Masum 159. bölüm özeti ve fragmanı izle - 28 Ağustos Cuma

Masum 159. bölüm özeti ve fragmanı izle - 28 Ağustos Cuma
Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi Masum'un yeni bölümü için sabırsız bekleyiş sürüyor. Haftanın dördüncü gününde de heyecan dorukta. İzleyicilerin bir an önce seyretmek için can attığı 159. bölümde neler olacağı araştırılıyor ve öğrenilmek isteniyor.Masum 159. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 16:10'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 159. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 159. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 159. bölüm özeti

Masum 159. bölüm özeti yayınlandı. Buna göre Urmi sonunda Kinjal’i ikna eder ve birlikte Modi evine giderler. Urmi ve Dawal içeri girse de Kinjal kardeşlerine rakhi (kutsal olduğuna inanılan bileklik) bağlayıp gideceğini söyleyerek içeri girmez. Ancak Gopi onu ikna der ve içeri alır. Kinjal Ahem ve Jigar’a üzerinde resimleri olan bilekliklerini taktıktan sonra Koki Methi’den hediyeleri getirmesini ister ancak Kinjal hediye istemediğini söyleyerek Urmi’yi şok eder. Urmi  para zarflarındaki paraları değiştirir. Ancak kazdığı kuyuya düşer ve Raşi’ye sadece bozuk para olan zarf gider.

Ertesi gün kapı çalar. Gelen kişi Gopi’den 5 kg turşu siparişinde bulunur. Koki adamı görmezden gelirken Urmila adama Gopi’ye turşu yapmasını ben öğrettim diyerek siparişi ve adamın yazdığı çeki alır. Urmi ve Raşi turşu yaparlar ancak Gopi’nin turşusuna hiç benzemez. Raşi mutfaktaki Gopi’nin yaptığı turşu ile kendi yaptıklarını değiştireceklerini söyler. Raşi odasının penceresinden aşağıda bekleyen annesine turşuyu bir halatla indirmek ister. Koki’yi bahçede gören Raşi panikle ipi bırakır ve turşu kavanozu kırılır. Koki eve gidince Urmi gizlendiği yerden çıkar ve Raşi’den bir kavanoz daha getirmesini ister. Raşi son kavanozu verdiğini söylediğinde Urmi telaşlanır. Raşi Gopi’den turşu yapmasını isteyeceğini belirtir. Raşi Gopi’ye gider ve üzgün numarası yapar. Gopi orun ne diye sorar. Raşi senin turşularından yemek istedim ancak bittiğini gördüm. Ne istediysem aksilik oluyor diye kendini acındırır. Gopi kısa sürede turşu hazırlayacağını söyler ve Raşi ile birlikte mutfağa giderler. Gopi turşuyu hazırlar ve Raşi’den tatmasını ister. Raşi turşuyu çok beğenirken Gopi Ahem’in yanına gider. Raşi turşuyu ikiye böler ve kavanozlardan birine sinek girer.

İş adamı Modi evine gelir ve turşularını almak için geldiğini söyler. Urmi mutfakta bulunan turşuyu getirir ve kapağı açtığında içindeki sinek dışarı çıkar. Adam şok olur ve elindeki sözleşmeleri göstererek yaptığı anlaşmaların suya düşeceğini söyler. Raşi ayırdığı diğer kavanozu getirir ve bunu Gopi’nin yaptığını söyler. Adam kavanozu kontrol eder ve tadını beğenir. Gopi’ye sözleşme kağıdını uzatır ve ona ortaklık teklifinde bulunur. Ahem bu durumu düşünüp haber vereceklerini söyler. Ahem Gopi’den bu işi kabul etmesini ister. Gopi Koki bundan rahatsız oldu dese de Ahem Koki bunu kabul ederse mutlu olur musun diye sorar. Gopi gülümser. Ahem cevabı aldığını düşünerek gider. Ahem Koki’ye gider ve Gopi’nin turşu işi yapmasını ister. Koki Gopi’nin hamile olduğunu ve yarın çocuğu olduğunda onunla ilgilenmesi gerektiğini söyleyerek reddeder. Ahem üzgün bir şekilde çıkar. Akşamında Ahem Gopi’nin doğum gününü kutlar. Gopi’den mumları üflemesini ister. İkili birbirlerine pasta yedirirken romantik dakikalar yaşanır. Ardıns tüm Modi onun doğum gününü kutlar. Masum 28 Ağustos Özeti sona erdi.


Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.