Masum 140. bölüm özeti ve fragmanı izle - 9 Ağustos Pazar

Masum 140. bölüm özeti ve fragmanı izle - 9 Ağustos Pazar
Kanal 7'nin en çok sevilen Hint dizilerinden biri olmayı başaran Masum'un 140. bölümü de merakla bekleniyor. Haftanın her günü izleyicilerin karşısına çıkan ve büyük bir keyifle izlenen dizide bugün yaşaanacaklar da merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor. Daha önce Hindistan'da yayınlanması sebebiyle önceden neler olacağını da bilmek zor değil. Masum 140. bölüm özeti haberimizde yer alıyor. İşte detaylar... İyi seyirler dileriz.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 16:10'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 135. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 140. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 140. bölüm özeti

Koki Gopi ile odasında görüşür. Anita ve Ahem’in yanlış anlaşıldıklarını söyler. Anita’ya tamamen insani duygularından dolayı getirdiklerini belirtir. Gopi yaptığı şeyin doğru olduğunu söyler ve Koki’ye destek verir. Koki daha önce Ahem ve Anita’nın.. dediği sırada Gopi biliyorum diyerek onu susturur. Dawal havlayan köpekle gelir. Urmi bu köpek niye havlıyor diyerek Kinjal’i çağırır. Kinjal köpekten oturmasını ister ancak köpek havlamaya devam eder. Kadınlar Kinjal’e rağmen köpeğin neden havladığını sorgularken Urmi birisinin Kinjal’e karşı kalbini bozduğunu söyler. Köpek Urmi’nin peşine koşar.

Koki ve Hetal Niles’in iki defa aradığını Raşi’den öğrenirler. Anita’nın telefonundan Niles’i aramayı düşünürken Gopi endişelenir. Ancak Koki Anita belki kötü hisseder diyerek numarayı Ahem’den alıp arayacaklarını söyler. Ahem ve Jigar eve gelirler. Koki Ahem’den Niles’in numarasını ister. Jigar bende var diyerek numarayı vermek ister. Ancak Ahem onu durdurur ve Anita iyi olana kadar beklemeleri gerektiğini söyler. Koki de aynı fikirdedir.

Urmi Dawal sayesşnde eve girerken Kinjal para saymayla meşguldür. Urmi yanına oturunca rahatsız olur. Urmi’ye bakınca gülmesine engel olamazken Dawal ona tepki gösterir. Az sonra eve doktor gelir ve Urmi’nin köpekten dolayı iğne olması gerektiğini söyler. Urmi çok korkmasına rağmen iğne olmaktan kaçamaz. İğnenin ardından Kinjal ve Urmi köpek yüzünden birbirleriyle tartışır. Dawal onların değişmeyeceğini düşünüyor.

Ahem Anita’yı ziyaret eder ve nasıl olduğunu sorar. Anita bu gün Niles ile görüşmediğini söylerken Ahem dışarı çıkar. Anita Ahem’i arar ve onunla görüntülü konuşmak istediğini söyler. Ahem Modi evinden nasıl konuşacağını sorar. Anita Jigar’ın dizüstü bilgisayarı ile görüşme yapabileceğini belirtir. Ahem ondan 5 dakika isterken Anita çok mutlu olur. 5 dakika sonunda bilgisayardan görüntülü konuşma başlar. Ancak Ahem sırtını dönmüştür. Anita yüzünü görmek istediğini söyler. Ahem ve Gopi şoktadır.

Ahem sırtını dönerken Gopi ışıkları kapatır. Anita jenaratör olmayan bir yerde olduğu için gülümser. Anita onu özlediğini söyler ve ondan bir an önce gelmesini ister. Gopi üzgün hissediyor. Bu sırada Koki Ahem’in odasına doğru geliyor. Kapıyı açtığında Ahem daha sonra görüşeceklerini söyleyerek telefonu kapatır. Koki ışıkların neden kapalı olduğunu sorar. Ahem ilgisiz bir cevap verince Koki şüphelenir. Gopi Anita çağırıyor diye odadan çıkar.

Gopi ve Ahem odasında. Ahem ne söylemek istediğini biliyorum diyerek Koki’ye gerçeği anlatacağını söyler. Bu sırada Anita arar ve iyi geceler öpücüğünü unuttuğunu söyler. Ahem Gopi’ye yaklaşır ve bir öpücük kondurur. Gopi odadan su getireceğim diyerek kaçmaya çalışır. Ahem odada su olduğunu söyler ancak Gopi kaçar gibi gider. Ahem ilk kez bütün duyguları ile Gopi’yi öpmüştür.

Gopi Ahem için yeşil çay getirir. Gopi çayı dosyaya dökünce ağlamaya başlar. Anita onu ağladığını duyar ve evliliklerinde bir problem olduğunu düşünür. Ahem bu kadar küçük bir mesele için Gopi’den moralini bozmamasını ister. Urmi evine Kinjal’i görmek için zengin bir kadının geleceğini duyar ve İdolün ağzından gelen su sızıntısını genişleterek herkesi etkilemek ister. Zengin kadın gelir ve Kinjal’i görmeye gider. Urmi su çok gelsin diye duvarı kazınca fazla basınçtan dolayı su duvarı deler. Borudan su geldiğini gören zengin kadın ve diğer kadınlar Urmi ve Kinjal’i sahtekarlıkla suçlar.

Urmi ve Kinjal şikayet sonucunda soluğu karakolda alırlar. Kinjal Ahem’den yardım ister. Karakola Ahem ve Koki birlikte giderler. Müfettiş Urmi ve Kinjal kandırdıkları kişilerin paralarını vermeleri gerektiğini söyler. Masum 9 Ağustos Özeti sona erdi.


Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.