Masum 176. bölüm özeti ve fragmanı izle - 14 Eylül Pazartesi Masum tek parça ve Youtube izle

Masum 176. bölüm özeti ve fragmanı izle - 14 Eylül Pazartesi Masum tek parça ve Youtube izle
Kanal 7'nin öğle sonrası kuşağında sevilerek izlenen Hint dizisi Masum'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Binlerce kişinin ekrana kilitlendiği ve soluksuz izlediği yapımda neler olacağı merak konusu ve araştırıılıyor. Haberimizde Masum 176. bölüm özeti ve fragmanı yer almaktadır. İyi seyirler dileriz.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 16:10'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 150. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 176. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 176. bölüm özeti

Gopi taksi bulamadığı için yürüyerek çarşıya gitmeye karar verir. Koki Gopi’nin odasına giderken Raşi onu durdurur ve Gopi’nin dinlenmek için uyuduğunu ve rahatsız edilmek istenmediğini söyler. Koki ayrılırken Raşi Gopi için endişelenmeye başlar ve onu telefonla arar ancak ulaşamaz. Raşi’nin tedirginliği artarken Koki Gopi’yi uyandırmaya karar verir. Gopi ise yolda tapınak çanı duyar ve dua etmek için oraya gider. Raşi koşarak üst kata çıkar ve Koki’ye Gopi’nin yarım saat sonra kalkacağını söyler. Koki tamam diyerek gider. Raşi yeniden Gopi’yi arar ancak bağlanamaz. Gopi mandirde bulunan putun eğri durduğunu görür ve onu düzeltirken telefonu düşer ve kırılır. Raşi annesini arar ve Gopi araması için çarşıya gitmesini ister. Urmi arar ve Gopi’yi çarşıda bulamadığını söyler. Raşi’den Gopi giyinip hazırlanmasını ister. Raşi Gopi’nin odasına gider ve onun elbisesini giyer. Gopi içerdeyken pandit gelir ve kapıyı kilitler. Gopi yardım istese de sesini duyuramaz. Koki Gopi’nin odasına girer ve hazırlandın mı diye sorar. Raşi kafasını sallarken Koki yatakta duran yastıkları görünce şüphelenir. Raşi’nin kafasındaki örtü düşünce gerçek anlaşılır. Koki ondan Gopi’yi sorar. Raşi onun çarşıya gittiğini ancak henüz dönmediğini söyler. Koki böyle bir günde onu gönderdiği için Raşi’yi azarlar. Gopi’nin kaybolduğunu evin erkekleri de öğrenir ve hemen çarşıya çıkılarak aramaya başlarlar. Kinjal de bebek duşu ritüeli için hazırlanır ve ritüelin en güzel kızı olacağını söyler. Dawal da hazırlanır ve eline bir gül alır. Ritüele katılamayacağını söyleyerek evden ayrılır. Kinjal başka bir arabayla onu takibe başlar. Sarhoş bir adam mandire gelir ve bebeğini bırakmak ister. Gopi onu görünce bebeği bırakmamasını ister. Adam hatasını anlayıp giderken Gopi yardım ister ancak adam dinlemeden ayrılır. Bebek duşu için gelen misafirler Gopi’yi sormaya başlarlar. Koki Ahem’i arar ve Gopi’nin hala bulunmadığını öğrenir. Koki Tanrı’ya onun için dua eder. Ahem sarhoş adamla karşılaşır ve ona Gopi’nin resmini gösterir. Adam Ahem’den bebeği için isim önermesini ister. Ahem Gopi ismini söyler. Adam mutlu olur ve onu Gopi’nin olduğu tapınağa götürür. Ahem kilitli kapıyı kırarak açar. Koki misafirlere Gopi’nin kayıp olduğunu açıklayacakken Gopi ve Ahem görünür. Raşi Gopi’ye sarılır ve ondan özür diler. Urmi de ona sarılır. Bebek duşu işlevi başlar. Koki Gopi için elmas bir kolye hediye eder. Raşi tabi ki kıskanır. Kinjal Daweal’ı takip ederken arabası başka bir arabaya sürter. Dawal’ın arabası uzaklaşır. Masum 13 Eylül Özeti sona erdi.



Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.