Masum 154. bölüm özeti ve fragmanı izle - 23 Ağustos Pazar

Masum 154. bölüm özeti ve fragmanı izle - 23 Ağustos Pazar
Kanal 7'nin en çok sevilen Hint dizilerinden biri olmayı başaran Masum'un 154. bölümü de merakla bekleniyor. Haftanın her günü izleyicilerin karşısına çıkan ve büyük bir keyifle izlenen dizide bugün yaşaanacaklar da merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor. Daha önce Hindistan'da yayınlanması sebebiyle önceden neler olacağını da bilmek zor değil. Masum 154. bölüm özeti haberimizde yer alıyor. İşte detaylar... İyi seyirler dileriz.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 16:10'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 154. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 154. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 154. bölüm özeti

Ahem babasına karşı öfke doludur. Gopi, Kokila’nın moralinin bozuk olduğunu söyleyince, Ahem de “Hepsi babamın suçu” der. Bir anda öfkelenip babasının yanına gider. Babası Parag da mandirinin yanında, yaşadıklarını düşünmektedir. Ahem babasının yanına gelip annesini perişan halde bıraktığını, düşünmeden hareket ettiğini söyleyip babası Parag’a kızar. Parag ise sinirle oğluna çıkışır ve şunları  söyler: “Ahem, annen evlilik ilişkilerinden anlamıyor. Bir çok kişi onu mutlu etmek için tüm gün evde meşgul olurken, o bir anlık düşüncesi ile her şeyi yerle bir etti. Yok oğlum. Ben suçlu değilim. Burada Kokila’nın düşüncesizce konuşması problem!” Ahem yeniden odasına gelir. Gopi’ye babası ile konuşmasını anlatır. Ailesinin böyle parçalanmasına asla izin vermeyeceğini söyler.

Ertesi gün sabah Parag odasına gelir. Kokila’nın da odada doluğunu görünce, Parag hiç konuşmadan ayakkabılarını alır. Kokila ise Parag’a giydiği ayakkabıların daha yenisi olduğunu söyler. Parag, Kokila ile kısa ve öz konuşur. Koki ise canı sıkılır. Salona geldiğinde Urmila ile karşılaşır. Deyince, Urmila da Raşi için geldiğini, son olaylardan haberi olduğunu ve kesinlikle Parag konusunda şüphelenmekle haklı olduğunu söyleyip, Koki’ye destek çıkar. Kokila ise Urmila’yı dinlemez. İkili konuşarak bahçeye gelirler. Gopi’nin Raşi ile birlikte iş yaptığını görünce, Gopi’ye eğilmemesi gerektiğini tüm işleri Raşi’nin yapacağını söyler. Kokila’nın bu sözlerine hem Urmila hem de Raşi sinir olur. Urmila gene üzerine vazife olmayan konuya değinip, Kokila’nın haklı olduğunu söyleyince, Gopi dayanamaz ve eşler arasında bir konu olduğunu söyleyip kaynanasını savunur. Raşi ise Urmila’nın daha fazla rezil olmasını istemediği için kolunda sürükleyerek uzaklaştırır. Masum 154. Bölüm Özeti devam ediyor.

Ahem ile Jigar da işe gitmeden önce alacakları iş için tüm hazırlıkların yapılmadığını daha da önemlisi iş planları (Kroki) ortada olmadığı için endişelenirler. Gopi ikilinin yanına gelip, konuşmaları duyduğunu nasıl yapacakları konusunda fikir verir. Gopi çizimler konusunda Parag’dan yardım alabileceklerini söyler. Ahem ile Jigar da hemen Parag’ın yanına gider. Parag ise bu fikri kimin verdiğini sorar. Ahem de Gopi’nin söylediğini açıklayınca, Parag yardım edeceğini söyler. 23 Ağustos Pazar günü ekrana gelecek olan Masum 154. bölüm özeti devam ediyor. Parag Ahem ile Jigar’ın verdiği çizimleri (Kroki) gece geç saatlere kadar yapar. Parag “sabah erken saatlerde Ahem ile Jigar’a gösterim” deyip yatmaya gider. Raşi ise sabah erkenden Jigar’ın da çalışma odasına gelir. Masanın üzerinde ki Parag’ın çizdiği krokiyi eline alıp bakar ve bir kaç saat önce yaşadığı şu olayı hatırlar;

Çirag ihaleyi aldıklarını haber verir. Büyük anne de bu Gopi ile Ahem’in şansı. Ailemizde bir hamile var. Onların kısmeti dediği anları hatırlar. Sinirle elindeki meyve suyunu krokinin üzerine döker. (istemeyerek) Ertesi gün Parag üzerinde çizimleri kaybolmuş krokiyi getirir. Herkese çizimlerin üzerine suyun döküldüğünü ve krokinin silindiğini söyler. Herkes suyu dökeni aramaya koyulsa da kimse suçu üstlenmek istemez. Çirag da ihaleyi kaybedecekleri için Parag’a kızar. Dahada kötüsü çizimleri Parag’a verdiği için Ahem’e herkesin için de şunları söyler; “Bu işi Parag’a vermeden önce bana haber vermeliydin. Şimdi müşteriye ne göstereceğiz! Elimizde iki saat var. Müşteriyi oyalamak için eve çağıracağım. O zaman kadar bir şey bul Ahem”. Çirag sinirle evi terk eder. Jigna yağan yağmurdan dolayı çizimlerin silinmesinin normal olmadığını söyler. Kokila da bu işin içinde bir iş var deyip herkesi süzer. Raşi’nin gergin olduğunu fark eder.

