Masum 143. bölüm özeti ve fragmanı izle - 12 Ağustos Çarşamba

Masum 143. bölüm özeti ve fragmanı izle - 12 Ağustos Çarşamba
Kanal 7'nin en çok sevilen Hint dizilerinden biri olmayı başaran Masum'un 143. bölümü de merakla bekleniyor. Haftanın her günü izleyicilerin karşısına çıkan ve büyük bir keyifle izlenen dizide bugün yaşaanacaklar da merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor. Daha önce Hindistan'da yayınlanması sebebiyle önceden neler olacağını da bilmek zor değil. Masum 143. bölüm özeti haberimizde yer alıyor. İşte detaylar... İyi seyirler dileriz.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 16:10'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 135. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 143. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 143. bölüm özeti

Niles’in ailesi giderken Anita kendini kötü hisseder ve Ahem’in kucağına düşer. Anita ona sarılır ve ağlamaya başlar. Koki onun Modi konağında istediği kadar  kalabileceğini söyler. Amaçlarının ona iyi bir yuva kurmak istediğini söyler. Anita sallanırken bir sari görür ve onu yere fırlatır. Raşi sariyi yerden kaldırır ve onun kendisine ait olduğunu söyler. Anita modadan anlamıyorsun diye dalga geçer. Onlar tartışırken Koki gelir ve Raşi’yi odasına gönderir. Anita’dan Raşi’ye aldırmamasını tavsiye eder. Raşi sinirle odasına gider ve annesini arar. Anita’nın neler yaptığını detaylarıyla anlatır. Annesi Anita seni köle yapmak istiyor diyerek Anita’yı evden uzaklaştırmak için bir plan yapacağını söyler. Ahem telefonda konuşurken Gopi su getirir. Ancak Ahem Anita ile ilgilenmesini ister. Gopi üzülmüştür. Gopi tamam diyerek odadan ayrılır. Ahem onu üzdüğünü düşünerek mesaj yazar. Bu sırada içeri Anita girer. Anita gerçeği sakladığı için Ahem’e dert yanar. Ahem’in elini tutan Anita sana güvenmeyeceksem kime güveneceğim diye konuşur. Ahem de ona her türlü yardımı yapma sözü verir. Gopi ise geri dönmüş ve onların konuşmasına şahit olarak mutfağa dönmüştür. Mutfakta Raşi Gopi’yi Anita konusunda uyarır. Ahem ile aynı odada ne yaptıklarını sorar. Gopi Ahem’e güveninin sonsuz olduğunu söyler. Raşi tüm erkeklerin aynı olduğunu ve Ahem’i yalnız bırakmaması gerektiğini anlatır. Bu sırada Koki gelir. Koki Raşi’den ayrılmasını ister. Koki Gopi’ye konuşulanları duyduğunu söyler ve evliliği için kimseden yardım almadan tek başına savaşması gerektiğini belirtir. Ahem telefonuna bakarken Gopi’ye özür mesajını yollamadığını görür ve mesajı Gopi’ye gönderir. Methi telefonu Gopi’ye verir. Gopi mesajı okuyunca sevinirken Raşi hemen yelkenleri suya indirmemesini ister. Ahem’in beni affet mesajına Gopi Raşi’nin de gazıyla hayır diye yanıtlar. Ahem mesajı okur ve şaşırır. Raşi Gopi’yi sürekli doldururken ondan Ahem’e yüz vermemesini ister. Ahem kahvaltı yaparken Gopi onunla ilgilenmez. İşe giderken Gopi arkasını döner. Ahem üzülürken Koki Gopi’ye ateş püskürür. Ahem eve döndüğünde Gopi onu çağırır ancak Raşi ağzını kapatır ve ellerini bağlar. Gopi onun isteklerini yapmaya söz verince de ellerini çözer ve Ahem’e karşı dik durmasını ister. Ahem odasında Gopi’ye seslenir. Gopi uyuyor numarası yaparak ses çıkarmaz. Antia dertleşmeye geldim diyerek Ahem’in odasına gelir. Gopi hemen gözlerini açarken Raşi de gelir. Raşi Anita’nın meyve suyuna ilaç katıp uyutmayı düşünür. Sabah Raşi Anita’yı uyandırır ve ona bir sürprizi olduğunu söyler. Koki Anita için evlenecek bir eş bulmuştur. Anita şoktadır. Masum 143. Bölüm Özeti sona erdi.


Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.