Masum 156. bölüm özeti ve fragmanı izle - 25 Ağustos Salı

Masum 156. bölüm özeti ve fragmanı izle - 25 Ağustos Salı
Kanal 7'nin en çok sevilen Hint dizilerinden biri olmayı başaran Masum'un 156. bölümü de merakla bekleniyor. Haftanın her günü izleyicilerin karşısına çıkan ve büyük bir keyifle izlenen dizide bugün yaşaanacaklar da merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor. Daha önce Hindistan'da yayınlanması sebebiyle önceden neler olacağını da bilmek zor değil. Masum 156. bölüm özeti haberimizde yer alıyor. İşte detaylar... İyi seyirler dileriz.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 16:10'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 156. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 156. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 156. bölüm özeti

Masum 156. bölüm özeti yayınlandı. Buna göre Dizicenter.net'teki özet şu şekilde; 

Raşi ile Urmila’nın konuşması ile başlar. Geçtiğimiz bölümde, düğünde sadece yakın akrabaların olacağı sade bir nikah törenine yetebilecek tatlılar aldığını gören Urmila, Modi ailesini rezil etmek için tatlıları komşulara dağıtma fikrini ortaya atar. Raşi de Kokila’nın rezil olmasını ister. Ancak Jigna’nın da rezil olmasını istemediği için annesine fikrinin kötü olduğunu söyler. Urmila, Kokila2yı zor duruma düşürmek için konu komşu herkesi düğüne çağırır. Raşi ilk başta yok yapma anne dese de sonradan annesine yardım eder.

Modi konağına Jigna ile Sameer’in nikahlarını kıyacak din görevlisi gelir. Kokila da yukarı çıkıp, kardeşi Jigna’yı aşağıya davet eder. Lakin Jigna evlenmekten korktuğu için biraz sonra geleceğini söyler. Yanında bulunan Gopi’nin de gitmesini ister. Kokila ile Gopi aşağıya iner. Jigna’nın gelmesini beklerler.

Bu sırada Urmila da kapıya bakmaktadır. Çünkü tanıdık tanımadık ne kadar konu komşu varsa düğüne çağırmıştır. Din görevlisi gelin ile damadın yerini almasını ister. Tam da bu sırada zil çalar. Kokila kapıyı açtığında, komşularını karşısında görür. Başlarında da Savitha vardır.

“Burada düğün yapıyorsunuz. Bizi neden davet etmediniz Kokilacığım!” (Masum 156. Bölüm Özeti)
Savitha (Kokila’nn komşusu)

Kokila düğün felan yok dese de din görevlisi “gelin neden hala gelmedi” deyince Kokila’nın da yalanı ortaya çıkar. Savitha da yanında getirdiği komşularını da alıp davetsiz bir şekilde içeri girerler. Kokila ise bu durum karşısında çaresiz kalır.

Kokila bunu başına saran ikiliyi çok iyi bilmektedir. Raşi’yi yanına çağırıp şunları söyler:

“Raşi bu ne  demek oluyor. Bunlara neden haber verdin? Madem benden izinsiz komşu çağırıyorsunuz. O zaman onların hizmeti ve sorumluluğu da sizde olacak. Bu sana ve annene ceza olsun” (Masum 156 bölüm özeti)

Deyince, Raşi hemen annesini ele verir. Ancak Kokila cezayı ikisinin de çekmesi gerektiğini söyler. Daha sonra Gopi’ye gidip, Jigna’yı aşağıya gelmesini ister.

Gopi yukarı çıkar. Jigna’nın odasına girdiğinde oda da Jigna’nın olmadığını fark eder. Daha sonra evin her odasına tek tek bakar. Ancak Jigna gene yoktur.

“Ben Kokila’ya ne diyeceğim” Dediği sırada Kokila gelir. Jigna’nın nerede olduğunu sorar. Gopi de kekeleyerek Jigna’nın evde olmadığını söyler. Kokila şok olur. Kokila bunu kimseye söylemeden halletmek için Gopi ve Raşi ile ufak bir toplantı yapar. Raşi’ye pazara gidip aramasını ister. Kokila ikiliye talimat verirken, içeri Kinjal gelir. Jigna’nın kaçtığını Kinjal de öğrenir. Kinjal aramalara katılmak ister. Koki müsade etmez. Aramaya Kokila, Raşi ve Gopi gider.

Raşi Jigna’yı ararken apartmanın birinden çöp dökülür. Raşi’nin her tarafı çöp olur. Bu sırada Urmil da Raşi’yi telefonla arar. Raşi de Jigna’nın kaçtığını Urmila’ya haber verir. Gopi pazarda Jigna’yı bulamayınca kaynanasına Jigna şehirden ancak terminalden  gidebileceğini söyleyince, hepsi birlikte en yakın terminale gider. Urmila da Jigna’nın kaçtığını öğrenince odasına bakmaya gider.

Terminal de Kokila uzaktan Jigna’yı görür. Jigna’yı yeniden evlenmeye ikna etmek için Raşi ile Gopi Jigna’ya oyun oynarlar. Jigna da bu oyuna gelir. Urmila da düğünde gelin olmadan olur mu deyip, gelinliği giyer. Tabi niyeti gelinliği ve altınları takınca nasıl gözüktüğünü görmektir. Misafirler artık sabırsızlanmaya başladığında, Hetal da Jigna’yı çağırmaya gelir. Urmila’nın giydiğini görür. Urmila’ya da her şeyi anlatırken kapı çalar. Gelen komşu Savitha’dır. Urmila hemen başını örter.

Sameer’in yanına Urmila oturur. Kokila ile beraberindekiler de Jigna’yı yeniden evlenmeye ikna ederler. Lakin yolda trafik olması, tüm işleri alt üst eder. Hetal son olaylardan Kokila’yı haberdar eder. Jigna’ya, Sameer ile Urmila evlenmek üzere olduğunu söyleyince Raşi ile Jigna şok olur. Kokila ile Jigna tıkanan trafikte gidemeyeceğini anlayınca, arabadan inip yürümeye başlar. Yolda motosiklet kaçırıp Modi konağına bir an evvel yetişmeye çalışırlar.

Jigar ve Ahem de Gopi ile Raşi’nin ortalıkta olmadığını fark eder. Raşi ile Gopi’nin geldiği araba yolda bozulur. Jigna da son anda Modi konağına yetişir. Hemen gelinler yer değiştirir ve nikah kaldığı yerden devam eder.

Gopi eve az bir yol kaldığı için kısa sürede eve gelir. Raşi de taksinin parasını ödeyip Savitha’nın bahçesinden eve girmek isterken bahçede de bastığı yer, bir anda çöker. Derin bir kuyuya döşer. Üstüne bir de köpek işer.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.