. Raşi bilmediğini söyler.

Raşi sariden bahsedince Urmila 2. ele 2. el muamelesi yapmasını ister ve planından bahseder. Raşi yeniden Hetal’in yanına gider. Raşi bu tip sarileri Koki’nin giydiğini söyler ve Hetal’den sariyi Koki’ye hediye etmesini ister. Hetal sariyi Koki’ye götürür ve hediye etmek istediğini söyler. Koki reddeder ve açıklama yapmak isterken Raşi araya girer ve Hetal’e ne pişiriyim diye sorar. Zaten kalbi kırılmış olan Hetal istediğini pişirebilirsin diye cevaplar. Ancak Koki araya girer ve yemek listesini ona söyler ve ayrılır.

Raşi ateşe benzinle giderek 2. el arabayı alan Jigar’ın büyük bir kalbi olduğunu söyler. Koki ise yeni bir sariyi bile almadan gitti iye Hetal’i etkiler. Hetal bir şey söylemeden gider. Ertesi sabah eve aynı gazeteden iki tane geldiğini gören Koki bunu kim istedi diye Raşi’ye bakıyor. Hetal ben diye cevap verirken Koki yıllardır Ahem gazeteyi okur ardına Jigar okurdu, şimdi neden iki gazete der. Hetal onun konuşmalarını umursamaz ve oradan ayrılır.

Urmi’nin evine vergi dairesinden birisi gelir. Adam vergi borcu için geldiğini söyler ve ismini sorar. Urmi foyası ortaya çıkmasın diye Kinjal ismini verir. Kinjal onları dinliyor. Gopi dışarı çıkar ve Ahem ile karşılaşır. Gopi pazara gideceğini söyler. Ahem yeni arabasıyla onu bırakacağını söyler. Gopi mutlu hissediyor. Ahem onu pazara götürür ve arabayı park edene kadar sebzeleri almasını ister.

Gopi’nin işi bitince eve giderler ancak Ahem evi geçtiğinin farkında değildir. Onu Gopi uyarır. Ahem Gopi’ye araba hakkında sorular sorar. Gopi araba da sürücüsü de çok iyi derken Ahem ile bir yere gitmek istediğini söyler. Bu arada Koki Ahem’i göremez ve hemen telefona sarılır. Ahem ve Gopi eve geldiklerinde Koki onları sorgular. Ahem Gopi pazara giderken karşılaştım ve onu götürdüm derken Koki işe geç kalmanı istemiyorum diyerek endişelendiğini belirtir. Açıkçası Koki Ahem’i iyiden iyiye kıskanıyor.

Raşi Hetal’in gözüne girmek için gizlice paner diye bir yemek yapar. Yemekten sonra onu Hetal’e getirir. Koki onları görür ve Raşi diye bağırır. Yıllardır bu evde kalıyorsun ve Hetal’in neye alerjisi olduğunu bile bilmiyorsun der. Bu sırada Gopi gelir ve battaniyeleri serdiğini söyler. Koki ona Hetal’in neye alerjisi olduğunu sorar. Gopi paner cevabını verince Koki on puan aldığını söyler. Hetal kendini kötü hissettiğini söyler ve gider. Raşi annesini arar ve her şeyi anlatır. Urmi onu azarlar.

Kinjal Urmi’ye vergi dairesinden gelen adamı hatırlatır ve kendi adına imza attığı için onu şikayet edeceğini söyler. Parayı vermezse onu 2 gün içinde şikayet edeceğini belirtir. Masum 29 Temmuz Özeti sona erdi.



Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel


Masum 130. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Masum'un 130. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.