Masum 166. bölüm özeti ve fragmanı izle - 4 Eylül Cuma

Masum 166. bölüm özeti ve fragmanı izle - 4 Eylül Cuma
Kanal 7'nin en çok sevilen Hint dizilerinden biri olmayı başaran Masum'un 166. bölümü de merakla bekleniyor. Haftanın her günü izleyicilerin karşısına çıkan ve büyük bir keyifle izlenen dizide bugün yaşaanacaklar da merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor. Daha önce Hindistan'da yayınlanması sebebiyle önceden neler olacağını da bilmek zor değil. Masum 166. bölüm özeti haberimizde yer alıyor. İşte detaylar... İyi seyirler dileriz.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 16:10'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 150. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 166. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 166. bölüm özeti

Ahem Jigar’ın değiştirdiği gazete ile Ramji’nin her gün okuduğu gazeteyi tam değiştireceği sırada Ramji kapıyı açar. Ahem de hemen kapının arkasına saklanır. Gopi de ağaçların arkasında olup biteni izlemektedir. Ramji yerdeki günlük gazetesini alırken, Daval gelir. Gopi Daval’a dikkat çekecek bir şey yapmasını kaç göz işareti ile söyler. Daval da kamyoneti ile Ramji’nin arabasına çarpar. Garodiya da sinirle Daval’ın yanına gider. Ahem de bu fırsatı değerlendirip gazeteyi değiştirir. Ramji Daval’a kızdıktan sonra Ahem ve Gopi de işe geldiklerini söyler. Ramji yerdeki gazeteyi görmeden salona geçer. Gopi de yerdeki gazeteyi alıp, Ramji’nin dikkatini çekmek için gazetedeki yazıyı salonda okumaya başlar. Rani çok zengin ve antikaya düşkün olduğu haberini okumaya devam eder. Ramji gazeteyi alıp kendisi kontrol eder. Gopi de çok ünlü biri olduğunu ve sarayı olduğunu söyler. Ramji de Ahem’e “Sen tanıyor musun bunu?” diye sorar. Ahem de tadığını söyler. Ramji gazeteyi kenara atıp gider. Gopi ise planları suya düştü diye morali bozulur. Urmila, Ahem’in yeni planından haberdar olduğu için Modi konağına kraliçelerin giydiği kıyafetlerden getirir. Kokila ise aynen şunu söyler; “Bu kıyafetleri asla giymem. Bu kıyafetlerle zengin değil, aksine hizmetçi gibi görünürüm”

Kokila kıyafeti giymediği için Urmila’nın canı çok sıkılır. Gopi ile Ahem de Ramji’nin evinde sözleşmeyi almanın bir yolunu ararlar. Ramji’ye Rani yalanına inandırmak için Gopi yarım gün izin ister. Ramji de “neden izin istiyorsun?” diye sorar. Gopi de Rani’yi çok merak ettiğini ve onunla tanışıp turşularını tattırmak istediğini söyler. Ramji yine tuza düşmez ve şunları söyler. “Bir kere Raşi turşuları benim. Sizler de benim kölemsiniz.. Rani ile tanışmanızı istemiyorum”


Daval de Rani konusunda şansını denese de Ramji hiç de oralı olmaz. Sonunda işin içine Urmila girer. İnsanları etkileme de bir numara olan Urmila sonunda Ramji’yi Rani ile tanışma konusunda ikna etmeyi başarır. Ahem ise bu işe çok sevinir. Jigar, Kokila’nın plan gereği giymesi gereken bir kaç sari getirir. Kokila yapıp yapamayacağı konusunda endişelenir. Bu sırada Raşi odasında Beyaz bir elbise gider. Kendisine Rani diye hitap eder. Kısaca Kokila’nın yapması gereken görevi Raşi yapmak ister. Kokila Raşi’nin ideasına girdiğinde, Raşi’yi beyaz bir elbisenin içinde görür. Saçlarını ve makyajını oldukça farklı bir biçimde yaptığını gören Kokila, Raşi’ye neden bunu yaptığını sorar. Bu sırada içeri Jigar gelir. Bir kaç sari gösterir. Raşi de Rani yalanını inandırmak için yaptıklarını ve kendisini Rani’nin asistanı olarak tanıtacağını söyler.

Meetih de güvenlik görevlisi ile birlikte kapı girişinde yazan Modi konağı yazısını değiştirirler. Rani sarayı yaparlar. Bu değişimi ise Savitha uzaktan izler.

Daval, Ahem, Gopi ve Ramji arabada Rani ile tanışmaya giderler. Henüz konağın Rani sarayına dönüşmesi için ufak tefek işleri olduğu için Daval yolu dolandırarak gider. Sonunda Jigar’dan Ahem’e şu mesaj gelir. “Biz hazırız kardeşim”

Bu mesajı alan Ahem de Daval’a hızlı gitmesini söyler. Daval şifreli konuşmayı anlar ve Modi konağına yönelir. Modi konağında ise kafalarında uydurduğu Rani için Kokila da süslenmektedir. Kokila’nın yani Rani’nin asistanı olarak Raşi de aynı şekilde süslenir.

