Masum 171. bölüm özeti ve fragmanı izle - 9 Eylül Çarşamba Masum tek parça ve Youtube izle

Masum 171. bölüm özeti ve fragmanı izle - 9 Eylül Çarşamba Masum tek parça ve Youtube izle
Kanal 7'nin öğle sonrası kuşağında sevilerek izlenen Hint dizisi Masum'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Binlerce kişinin ekrana kilitlendiği ve soluksuz izlediği yapımda neler olacağı merak konusu ve araştırıılıyor. Haberimizde Masum 171. bölüm özeti ve fragmanı yer almaktadır. İyi seyirler dileriz.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 16:10'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 150. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 171. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 171. bölüm özeti

Dizicenter.net'e göre tüm Modi ailesi büyük annenin anılarının ve hayallerinin yazdığı mektupları okumaya başlarlar. Tabi işin içince iş olduğunu bilmeden herkes mektupları paylaşır. Gopi mektupları okuyamaz. Zira çok eski dilde yazıldığı için Kokila’nın okumasını diner. Kokila Raşi,’nin değiştirdiği büyük annenin en büyük hayalim dediği mektubu okur. Kokila okudukça diğer aile üyeleri şaşkınlıkla izler. “Aaa demek öyle yapmış. Hiç de öyle biri gibi durmuyor” Diyerek büyük annenin eskiden yaptıklarına anlam veremez. Ancak büyük anne Kokila’nın dans etmesini isteyen yazılar yazmıştır. Tabi ki Raşi o yazıları kendisi yazmıştır. Zira Urmila Kokila’nın rezil olmasını istemektedir. Ahem ile Gopi depoda 50’lerden kalma bir albüm bulurlar. Raşi ile Jigar da tatlı sırasında. Bu sırada Modi konağına dans uzmanı Kiran Joshi gelir. Kokila dans hocasının bayan olacağını düşünürken, erkeğin gelmesi Kokila’yı daha da panikletir.

Gopi ile Ahem depoda büyük annenin dans ettiği resimleri ararlar. Ancak istediği resmi bulamazlar. Çünkü büyük annenin anılarını Raşi bilerek değiştirmiştir. Büyük anne de dini kitabı okurken Kokila ve Hetal’in dans için açtığı müziğin sesini duyar. Aşağıya iner. Meeti hemen müziğin sesini keser. Büyük anne daha önce görmediği dans hocasına “Bu adam da kim oluyor. Söyleyin bakalım!” der. Hetal ile Kokila birbirine bakakalır. Hetal ve Kokila birbirlerine bakıp ne diyeceklerini bilemezler. Hetal hemen Meethi’nin akrabası yalanını uydurur. Jigar ile Raşi de çok eskilerden kalan bir tatlıyı çarşıda aramaya koyulurlar. Hetal de dans hocasını Meethi’nin kardeşi olarak büyük anneye tanıtır.

Kiran Joshi bir anda yalanın ortasında kendisini bulur. Büyük anne Hetal’in uydurduğu yalana inanıp oradan uzaklaşır. Kokila da dans hocasına şunları söyler;

“Hocam kusura bakmayın. Bu dansı yaşlı annemiz için öğreniyorum. Ona sürpriz yapmak istiyorum.” der. Kokila ile Hetal yeniden dans etmeye başlar. Kokila dans ederken ayağını burkulur. Dans hocasında “Size ben bir şey öğretemem” deyip evi terk eder.  Gopi ile Ahem de evde ne kadar resim varsa hepsini kontrol ederler. Lakin büyük annenin yaptım dediği anılarından eser yoktur. (Çünkü Raşi yalandan anı uydurdu)

Kokila ayağı burkulsa da dans etmeye devam eder. Kokila acı içinde dans ederken Ahem ile Gopi Kokila’nın nasıl dans ettiğini görmeye gelir. Kokila da utandığını söyleyip, dans ederken izlememelerini ister. Hetal Kokila’yı ikan eder. Gopi ile Ahem ikilinin dansını izler.

Jigar ile Raşi de eskilerden kalan tatlıyı üreten kimsenin olmadığını ve son yaşayan tatlı ustasının da öldüğünü öğrenirler. Raşi de tatlının tadını hatırladığını, annesi Urmila ile konuşup tatlıyı Modi konağında yapacağını söyler. Raşi kulfi adında eski bir tatlıyı yapmaya başlar. Kokila da zor olan dansı öğrenir. Raşi kulfi adında ki tatlıyı Urmila’nın verdiği tarifle yapar. Belli bir süre dolapta beklettikten sonra nihayet tadım aşamasına gelir. Raşi dolaptan tatlıları çıkarıp, Jigar’ın yanına getirir.Her iksi de tatlının tadına bakalar. Jigar tadının iğrenç olduğunu anlar anlamaz koşarak lavaboya gider. Raşi de aynı şekilde ağzında ki tatlıyı tükürür. Kısaca Raşi tatlıyı yapamaz.

