Masum 139. bölüm özeti ve fragmanı izle - 8 Ağustos Cumartesi

Masum 139. bölüm özeti ve fragmanı izle - 8 Ağustos Cumartesi
Kanal 7'nin en çok sevilen Hint dizilerinden biri olmayı başaran Masum'un 139. bölümü de merakla bekleniyor. Haftanın her günü izleyicilerin karşısına çıkan ve büyük bir keyifle izlenen dizide bugün yaşaanacaklar da merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor. Daha önce Hindistan'da yayınlanması sebebiyle önceden neler olacağını da bilmek zor değil. Masum 139. bölüm özeti haberimizde yer alıyor. İşte detaylar... İyi seyirler dileriz.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 16:10'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 135. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 139. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 139. bölüm özeti

Anita hastaneye giderken doktor Anita’nın çok üzüldüğü için strese girdiğini söyler ve sakinleştirici verdiklerini açıklar. Ahem ailesinin eve gitmesini isterken Koki Gopi’nin Ahem ile kalmasını ister. Hastanede sadece Gopi ve Ahem kalmıştır. Raşi Anita’nın düğününü mahvettiği için kendisini suçlu hissederken uyuyamaz. Jigar ondan Anita’yı düşünmemesini ister ve yarın onu ziyarete gideceklerini belirterek uyumasını ister. Raşi yine uyuyamaz ve annesini arar. Anita’ya yaptıklarından dolayı vicdan azabı çektiğini söyler. Urmi onu azarlar ve bir şey düşüneceğini söyler. Gopi ve Ahem yanyana sandalyede uyurken Ahem Gopi’nin omzunda uyur. Ertesi sabah Jigar ve Raşi hastaneye gelirler. Anita sürekli Niles’i gözlerken Raşi duygusallaşır ve ağlar. Raşi Ahem’i dışarı çıkarır ve Antia Niles’i görürse rahatlayacağını söyler. Bu fikir Ahem’in de aklına yatar. Anita’ya Niles’i getirme sözü verir. Gopi şaşkındır. Ahem Gopi’den Anita’nın telefonunu getirmesini ister. Ahem Anita’nın telefonundaki Niles ismini kendi numarası ile değiştirir ve Gopi’den telefonu Anita’nın yanına koymasını ister. Ahem Niles olarak Anita’yı arar. Anita Niles ismini görünce çok sevinir. Ahem işleri olduğu için gelemediğini ve en kısa zamanda geleceğini söyler. Anita mutlu olmuştur. Koki ve Hetal hastaneye gelirler ve Ahem’den Anita’nın durumunu sorarlar. Ahem Anita şokta olduğu için düğünün iptal edildiğini bilmiyor diyerek onlardan pot kırmamalarını ister. Bu sırada Anita arar. Ahem şimdi meşgul olduğunu ve daha sonra arayacağını söyler. Anita Niles’in sesinin neden farklı çıktığını düşünürken Ahem de annesine iş yerinden aradıklarını söyler. Koki Gopi ve Ahem’den eve gidip dinlenmelerini ister. Ahem kalacağını söylerken Koki evde Baa’nın yalnız kaldığını belirtir ve Gopi’den eve gitmesini ister. Gopi’yi kapıya kadar Ahem götürürken Gopi karışık duygular içindedir. Doktor Anita’nın taburcu edileceğini söylerken yanında Raşi vardır. Bu sırada hastaneye Jagant(Damadın babası) gelir. Anita ile hiç bir ilişkileri kalmadığını söyler. Düğün günü başka bir erkekle yakaladığım bir kızı gelinim olarak alamam deyince Koki sinirlenir ve buraya insanlık için geldiklerini ve Anita’yı Modi konağına götürerek iyileşmesini sağlayacaklarını, ardından onu iyi bir insanla evlendireceklerini söyler. Ahem ve Koki Modi evine gelirler. Gopi onlardan Anita’nın sağlık durumunu sorarken Anita gözükür. Gopi şoktadır. Urmila Kinjal’i sahte şeylerle olağan üstü gibi göstermeye devam ediyor. Dawal ise onların insanları kandırmalarına daha fazla izin vermeyi düşünmüyor.



Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.