Masum 141. bölüm özeti ve fragmanı izle - 10 Ağustos Pazartesi

Masum 141. bölüm özeti ve fragmanı izle - 10 Ağustos Pazartesi
Kanal 7'nin en çok sevilen Hint dizilerinden biri olmayı başaran Masum'un 141. bölümü de merakla bekleniyor. Haftanın her günü izleyicilerin karşısına çıkan ve büyük bir keyifle izlenen dizide bugün yaşaanacaklar da merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor. Daha önce Hindistan'da yayınlanması sebebiyle önceden neler olacağını da bilmek zor değil. Masum 141. bölüm özeti haberimizde yer alıyor. İşte detaylar... İyi seyirler dileriz.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 16:10'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 135. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 141. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 141. bölüm özeti

Modi evinde kapı çalar. Anita Gopi der ama Gopi mutfağa gitmiştir. Kapıyı Anita açar. Bir kurya ona düğün CD’sini getirdiğini söyler. Aslında Niles’e gidecekti ama buraya yönlendirildiğini söyler. Anita hemen Niles’i arar. Ahem müfettiş ile görüşmeye gittiği için telefonu Koki açar ancak ses çıkarmaz. Anita, Niles’e neden daha önce çağrıma cevap vermedin diye sorarken elimde ne var biliyor musun diye sorar. Koki Ahem’in geldiğini görünce telefonu kapatır. Koki ve Ahem eve gelirken Anita da CD’yi izlemiştir ancak eksik olduğunu düşünerek fotoğrafçıyı aramayı düşünür. Ahem Koki’nin moralinin bozuk olduğunu görünce neden canın sıkkın anne der. Koki çocuklarım benden bir sır saklarsa nasıl olurum diye cevap verir. Anita bir anda Jagat’ın düğünü iptal ettiğini hatırlar ve ağlamaya başlar. Eğer böyleyse Niles benimle neden konuşmaya devam ediyor diye düşünür. Ardından Ahem ile aynı yatakta yakalandığını hatırlar. Şimdi Niles diye arayan kişinin kim olduğunu bulmayı düşünüyor. Anita Niles’i arar ve onunla önemli bir mesele konuşmak istediğini söyler. Ahem bir şey söylemek ister ancak arkasında Koki’yi görünce endişelenir ve telefonu kapatır. Anita Niles neden telefonu kapattı diye onu sabit hattan arar ve neden telefonumu kestin diye sorar. Niles bu zamana kadar seni hiç aramadım ve aramayı da düşünmüyorum diyerek telefonu sinirle kapatır. Anita Niles diye arayan kişiyi bulmayı düşünüyor. Koki neden yalan söylediniz diye hem Ahem hem de Gopi’ye sert çıkar. Ahem Gopi’yi savunmaya çalışsa da Gopi günahlarında ortak olduklarını söyler ve öfkeyle ayrılır. Baa akşam pojası için Anita’dan sari giymesini ister. Ahem de Gopi’nin sari sari içinde muhteşem gözükeceğini söyler. Ancak Anita sarı sariyi beğenince Gopi diğer sariyi alır. Anita şarj cihazı için Ahem’in odasına girer. Bu sırada Ahem gelir ve onu sarı sari içinde gördüğü için Gopi zanneder ve Gopi diye seslenir. Anita’nın yüzünü aynadan gören Ahem burada ne işiniz var diyerek kızar. Anita şarj için geldiğini söylerken Ahem sinirle odadan ayrılır.Poja sırasında Anita Ahem’i arar ve Niles diye aradığı kişinin Ahem olduğunu öğrenir. Anita Ahem’in evliliğinden memnun olmadığı için böyle bir yola başvurduğunu ve kendisini hala sevdiğini düşünüyor. Ahem işe giderken Gopi’den kravatını bağlamasını ister. Gopi beceremeyince Anita kısa sürede halledeceğini söyler ve kravatı bağlayıp Ahem’e verir. Ahem rahatsız hissederken Gopi daha sonra Raşi’den kravat bağlamasını öğretmesini istiyor. Masum 10 Ağustos Özeti sona erdi.


Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.