Ahmem dedesine yüz olarak en çok benzeyen kişi olduğu için ufak tefek değişiklikle Ahem didesi gibi giyinir. Büyük anne Ahem’in halini görünce şaşırır. "Seni eski günlere götüreceğim. Gel benimle"der. hem Büyük annesinin elinden tutup motosikletin yanına götürür. Ahem motosikletle büyük annesini gezdirir.

Kinjal ile Urmila arasında ki anlaşmazlık devam ediyor. Her ikisi de alış verişe gitse de ikisi de aynı yerden benzer sari alır.  Daval Urmila’nın elbisesini çok beğenir. Kinjal Daval’ın yanına gelir. “Urmila eskiciden mi aldın “der. Urmila sinirle odasına gidip Raşi’yi arar. Raşi de Kulfi tatlısı konusunda annesine kızar. Urmila kızına şunları söyler; “Kız tatlıyı boş ver. Dans etmek için kendinden geçen Hetal ve Kokila’yı izle. Bu arada unutma benim içinde bir video çek. Ben de izleyip gülmek istiyorum.”  Savitha ile yanında ki bir kaç kadın navrati şenlikleri için para topladıklarını ve Modi ailesi de navrati töreni için para verip vermeyeceğini sorar. Kokila da yarın parayı getireceğini söyler.

Ahem Büyük anneyi 50’lili yıllarda olduğu gibi gezdirip Modi konağına getirir. Büyük anne salona girdiğinde Hetal ile Kokila’nın dansını izleyip çok mutlu olur. Büyük anne “Bu doğum günü benim için çok özeldi. Ancak sizlerin dans etmesine çok şaşırdım” der.

Bunu duyan Hetal ve Kokila şaşırır. Kokila “anne bu senin hayalin değilmiydi” der. Büyük anne ise “sizlerin dans etmesi benim hayalim değildi” der.

Kokila hemen büyük annenin hayalinin yazdığı mektupları inceler. Kendilerinin dans etmesini yazan mektubu farklı el yazısı ile yazıldığını anlar. Kokila bu işin arkasında kim olursa olsun bulacağına yemin eder.  Masum 171. bölüm özeti devam ediyor.

Kinjal odasında aldığı sariyi çıkartır. Urmila’nın aldığı sariyi çalmayı düşünür. Aynı şekilde Urmila da Kinjal’in odasına gider. Yeni aldığı sariyi çalmak ister. Urmila Kinjal’in odasında ki teni aldığı poşeti görür hemen onu çalar. Bu sırada Kinjal de alacağını almış odadan çıkmak üzereyken Raşi Urmila’yı arar. Urmila koşarak odasına gider. Kinjal de Urmila’nın yatağının altına saklanır. Raşi Kokila’nın iz peşinde olduğunu 4. mektubun sahte olduğunu anladığını söylediği anda Kokila Raşi’nin odasını basar. Kokila’nın iz peşinde olduğunu ve yakında gerçekleri bulacağını anlayan Urmila telefonda Kokila’nın ne kadar gözü döndüğünü anlayıp, Modi Konağına gitmeye ve Raşi’ye yardım etmeye karar verir.

Kokila Modi ailesini salonda toplayıp tespit ettiklerini söyler. Kendisine oyun oynayanı nasıl bulacağını da açıklar. Hetal ve Kokila dışında herkesin el yazısını alacağını söylediği anda Urmila elinde sopa ile içeri girer. Raşi’ye vurmaya başlar. Herkes neden vurduğunu anlayamaz. Urmila da “Büyük annenin istediklerini yapmıyor musun” deyip kızına yalandan vurur. Maksat o anki durumu kurtarmak.

Kokila herkesin el yazısını almak da ısrarcı olur. Hatta Urmila’nın bile ez yazısını alır. Tek tek kontrol eder. Hiç kimsenin el yazısı 4. mektupla uyuşmaz. Modi ailesi de Kokila’nın bunu bırakmasını ister. Raşi annesi Urmila’yı odasına götürür. Kız nasıl anlaması Kokila senin yazının olduğunu?

“Anne bu olay bir gün başıma geleceğini biliyordum. O sebeple diğer elimle yazdım. O Sebeple beni tanıyamadı. “der. 


 


Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.