Masum 148. bölüm özeti ve fragmanı izle - 17 Ağustos Pazartesi

Masum 148. bölüm özeti ve fragmanı izle - 17 Ağustos Pazartesi
Kanal 7'nin en çok sevilen Hint dizilerinden biri olmayı başaran Masum'un 148. bölümü de merakla bekleniyor. Haftanın her günü izleyicilerin karşısına çıkan ve büyük bir keyifle izlenen dizide bugün yaşaanacaklar da merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor. Daha önce Hindistan'da yayınlanması sebebiyle önceden neler olacağını da bilmek zor değil. Masum 148. bölüm özeti haberimizde yer alıyor. İşte detaylar... İyi seyirler dileriz.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 16:10'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 148. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 148. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 148. bölüm özeti

Gopi Ahem ile yaşadıklarını düşünerek hamile olup olmadığından şüphe duyar. Ahem ile mandirde karşılaşan Gopi onun bir şey söylemesini bekler. Ancak Ahem unuttuğunu söyleyerek uzaklaşır. Gopi holide yaşadıklarını hatırlamayan Ahem için üzgündür. Gopi midesindeki rahatsızlıktan ve dinlediklerinden yola çıkarak iyiden iyiye hamile moduna girmiştir. Baa Gopi’den dolabını temizlemesini ister. Ayrıca sandığının da yerini değiştirmesini ister. Gopi elini sandığa attığında radyoda hamilelerin ağır yük kaldırmaması gerektiğini söyleyen programı hatırlar. Bu sırada içeri Raşi gelir. Gopi ondan sandığın yerini değiştirmesini ister. Gopi çamaşır yıkamaya gittiğinde deterjan kokusu onu rahatsız eder ve midesi bulanarak kusma hissi doğar. Gopi Raşi’den yine yardım ister. Raşi Gopi’nin kaytarmaya çalıştığını düşünür. Raşi annesini arar ve ona Gopi’nin yaptıklarından bahseder ve yardım ister. Urmi ne olduğunu anlamıştır. Raşi’den söylediklerini yapmasını ister. Raşi Gopi’den ağır bir kavanozu vermesini ister. Gopi alamayınca kendisi alır ve neden işlerden kaytarıyorsun diye sorar ve nedenini bildiğini söyler. Gopi merakla neden diye sorar. Raşi onun hamile olduğunu söylerken Gopi nereden bildin diye sorar. Raşi bununla şok olur ve Modi ailesini salona çağırarak Gopi’nin hamile olduğunu söyler. Ahem bu nasıl olur diye şok olurken Hetal ve Koki duygusallaşır. Koki Gopi’yi muayene için hastaneye götüreceğini söylerken Ahem ofiste işinin olduğunu söyleyerek gider. Ahem ofiste Gopi’nin nasıl hamile olabileceğini düşünürken holide yaşadıkları bir anı hatırlar. Raşi annesiyle pazarda buluşur. Urmi Raşi’ye Gopi hamile olunca bütün işleri sen yapacaksın diye onu gaza getirse de Raşi şimdi sadece bebeği düşünüyorum diye onu tiye alır. Ahem eve gelir ve hala kafası karışıktır. Gömleğini çıkardığında Gopi yeşil çay ile gelir. AHem’in omzuna merhem sürmek için gelir. Ahem hamilelik meselesini sorar ancak Gopi utandığı için lafı geçiştirir. Ahem merhem sürülürken holide yaşadıklarını hatırlar ve Gopi’ye neden bu zamana kadar bir şey söylemedin diye tepki gösterir. Gopi anlatmaya çalıştığını ancak başaramadığını söyler. Ahem kendini kötü hisseder ve Gopi’ye sarılarak göz yaşlarını siler. Ahem duygularını anlamadığı için Gopi’den özür diler ve elini tutarak onu sevdiğini söyler. Ardından alnından öper. Gopi sevinçten ne yapacağını bilemez ve kızarır. Gopi gitmek ister ancak Ahem elini tutar. Gopi kaçar gibi dışarı çıkar ve mandire giderek Tanrı’ya teşekkür eder. Ertesi sabah Ahem erkenden uyanır ve eline aldığı gülü Gopi’ye vermek ister ancak Gopi uyanınca veremez. Urmi Raşi ile telefonda konuşurken ondan hamile kalmasını ve kendi çocuğuna bakmasını ister. Koki gelir ve ondan Gopi ile ilgilenmesini ister. Urmi sürekli Raşi’yi arar. Raşi telefonlardan bunalınca sesini Koki’ye benzeterek annesinden bir daha aramamasını ister. Masum 17 Ağustos Özeti sona erdi.



Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.