Raşi de yaptığı hatayı anasına haber verir. Urmila da hemen yapması gerekenleri Raşi’ye anlatır. Raşi hızla delilleri çalışma odasından silmeye giderken, Kokila’nın da aynı yere gittiğini görür. Gopi yolda Kokila’yı durdurup, Parag ile konuşup 2 saat içinde aynı çizimi yapması konusunda Parag’ı cesaretlendirmeleri gerektiğini söyler. Kokila da Gopi’nin bu fikrine katılır. Raşi de hemen çalışma odasına gidip, kendisini açığa verecek delilleri ortadan kaldırmak istese de başarılı olamaz. Parag, Kokila ile Gopi’nin çizim yaptığını görür. Gopi’ye ne yaptığını sorunca, Gopi de Ahem’in rezil omasını istemediğini, elinden geldiğince krokiyi yeniden çizeceğini söyler. Bu durum Parag’ı oldukça etkiler. Parag yeniden Krokiyi çizmeye başlar. Masum 154. Bölüm Özeti devam ediyor.

Raşi, çalışma odasının her tarafı limon suyundan dolayı yapış yapış olduğu için mutfaktan bez almaya gider. Bu sırada Meeti ile karşılaşır. Meeti Raşi’den misafirlere verilecek yemeklerin malzeme listesini vermesini ister. Raşi de malzeme listesinin Gopi’de olduğunu söyler. Bu konuşmaları Kokila duyar. Raşi’ye Gopi gelene kadar mutfakta beklemesini söyler. Raşi de Gopi gelir gelmez alış veriş listesi işini Gopi’ye yıkar. Hızla çalışma odasına gidip her tarafı temizlemeye başlar.

Raşi çalışma odasını temizlerken Kokila gelir. Raşi Koki’nin geldiğini duyunca hemen kitaplıkla ilgilenmeye başlar. Kokila Raşi’ye kızıp odada ne yaptığını sorar. Raşi de okumak için kitap aradığı yalanını söyler. Kokila ise yerin ıslak olduğunu ve karıncaların halka şeklinde toplandığını fark eder. Kokila adaya Parag’dan başka biri girdiğine kanaat getirir. Beklenen an gelir. 2 saat sonra müşteri ile birlikte Çirag, Jigar ve Ahem gelir. Parag ise kısa zaman içerisinde çizimini yetiştiremez. Konuklar salona gelir. Gopi Ahem’e kısık sesle;

“Babam 2 saattir krokileri çizmekle uğraşıyor. Müşterileri oyalamaya çalışın” Deyince Ahem çok mutlu olur. Kokila gelen misafirlere özel tatlılardan yapacağını her şeyden önce onu tatmasını ister. Kısaca evin kadınları da gelen müşterileri oyalamaya çalışır.

Parag 1 saat kadar çizimle uğraşsa da bitiremez. Artık müşteriler sıkılmaya başlayınca Gopi Parag’ın yanına gider. Ahem sunum yapacağı sırada çizimleri tamamlaması konusunda plan yaparlar. Gopi ile Parag aşağıya inerler. Gopi sunumdan sonra krokileri göstereceğini söyler. Bu sırada Parag çizimlerine devam eder.

Ahem sunumu bitirdikten sonra Parag da çizimini tamamlar. Krokileri müşterilere gösterirler. Müşteriler çizimi çok beğenirler. Çirag da adamlar gittikten sonra şunları söyler

“Sabah sana karşı çok kaba davranım. Kusuruma bakma. Her şey için teşekkür ederim!” Jigna da bu anı kutlamaları gerektiğini ve akşam partı vermeyi teklif eder. Kokila akşama parti vermeden son bir iş kaldığını söyleyip, tüm kadınları çalışma odasına çağırır.

Kokila krokilerin üzerine şekerli suyu dökenin ayak izleri kaldığını ve bu kişiyi şimdi bulacağını söyler. Herkesi tek tek izlerin üzerine basmasını ister. İlk olarak Gopi basar. Ancak izler uyuşmaz. İkinci olarak Raşi’nin gelmesini ister. Raşi de yavaş yavaş izlere doğru geldiği sırada Jigna Raşi’yi durdurup kendisi izlere basar. Elindeki suyu bilerek izlerin üzerine döker. Arkasını dönüp izin kalmadığını sorunun da ortadan kaybolduğunu söyler. Akşama doğru Çirag, Jigar ve Ahem parti için pasta alıp eve gelirler. Pastayı Kokila ile Parag keser. Ertesi gün Jigna Sameer ile telefonda konuşur. Evlilikleri hakkında ailesi ile konuşup konuşmadığını sorar. Jigna da henüz konuşmadığını ama fırsat kolladığını söyler.  Masum 154. Bölüm özeti burada son buldu.


 


Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.