Masum 155. bölüm özeti ve fragmanı izle - 24 Ağustos Pazartesi

Masum 155. bölüm özeti ve fragmanı izle - 24 Ağustos Pazartesi
Kanal 7'nin en çok sevilen Hint dizilerinden biri olmayı başaran Masum'un 155. bölümü de merakla bekleniyor. Haftanın her günü izleyicilerin karşısına çıkan ve büyük bir keyifle izlenen dizide bugün yaşaanacaklar da merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor. Daha önce Hindistan'da yayınlanması sebebiyle önceden neler olacağını da bilmek zor değil. Masum 155. bölüm özeti haberimizde yer alıyor. İşte detaylar... İyi seyirler dileriz.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 16:10'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 155. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 155. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 155. bölüm özeti

Masum 155 bölüm Raşi, Jigna ve Kokila’nn bahçede çamaşır asması ile başlar. Raşi kendisine fırça atan Kokila’yı cezalandırmak için bahçe fıskiyesini açıp Kokila’nın üstünü ıslatmayı düşünür. Ayağı ile fıskiyeyi açmak isterken, birden tüm su Raşi’nin üzerine akar. Raşi kısaca kazdığı kuyuya kendisi düşer.

Kokila sinirle eve gidip tesisatçının gelmesi gerektiğini Parag ile paylaşır. Bu sırada Raşi de suyun üzerine oturup, akmasına engel olur. Jigna da olup biteni izler. Bu esnada Jigna’nın telefonu açalar. Arayan Sameer’dir. Jigna gelen mesajı okurken yüzünde tatlı bir tebessüm oluşur. Bunu gören Raşi nedenini sorar. Jigna da erkek arkadaşı olduğunu ve adının Sameer olduğunu söyler.

Jigna artık erkek arkadaşını Kokila ile tanıştırmaya karar verir. Kokila ile Parag da eve tesisatçı çağırır. Kısa bir zaman sonra zil çalar. Gelen Jigna’nın erkek arkadaşı Saamer’dir. Ancak Kokila Sameer’i tesisatçı sanıp, suyu bir an evvel durdurmasını ister. Sameer daha ne olduğunu anlamadan, Meeti suyun aktığı yere Sameer’i götürür. Raşi da Saamer’i tesisatçı zannedip borunun üzerinden kalkınca tüm su Sameer’in üzerine akar. Zavallı adam da hızla borunun delik kısmında eli ile kapatır.

Jigna da odasında Saamer’in gelmesini bekler. Geç kaldığını fark edip telefonla arar. Ancak Sameer borunun delik kısmın eli ile tuttuğu için Jigna’nın telefonunu açamaz. Raşi de Sameer geldiğinde gizlice odasına göndereceğini söyler. Masum 155. Bölüm Özeti devam ediyor.

Kokila ile Parag hala birbirlerine kırgın. Parag ayrı tesisatçı çağırdı. Kokila da ayrı usta çağırdı. İlk gelen Sameer’i Kokila kendi çağırdığı tesisatçı zannedip, patlak olan borunun yanına götürdü.

İkinci gelen ve gerçek tesisatçı olan kişiyi de Raşi, Jigna’nın sevgilisi Sameer zannedip Kokila’dan gizlice evin arka bahçesine götürür. Gerçek tesisatçı arka bahçede beklerken, Raşi de Jigna ne kadar zevksiz diye düşünür. Bu sırada arka bahçeye Kokila gelir. Raşi ile çarpışır.“Raşi bu adam da kim? Eğer doğru söylemezsen seni annenin yanına gönderirim”

Raşi de adamı Jigna’ın sevgilisi diye tanıtır. Kokila şok olur. Kokila sinirle “Sen ne dediğinin farkında mısın?” diye sorar. Bu sırada bir kaç metre uzakta olan gerçek tesisatçı adam da Kokila’ya tesisatçı olduğunu söyler. Kokila bir şok daha geçirir. Jigna bir tesisatçı ile mi çıkıyor diye sinirle Jigna’nın yanına gider.

Diğer taraf da Sameer de hala borunun yanında suyun akmasına engel olmakla meşguldür. Gopi yanına geldiğinde şunları söyler; “Ben Jigna’nın erkek arkadaşıyım. Bir anda kendimi burada buldum”

Sözlerinden sonra Gopi adamdan özür dileyip gerekeni yapacağını söyler. Kokila da evi ayağa kaldırır. Jigna’nın odasına gider. Jigna’nın kolundan sürükleyerek aşağıya götürür. Jigna aşağıya neden geldiğini anlayamaz. Kokila da “Sen bir tesisatçı ile mi evlenmek istiyorsun? ” diye sorar. Jigna da adamı tanımadığını söyler. 24 Ağustos Pazartesi günü izleyeceğimiz Masum 155. Bölüm Özeti vermeye devam ediyoruz. Gerçek tesisatçı kimse ile evlenmek istemediğini söyleyip sinirle evden ayrılır. Kokila bu duruma şaşkınlıkla bakarken, Jigna da sırrını Kokila’ya söylediği için Raşi’ye öfke ile bakar. Bu sırada “Gopi aradığınız kişi patlayan borunun yanında” der. Tam da bu esnada Sameer eve gelir ve Jigna’nın erkek arkadaşı olduğunun ama kendisine tesisatçı gibi davrandıklarını söyler.

