Masum 170. bölüm özeti ve fragmanı izle - 8 Eylül Salıi Masum tek parça ve Youtube izle

Masum 170. bölüm özeti ve fragmanı izle - 8 Eylül Salıi Masum tek parça ve Youtube izle
Kanal 7'nin öğle sonrası kuşağında sevilerek izlenen Hint dizisi Masum'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Binlerce kişinin ekrana kilitlendiği ve soluksuz izlediği yapımda neler olacağı merak konusu ve araştırıılıyor. Haberimizde Masum 169. bölüm özeti ve fragmanı yer almaktadır. İyi seyirler dileriz.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 16:10'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 150. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 170. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 170. bölüm özeti

Modi ailesi arı istilasından evi terk ederek kurtulurlar. Urmi Kinjal’in odasını kilitlemiş ve kilidi de değiştirmiştir. Arı sokmaları için ilaç ayarlayan Jigar doktorla görüşür. Arıları çıkarması için bir ekip Modi evine ulaşır ve temizliğin 2 gün süreceğini söylerler. Modi ailesi bu süre zarfında otelde kalmayı düşünüyorlar. Urmila Kinjal’in odasına kiracı bulmuştur. Kinjal pazarlık sırasında gelir ve odayı kötüler. Bunun üzerine gelen kişi odayı kiralamadan ayrılır. Ahem kalacakları oteli arar ancak otellerden olumsuz yanıt alır. Yardımlarına Kinjal yetişir. Onları Urmi’nin evinde kalması için ikna eder. Kinjal Koki ile konuşurken Urmi’ye Raşi yanına gelmek istiyor ne dersin diye sorar. Urmi telefonu Kinjal’den alır ve memnun olacağını söyler. Kinjal hemen telefonu alır annesine gördün mü Urmi de gelmenizi istiyor der. Urmi Raşi ile konuştuğunu zannediyor. Bir süre sonra Modi ailesi Raşi önde kapıyı çalar. Urmi Raşi ve Modi ailesini görünce şok olur. Kinjal ise pişmiş kelle gibi sırıtıyor. Gopi çocukken yerde yattığı yeri Ahem’e gösterir. Ahem zamanında kendisi de onu yerde yatırdığı için suçluluk hisseder. Urmi Kinjal’den yemek hazırlamasını ister. Kinjal mutfağa gider ve çok az bir malzeme ile nasıl yemek yapacağını düşünür. Unla ekmek yapmak isterken Urmi’nin sakladığı paralar ortaya çıkar. Kinjal hemen yemek siparişinde bulunur. Gopi tencereleri çıkarırken Urmi şimdi yandım der. Zira Urmi tencereleri Koki’nin evinden çalmıştır. Hemen Gopi diye bağırır. Koki ona neden bağırdığını sorar. Urmi Gopi hamile olduğu için çalışmasını istemediğini bu yüzden oturmasını istediğini söyler. Yalan konusunda oskarı kimseye bırakmayan Urmi yine işin içinden sıyrılır. Urmi Raşi’ye tencereleri söyler. Raşi Koki tencereleri görürse seni polise bildirir diye onu korkutur. Urmila tencereleri bir odadan diğerine Raşi’nin yardımıyla taşır. Kinjal yemekleri hazırladığını söyler. Urmi ne ara hazırladığını sorar. Kinjal un ve şeker kavanozunda para bulduğunu ve yemek siparişinde bulunduğunu söyler. Modi ailesi yemeğe başlar ancak yemeklere Urmi tuz döktüğü için yiyemezler. Kinjal Urmi’den şüphelenir. Gopi Urmi’ye helva hazırlamak istediğini söyler. Kşnjal de Gopi’yi destekler. Helvayı Urmi hazırlamak zorunda kalırken gece olur. Raşi sivrisineklerin rahatsız etmemesi için annesinin odasında yatacağını Jigar’a döyler. Koki Gopi’nin bundan sonra yerde yatamayacağını söyler ve Urmi’den odası için izin ister. Raşi ve Urmi sırıtırken mecburen kabul ederler. Kinjal sinek kovucu ile yatarken Urmi sineklerden rahatsız olur ve Kinjal’in sinek savarını alır. İkili gece yarısı tartışırken Urmi sesini yükseltirken Kinjal benim odamı kiraya vermek ne demekmiş anladın mı diye bağırır. Urmi ben olmasaydım ailen seni bırakmıştı deyince Koki ve diğerleri onu duyar. Masum 8 Eylül Özeti sona erdi.


 


Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.