Masum 162. bölüm özeti ve fragmanı izle - 31 Ağustos Pazartesi

Masum 162. bölüm özeti ve fragmanı izle - 31 Ağustos Pazartesi
Kanal 7'nin en çok sevilen Hint dizilerinden biri olmayı başaran Masum'un 162. bölümü de merakla bekleniyor. Haftanın her günü izleyicilerin karşısına çıkan ve büyük bir keyifle izlenen dizide bugün yaşaanacaklar da merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor. Daha önce Hindistan'da yayınlanması sebebiyle önceden neler olacağını da bilmek zor değil. Masum 162. bölüm özeti haberimizde yer alıyor. İşte detaylar... İyi seyirler dileriz.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 16:10'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 150. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 162. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 162. bölüm özeti

Dawal gelir ve arabayı çalıştırarak yola koyulur. Urmi endişeyle Raşi’yi arar ve arabanın içinde kaldığını söyler. Raşi Koki’den bebeği olmadığı için tapınağa gideceğim diye izin ister. Koki ve Hetal iyi fikir olduğunu söyleyerek izin verirler. Raşi taksi ile gider ve Dawal’ın arabasını durdurur. Dawal Raşi’ye önmli bir şey mi var diye sorar. Raşi Urmi’nin aarti yapması gerektiğini hatırlatır. Dawal arka kapıyı açarken Raşi Dawal’ı kibrit alması için gönderir ve arkadaki Urmi’nin çıkmasını sağlar. Urmi çıkarken bir kutu turşu almayı ihmal etmez ve onu satmak için bir adamla buluşur. Ahem ve Gopi Dawal’ın çok güvenilir biri olduğunu konuşurken Bay Mehta telefonla arar ve bir kutu turşunun kayıp olduğunu ve sürücünün çalmış olabileceğini söyler. Raşi annesini arar ve sürekli onun yüzünden yalan söylediğini belirtir. Bu gün hamile kalmak için tapınağa gittim derken Jigar gelir ve ondan üzülmemesini ister. Raşi galiba senin yüzünden hamile kalamıyorum deyince Jigar üzülür ve en yakında hastaneye gideceğini söyler. Dawal her şeyi teker teker kontrol ettiğini söylerken Gopi hemen harekete geçer ve eksik olan 10 şişe turşuyu yapmaya başlar. Urmi Raşi’den turşulara yağ eklemesini ister. Raşi yağ koyarken Baa tarafından yakalanır. Ba onun hamile olduğunu ve bu yüzden turşu yediğini düşünür. Ba bu durumu Hetal’e anlatır ve Raşi’nin hamile olduğunu söyler. Hetal çok sevinir. Dawal her şeyi teker teker kontrol ettiğini söylerken Gopi hemen harekete geçer ve eksik olan 10 şişe turşuyu yapmaya başlar. Urmi Raşi’den turşulara yağ eklemesini ister. Raşi yağ koyarken Baa tarafından yakalanır. Ba onun hamile olduğunu ve bu yüzden turşu yediğini düşünür. Ba bu durumu Hetal’e anlatır ve Raşi’nin hamile olduğunu söyler. Hetal çok sevinir. Raşi ve Jigar’ın geldiği hastaneye Koki ile Gopi de gelmiştir. Raşi kafasını kapatır. Bir çocuk topla oynarken küçük kardeşini Raşi’nin yanına koyar. Küçük çocuk ağlayınca Koki rahatsız olur ve Kafası kapalı Raşi’den çocuğu ağlatmamasını ister. Raşi çocuğu kucağına alıp sallar ancak çocuk bir türlü susmaz. Koki çocuğun acıkmış olabileceğini söylerken Raşi mama alıp gelene kadar Koki’den çocuğa bakmasını ister ve ayrılır. Raşi gider gitmez oradaki kadınları örgütleyip Koki’nin bebeğini aldığını söyler. Hastanede bir anda sesler yükselmeye başlar. Jigar işini bitirip gelmiştir ve sesleri duyar. Raşi ondan gelmesini ister ve hastaneden ayrılırlar. Kadınlar Koki’yi suçlarken Gopi de doktorla görüşmesini bitirip çıkar. Gopi Koki’yi savunurken bebeğin gerçek annesi de gelir ve durumun hiç de öyle olmadığı anlaşılır. Kadınlar Koki’den özür diler. Urmi sakladığı yerden turşuları çıkarır ve satmak için aynı bakkala götürür. Adam turşuların bozuk olduğunu söyler. Koki Gopi’ye kafası örtülü kişinin sesinin çok tanıdık olduğunu ve elbisesini de bir yerlerde gördüğünü söyler. Masum 31 Ağustos Özeti sona erdi.


 


Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.