Masum 165. bölüm özeti ve fragmanı izle - 3 Eylül Perşembe

Masum 165. bölüm özeti ve fragmanı izle - 3 Eylül Perşembe
Kanal 7'nin en çok sevilen Hint dizilerinden biri olmayı başaran Masum'un 165. bölümü de merakla bekleniyor. Haftanın her günü izleyicilerin karşısına çıkan ve büyük bir keyifle izlenen dizide bugün yaşaanacaklar da merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor. Daha önce Hindistan'da yayınlanması sebebiyle önceden neler olacağını da bilmek zor değil. Masum 165. bölüm özeti haberimizde yer alıyor. İşte detaylar... İyi seyirler dileriz.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 16:10'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 150. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 165. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 165. bölüm özeti

Urmila pazarda domates alır ve bir kısmını da çalar. Onu daha önce turşu için konuştuğu Garudiya görür ve bu işte usta olduğunu söyler. Urmi tedirgin olur ve onu Dawal’ın dükkanına götürür. Garudiya Urmila’dan turşu çalmasını ister. Herhangi bir sorun yaşamamak için de sevkiyat sırasında Gopi’nin imzasını almaları gerektiğini söyler. Urmi zengin olma hayalleri kurar. Urmi Raşi’nin yanına gitmeye karar verir.

Ertesi gün Modi evine gider. Koki onu görünce neden geldiğini sorar. Urmi, Raşi hamile olamadığı için üzülüyor, bu yüzden geldim der. Dwal turşuları yüklediğini söyler ve sevkıyat için Gopi’den imza atmasını ister. Gopi benim yerime sen de atabilirsin derken Urmi Dawal’ı kağıtları okumadan imza atması için hızlanmasını ister. Dawal sevkıyat kağıtlarını imzalar. Garu denen adam Urmi ile buluşur. Urmi ona sevkıyat kağıtlarını verir. Garu neden Gopi’ye imzalatmadın derken Urmi Dawal’ın onunla ortak olduğunu söyler. Dawal turşuları kontrol ederken Garu ondan bir adres sorar. Ardından Dawal’a bir zarf verir ve ondan bunu bir kuyumcuya vermesini ister. Dawal yola çıkar. Önüne bir kamyon gelir ve ona yol vermez. Dawal geçmeye çalışırken kamyon frene basar. Dawal kamyona çarpar ve kanlar içinde yere düşer. Gopi Dawal’ın kaza geçirdiği haberini alır. Koki ve Raşi ile birlikte hastaneye gider. Doktor Dawal’ın ameliyat edileceğini söyler ve Gopi’den bazı kağıtları imzalamasını ister. Gopi biraz bekler ve ameliyat olmasına gerek var mı diye sorar. Doktor ameliyat olacağını söyler ve Gopi kağıtları imzalar. Urmi ve Kinjal de hastaneye gelirler. Bir süre sonra doktor çıkar ve Dawal’In ameliyata gerek olmadan iyi olduğunu söyler. Herkes mutlu olurken Raşi annesine gider ve kaza senin pis planlarından biri mi diye sorar. Urmi onu azarlar ve bir şeyden haberi olmadığını söyler.

Modi ailesi eve geri döner. Bay Mehta Ahem’i arar ve Gopi’nin Garu diye bir kişiye mal sattığını söyler. Eğer başka bir firma ile anlaşırsa ceza ödemesi gerektiğini söyler. Ahem Gopi’nin başka bir şirketle anlaştığını ve imzasının olduğunu söyler. Gopi böyle bir şey yapmadığını söylerken Raşi bu ismi daha önce duyduğunu düşünüyor. Koki Gopi’den iyi düşünmesini ve başka bir evraka imza atıp atmadığını söylemesini ister. Gopi sadece Dawal’In ameliyat edilmesi için bir evrak imzaladım derken Koki ama Dawal ameliyat olmadı der ve hastaneye gitmeye karar verirler. Doktor böyle bir evrak imzalatmadıklarını söyleyince şok olurlar. Yani birisi Gopi’nin imzasını alarak iş çevirmiştir. Ahem de Garu’nun evine bulmak için harekete geçmiştir. Urmi Garu’nun yanında ve onu kandırdığı için azarlıyor. Garu ikimiz de hırsısız diyerek onu susturur ve bundan sonra Gopi’nin kendisi için çalışacağını söyler. Ahem, Koki ve Gopi birlikte Garu’nun evine giderler. Urmi onları görünce saklanır. Garu onları kabul etmez hatta hakaret eder. Ahem bu sorun için eve dönmelerini ve düşünmelerini ister. Şirag avukatlarına danıştığını ve bu işten kurtulmak için Garu’ya para vermeleri gerektiğini söyler. Koki bunu kabul etmeyeceklerini söylerken Ahem parayı verip ondan sonra düşünmelerini ister. Gopi parayı vermeyeceklerini ve onunla mücadele edeceklerini söyler. Raşi, Urmi ve büyük anne de onu destekleyince bir plan düşünülür. Masum 3 Eylül Özeti sona erdi.


 


Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.