Kokila bu tanışmadan hiç hoşlanmaz. Jinga’ya nasıl tanıştıklarını sorar. Jigna da da uzun süredir İnternet de konuştuklarını, sonunda evlenmeye karar verdiklerini söyler. Kokila ise bu evliliğe karşı olduğunu açıkça söyler.

Jigna kardeşinin evliliği ile mutlu olması gerekirken engel olduğunu söyler. Kokila ise yaşı yaşına uygun biri ile olmalı diyerek Sameer’in yaşının fazla olduğunu ve evlenme yaşında olmadığını söyler. Jigna evlenme konusunda ısrar edince, Kokila da bu durumu anneme söyledin mi sen? diye çıkışır. Jigna ise “kimse söylersen söyle ben Smaeer ile evleneceğim” der. Kokila Sameer’in bir an evvel evini terk etmesini ister. Jigna da Sameer’den özür diler.

Akşam olduğunda Jigna’nın evleneceği kişi hakkında ev halkı haberdar olur. Ahem Jigna’nın hala aynı fikir de olup olmadığını sorar. Gopi de hala evlenmek istediğini söyler. “Ben Sameer ile tanıştım. Çok iyi biri. Aslında Jigna ile evlenebilir”

Diye Gopi Ahem’e fikrini söylese de Ahem aradaki yaş farkı çok önemli olduğunu ve böyle bir evliliği onaylamadığını söyler. Jigna da açlık grevine başlar. Kokila da bunu çocukluk zamanında yaptığını  ve kısa süre sonra vaz geçeceğini Modi ailesi ile paylaşıp, merak etmemelerini söyler.

Kokila annesi Naani çağırır. Naani içeri girdiğinde Raşi’yi Meeti zanneder. Gopi’yi de Kinjal diye karıştırınca, Kokila yeniden herkesi tek tek tanıtır. Naani: “Kokila neden beni çağırdın buraya”

Diye sorunca Kokila Jigna için çağırdığını söyler. Bu sırada Jigna aşağıya gelir. Annesine evlenmek istediğini söyler. Naani bunu duyunca çok sevinir. Kokila ise sinirlenir. Sonunda Naani damat adayını görmek isteyince, Jigna çok mutlu olur. Çok geçmeden Sameer gelir. Naani damat adayını önce bir süzer, sonra ne iş yaptığını sorar. Adam da elmas madeni işi ile ilgilendiğini söyler. Raşi bunu duyunca ağzının suyu akar.

Sameer açıkça herkesin içinde Jigna’yı çok sevdiğini ve evlenmek istediğini bir kez daha söyler. Jigna da aynı şekilde Kokila’ya evlenmek istediğini söyler. Kokila geleneklerden bahsedince, Jigna hiç bir arkadaşını davet etmeyeceğini, tatlı ve sade bir evlilik yapmak istediğini söyler. Bunun üzerine Naani onay verir. Akşam için hazırlıklar başlar.

Jigna düğünde saçlarını yaptırmaya vakti olmadığını söyleyip Raşi’den peruk satın almasını ister. Yerel tüccarların yaptığı peruğa karşı alerjisi olduğunu özellikle ikaz eder. Raşi pahalı peruğu alır. Kutusuna koyarken peruk yırtılır. Masum 155. Bölüm Özeti için önemli anlardan biri.

Raşi peruğu eve getirip Gopi’ye teslim eder. Gopi peruğun yırtık olduğunu ark eder. Raşi getirirken yırtılmadığını söyler. Gopi de oyuncak bebeğin saçlarından koparıp peruğa ekler.

Diğer taraftan Urmila düğüne davet edilmediği için Kinjal’i kullanır. Kendisi aileden olduğu halde çağırmadıklarını söyler. Kinjal de sinirle Modi konağına gider. Urmila da düğüne davet edilmediği halde gelir. Düğünde misafirlere verilecek tatlıları komşulara dağıtacağını Raşi ile paylaşır. Raşi de annesinin hain planını destekler. Masum 155. Bölüm Özeti burada son buldu.


 


Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.