Masum 174. bölüm özeti ve fragmanı izle - 12 Eylül Cumartesi Masum tek parça ve Youtube izle

Masum 174. bölüm özeti ve fragmanı izle - 12 Eylül Cumartesi Masum tek parça ve Youtube izle
Kanal 7'nin öğle sonrası kuşağında sevilerek izlenen Hint dizisi Masum'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Binlerce kişinin ekrana kilitlendiği ve soluksuz izlediği yapımda neler olacağı merak konusu ve araştırıılıyor. Haberimizde Masum 174. bölüm özeti ve fragmanı yer almaktadır. İyi seyirler dileriz.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 16:10'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 150. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 174. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 174. bölüm özeti

Bengalli kadınlar Koki’yi trafonun yanında görünce elektriklerini kesen kişinin Koki olduğunu düşünerek tartışırlar. Koki hayatınızı kurtardım derken belediyenin adamı kabloları kontrol eder ve Koki’ye teşekkür eder. Gopi bu olaylar bize bir şey hatırlatıyor diyerek şenliklerini birlikte yapılmasını ister. Bengalli kadınlar da onu destekleyince hep birlikte şenliğin tadını çıkarırlar. Savita çöplerini Koki’nin bahçesine döker. Bekçi ondan yapmamasını ister ancak Savita onu dinlemez. Koki Savita ile tartışırken Gopi Savita ile tartışana kadar sokağa çöp kutusu getirilmesini ister. Koki hemen belediyedeki grevli memuru arar ve ondan çöp tenekesi ister. Kadın bunun için paraya ihtiyacı olduğunu söyler. Koki paranın önemli olmadığını söyler. Bir süre sonra çöp tenekeleri gelir. Savita çöp kovalarının üzerinde Koki’nin ismini görünce şaşırır ve bunu hakaret amaçlı kullanmak ister. Kadınlar Koki’nin yaptıklarını taktir edince Savita morarır. Savita Koki’den intikam almak için gece çöpleri Modi evinin önüne kadar taşır ve kapaklarını da açar. Koki Baa’ya bir şeyler verirken Baa kötü bir koku geldiğini söyler. Hetal de aynı şeyi söyleyip burnunu kapatır. Koki dışarıya baktığında çöp kovalarının evlerinin önünde olduğunu görür. Bütün komşular çöplerini getirip oraya atmaya devam ederken Koki yetkililerden yardım ister. Ancak yetkili herkesin çöp atma hakkı var diyerek yardımcı olamaz. Zavallı Gopi’nin midesi bulanıyor. Hetal koku yüzünden evi yıkatmayı düşünüyor. Raşi annesini arar ve koku olayından bahseder. Urmi büyük bir keyif alırken Raşi Savita’ya gelen misafirleri görür ve oraya giderek tüm misafirlerin ayakkabılarını bir torbaya koyarak çöp kovasına atar. Savita’nın misafirleri kalkınca ayakkabılarını bulamazlar. Savita her yere baksa da ayakkabıları bulamayınca misafirler yalın ayak çıkarlar. Savita çöp toplayıcıların ayakkabıları paylaştığını görünce şok olur. Ayakkabıları almaya çalışsa da adamlar kaçarlar. Savita’nın bağırmasıyla Koki de bahçeye çıkar. Savita ayakkabılar için Koki’yi suçlar. Gopi’nin çöp kokusunda çok rahatsız olması Ahem’i harekete geçirir. Ahem kokulu mum yakarak kötü kokuyu engellemeye çalışır. Onun bu halleri Gopi’nin hoşuna gider. Savita kötü koku yüzünden rahatsızlanınca yardımına yine Koki ve Hetal koşar. Onu evlerine götürüp doktor çağırırlar. Savita’nın planı kendi burnunda patlamıştır. Masum 12 Eylül Özeti sona erdi.



Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.