Masum 157. bölüm özeti ve fragmanı izle - 26 Ağustos Çarşamba

Masum 157. bölüm özeti ve fragmanı izle - 26 Ağustos Çarşamba
Kanal 7'nin en çok sevilen Hint dizilerinden biri olmayı başaran Masum'un 157. bölümü de merakla bekleniyor. Haftanın her günü izleyicilerin karşısına çıkan ve büyük bir keyifle izlenen dizide bugün yaşaanacaklar da merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor. Daha önce Hindistan'da yayınlanması sebebiyle önceden neler olacağını da bilmek zor değil. Masum 157. bölüm özeti haberimizde yer alıyor. İşte detaylar... İyi seyirler dileriz.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 16:10'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 157. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 157. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 157. bölüm özeti

Masum 157. bölüm özeti yayınlandı. Buna göre Dizicenter.net'teki özet şu şekilde; 

Masum 157 bölüm Polislerin ve arama kurtarma ekiplerinin olay yerine gelmesi ile başlar. Ahem polislere ve kurtarma ekibine bilgi verir. Bu sırada olay yerine doktor da gelir. Doktor; Ne kadardır yerin altında olduğunu sorar. Gopi de tam 3 saatten fazla içeri de olduğunu söyleyince, doktorun tavsiyesi ile arama kurtarma ekipleri Raşi’nin bulunduğu yere boru yardımı ile hava gönderirler. Basın mensupları olay yerine gelip çekim yapmaya başlar. Ahem çekim yapan gazetecilere kızar. Ancak gazeteciler de haber yapmaya geldiğini söyleyip Ahem’i dinlemezler. Arama kurtarma ekibi Raşi’nin bulunduğu deliği genişletmeleri halinde toprak kayması olabileceği için en güvenli yol, paralel bir çukur açıp, Raşi’yi o çukurdan çıkartmak olduğunu söylerler. Hızla ekip işe başlar. Çevredekiler de dua etmeye başlar. Naani ile büyük anne etkilenmesin diye Daval ile Kinjal eve götürdüğü için Naani ile Büyük anne de Modi konağında dua ederler. Zaman su gibi akıp gittikçe Raşi’nin hali kalmaz. Doktor ise felaket tellalı gibi Raşi’nin şoka girebileceğini ve her şeye hazırlıklı olmasını ister. Bunu duyan Urmila’nın korkusu bir kat daha artar. Çevredekiler çalışan ekiplere daha acele etmesini söylese de artık hava kararmıştır. Kurtarma çalışmaları duraksamadan devam eder. Sabahın ilk ışıklarında Jigar eşinin sesini duymak için aşağıya mikrofon gönderir.

Jigar’ın gönderdiği mikrofon sayesinde Raşi’nin sesi duyulmaya başlar. Jigar bir kaç defa eşine seslense de Raşi den ses gelmez. Gopi de çocukluk yıllarında birlikte söylediği şarkıyı seslendirmeye başlar. Raşi de bu sırada şarkıyı seslendirince, yukarıdakiler sevinç çığlığı atarlar. Jigar olayı bir kat daha ilerletip, Raşi’nin görüntüsünü de görebilmek için oraya gelen gazetecilerden birinin ufak kamerasını aşağıya sarkıtır. Böylelikle Raşi’in hem sesini hem de görüntüsünü görürler. Jigar duygu dolu anlar yaşar. Raşi neredeyse 24 saattir yerin altında ölüm kalım mücadelesi verirken, ekiplerde açıkları çukuru derinleştirmeye başlar. Ancak bu da ne? Çukuru açtıkları makine arızalanır. Jigar sinirden deliye döner. Bir an evvel tamirini yapılmasını istese de görevliler; tamirinin bir günden uzun süreceğini, başka aracın olmadığını söyleyince tüm umutlar tükenir.

Yukarıda artık Raşi’nin kurtulma umudu kalmadı diye düşünürken, arama kurtarma ekiplerinin vincini gören Ahem görevlilere vinç ile Raşi’yi çekebileceklerini söyler. Hemen Vinci aşağıya sarkıtlar. Raşi’den Vinç ile gönderdikleri halatı beline bağlamasını isterler. Ancak Raşi onlara şu cevabı verir. “Elimi kolumu hissetmiyorum. Kolumu kaldıracak halim kalmadı. Artık dayanamıyorum!"

Hem Jigar hem de Gopi’nin ısrarı ile Raşi halata kendisini sarmayı başarır. Vinç sayesinde Raşi yukarı çekilir. Sonunda Raşi kurtulur. Arama kurtarma ekibi olay yerinden ayrılırken, doktor da Raşi’in sağlık durumunun iyi olduğunu söyler. Bu sırada basın mensupları Raşi ile röportaj yapmak ister. Ancak Raşi pek oralı olmayınca, Urmila devreye girip kızının kulağına şunları söyler: "Şöhret olmanın tam sırası kızım!"

Raşi’nin şöhret olma fikri çok hoşuna gider. Basın mensupları olay yerinde faza görüntü alamadan Kokila Raşi’yi Modi konağına götürür. Bir kaç saat sonra zil çakar. Gelen ülkenin önemli haber kanalından geldiklerini, Raşi ile röportaj yapmak istediklerini söylerler. Ancak Kokila buna müsade etmez. Tam da bu sırada Urmila görevlileri kendisi çağırdığını söyleyip gazetecileri içeri alır.

Gazeteciler Raşi’nin hayatının geçtiği evde çekim yapmaya başlar. Gopi de gelen misafirlere çay ve turşu verir. Gopi’nin demlediği çay ve yaptığı turşular daha fazla ilgi görür. Urmila bu durumu her defasında sabote etmek istese de başarılı olamaz. Akşam olduğunda Urmila mahallesindeki insanları evine davet eder. Mahallesindeki insanlara şöhret olduğunu söyleyip hava atmak ister.

Program başlar ve Raşi ile ilgili kısımlar çok çabuk geçer. Asıl uzun tutulan Gopi’nin yaptığı turşu ve çayın efsane lezzetti olduğu konuşmalar çok daha fazla gösterilince, hem Raşi hem de Urmila sinir olur. Urmila’nın komşuları da Gopi daha fazla meşhur olduğunu söyler.

Ertesi gün Modi konağının telefonu susmak bilmez. Gopi’nin turşusunun tarifini merak edenler, kanalın verdiği numara sayesinde Modi konağını ararlar. Raşi bu durum karşısında çok kıskanır. Çok geçmeden Savitha arkadaşı Vimla ile gelir. Gopi’nin yaptığı turşuların tarifini ister. Urmila ise kızı Raşi’nin meşhur olması gerektiği yerde Gopi’nin meşhur olduğuna sinir olur.

Kokila ile Hetal Rakhi töreni için gelen davetlilere gümüş çay seti hediye edeceklerini söylerler. Urmila gümüş çay setini görünce gözleri ışıldar. Gümüş çay setini alır almaz satmayı planlar. Gopi ve Urmila Kinjal’in de davet edilmesi konusunda Kokila’ya baskı yaparlar.

Kokila da telefonla kızı Kinjal’i arar. Kinjal ise kendisini düğüne davet etmedikleri için kızgın olduğunu söyleyip Rakhi törenine gelmeyeceğini söyler. Bunu duyan Urmila da “Gitti gümüş çay seti” diye kendi kendisini yer.

 

Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.