Masum 163. bölüm özeti ve fragmanı izle - 1 Eylül Salı

Masum 163. bölüm özeti ve fragmanı izle - 1 Eylül Salı
Kanal 7'nin en çok sevilen Hint dizilerinden biri olmayı başaran Masum'un 163. bölümü de merakla bekleniyor. Haftanın her günü izleyicilerin karşısına çıkan ve büyük bir keyifle izlenen dizide bugün yaşaanacaklar da merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor. Daha önce Hindistan'da yayınlanması sebebiyle önceden neler olacağını da bilmek zor değil. Masum 163. bölüm özeti haberimizde yer alıyor. İşte detaylar... İyi seyirler dileriz.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 16:10'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 150. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 163. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 163. bölüm özeti

Gece Urmi eve gelir ve Raşi ile birlikte turşu hazırlar. Bu sırada Savita’nın evine vergi müfettişleri gelmiştir ve evindeki eşyaları kontrol ediyorlar. Savita mücevherlerini saklamak için onları bir beze sarar ve Koki’nin bahçesine atar. Sabah erkenden onları alacaktır. Koki su içmeye indiğinde Urmi ve Raşi gerilir. Urmi hazırladığı turşuları bir beze sarıp bahçeye atar. Koki suyunu içip geri dönerken Urmi ve Raşi dışarı attıkları turşuları ararlar. Urmi’nin ayağı Savita’nın attığı beze dokunur. Urmi turşuları bulduğunu söyleyerek ayrılır. Sabah olduğunda Savita mücevherlerinin sarıldığı bezi almak için Koki’nin bahçesine gelir. O da Urmi’nin attığı turşu bezini kendi attığı be zannederek sevinçle eve gider. Raşi sabah annesiyle konuşur. Turşunun geri kalanını yapmak için tekrar gelmesini ister. Urmi de Savita’nın bezini açmakla meşguldür. Bir süre sonra Urmi Raşi diye bağırır. Urmi Raşi’den hemen gelmesini ister. Urmi ona bulduğu mücevherleri gösterirken Raşi hem turşudan hem de mücevherden zengin olacaklarını söyler.

Urmi ona bulduğu mücevherlerin yarısını verip gönderir. Raşi eve geldiğinde Savita’nın konuşmalarından mücevherlerin ona ait olduğunu anlar. Koki Meti’den Gopi’nin yaptığı turşuları getirmesini ister. Koki turşuları açtığında üzerlerine yağ dökülüp bozulduğunu görür. Canı sıkılan Gopi’yi teselli eder ve hırsızı yakalayacaklarını söyler. Savita Raşi’nin boynunda kendine ait kolyeyi görünce şok olur. Ahem vergi müfettişlerinin geleceğini ve hazırlıksız yakalanmamak için gerekli önlemleri almasını Jigar’a anlatır. Raşi konuşmaları duyar ve şimdi altınlarla ne yapacağını düşünür. Raşi annesini arar ve geri kalan mücevherleri getirmesini ister. Urmi yine gizlice gelir ve Raşi’ye verdiği mücevherleri de alır. Savita Koki’nin evine girip mücevherlerini almak isterken Raşi ve Urmi de mücevherleri Savita’nın evinde saklamaya karar verirler. Koki Savita ile görüşmek için evlerine gider.

Savita Raşi’nin odasına pencereden girerken Koki de Gopi ile birliktte Savita’nın evine gelir. Koki Savita’nın turşularını çaldığını söyler. Savita’nın kocası ve gelini bunu kabul etmezler. Savita aramasına rağmen altınlarını bulamaz Koki Savita’yı turşu yerken gördüğünü söylerken Savita’nın yardım edin çığlığı duyulur. Ahem bir merdiven bulur ve Savita’yı pencereden indirir. Savita altınlarını Raşi’nin çaldığını ve onları almak için geldiğini itiraf eder. Koki Raşi’yi savunur. Raşi mücevherleri sabahtan beri taktığını ve onları bulmak için arama yaptığını söyler. Savita ve Koki hep beraber Savita’nın odasına giderler. Savita arama yaparken mücevherlerinin bulunduğu bezi bulur. Savita turşuların kendi eline nasıl geçtiğini de anlatır. Koki vergi memurlarını arar ve Savita’nın vergi kaçırdığını söyler. Vergi müfettişleri mücevherleri mühürleyip el koyarlar. Savita sinirle eve giderler. Gopi hala turşuların başına gelenleri bulamadıklarını söyler. Koki sıra ona geldiğini söyleyince Raşi tedirgin olur. Masum 1 Eylül Özeti  sona erdi.


 


Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.