Kokila Raşi’den Rani olmasını, kendisinin bu işi kıvıramayacağını düşünür. Tam da bu sırada içeriğe siyah takım elbiseli Jigar girer. Ahem ve beraberindekilerin kısa sürede konağa gireceğini, son hazırlıkları yapmasını ister. Ahem ve berberindekiler evin girişine doğru ilerlerken Kokila Ahem’e şu masajı atar; “Oğlum henüz Rani olmaya hazır değilim. Bu işi yapabileceğime de emin değilim” 

Ahem bu mesajı okurken Ramji ve Gopi de kapı girişine gelirler. Kapıda Jigar yakın koruma görevlisi gibi onları durdurur. Niçin geldiklerini sorar. Gopi de Rani’yi çok sevdiğini ve ona turşularını göstermeye geldiklerini söyler. Jigar, randevuları olup olmadığını sorar. Ramji de randevuları olmadığını söyler. Bu defa Urmila Ramji’nin koleksiyon dükkanı olduğunu, Rani hanım da bunu çok sevdiğini söyler. Jigara da salonda beklemelerini, Rani hanıma soracaklarını söyler.

Ramji salonda otururken uzaktaki resme dikkat kesilir. Ramji, Jigar’dan lavaboya gitmek istediğini söyler. Jigar her ne kadar durdurmak istese de yılların hırsızı Jigar’ı atlatıp Ahem ile Gopi’nin düğün resimlerine bakmaya giderken, büyük anne asası ile adamı durdurur.

Kokila aşağıya inip Rani gibi rol yapmaya korkar. Ahem onu telefonla arayıp ikna etmeye çalışır. Ancak Kokila hala hazır değildir. Ramji de artık beklemekten yorulduğu için; “Daha ne kadar bekleyeceğiz Rani’yi” 

Dediği sırada Raşi merdivenlerden aşağıya inip, “Rani’yi beklemekten sıkılan da kim” diyerek merdivenlerden aşağıya iner. Kokila bu işi kıvıramayacağı için Raşi, Rani olarak Ramji ile tanışmaya gelir.

Rajmi, sosyetik giyinen ve kendisine Rani diyen kişinin Rani gibi giyinmediğini söyler. Raşi de sosyetik giyinmeyi sevdiğini dile getirdiği sırada Kokila tüm heybeti ile merdivenden iner. “İlgimi çekmeyen misafirlere asistanımı gönderirim. Söyleyin bakalım. Buraya neden geldiniz?”

Gopi de Raşi Turşularını göstermeye geldiklerini, Rajmi de antikacı olduğunu söyler. Kokila çok özel antikalarla ilgilendiğini dile getirir. Rajmi elindeki antikaları gösterir. Kokila ilgilenmediğini ve oldukça basit olduğunu söyler.

Asistanına uzun süredir aradığı antikanın resmini getirmesini ister. Raşi aradıkları antika kolyeyi gösterir. (Bir gün önce o kolyeyi Hetal adama satmak istemişti. Rajmi ise değersiz diye kabul etmemişti)

Ramji kolyeyi görür görmez tanır. Hemen kolyeyi getirebileceğini söyler. Rani (Kokila) da “buraya gelen kuyumcuların hepsi getireceğini söyledi. Ancak daha getiren çıkmadı” der. Rajmi akşama elinde olur deyip çantasını alıp gideceği sırada Savitha gelir. “Kokila neden yalan söylüyorsun Sen”

Diyerek Modi konağına dalar. Urmila hemen Savitha’nın karşısına geçip “sen Rani’nin evine nasıl gelirsin” der. Urmila, Savitha’nın üstüne üstüne gider. Mahallesinin delisi olduğunu ve aklı başında olmayan bir kadın olduğunu söyler. Raşi de Savitha’nın arkasına kaşıntı tozu döker.

Savitha kaşınmaya başlar. Ramji ve Modi ailesi Savitha’nın değişik haraketler yaptığını görünce, Urmila “deliye bak. Şimdide durduk yere oynamaya başladı” der. Ramji bu duruma çok şaşırır. Garodiya “bu hanımın gerçekten deli” der. Garodiya kendi evine gidince dün gelen (Hetal) nasıl bulacağını düşünür.

Daval ile Urmila dışarıda yalandan konuşup dün Ramji ile görüşen kadını bulup bulmadığını sorar. Urmila da kadını bulduğunu söyler. Bu konuşmaları Ramji duyar. Urmila Rani ile anlaşma yapmadan o kolyeyi almak için Urmila’nın evine gider.

Ramji Urmila’nın evine gider. Urmi kapıyı açmaz. Kendisinden özür dilemesini ister. Ramji kazancının yarısını vereceğini söyler. Urmila da kapıyı Ramji’ye açar. Urmila dün kolyeyi gösteren kadın, tapınağın yakınlarında çiçek sattığını söyler. Ramji de kadının (Hetal’in sahte evini) öğrenir. Ramji kolye için 12 lakh teklif eder. Hetal de satmayacağını söyleyince Ramji 15 lakh verir. Hetal kolyeyi verirken, Ramji de yüklü miktarda parayı Hetal’e verir.

Ertesi gün elinde kolye ile Ramji Modi konağına gelir. Ancak güvenlik görevlisi Garodiya’yı içeri almaz. Ramji de ertesi gün geleceğini söyleyip oradan ayrılır.


 


Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.