Masum 184. bölüm özeti ve fragmanı izle - 22 Eylül Salı Masum tek parça ve Youtube izle

Masum 184. bölüm özeti ve fragmanı izle - 22 Eylül Salı Masum tek parça ve Youtube izle
Kanal 7'nin öğle sonrası kuşağında sevilerek izlenen Hint dizisi Masum'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Binlerce kişinin ekrana kilitlendiği ve soluksuz izlediği yapımda neler olacağı merak konusu ve araştırıılıyor. Haberimizde Masum 184. bölüm özeti ve fragmanı yer almaktadır. İyi seyirler dileriz.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 16:10'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 184. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 184. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 184. bölüm özeti

Ahem, Aman’ın telefonundan Modi ailesine ulaşmaya çalışır ancak başaramaz. Ahem koşmaktan yorulur ve bir yere gizlenip yeniden arar. Koki Ahem’i hisseder ancak Aman yetişir ve telefonu Ahem’İn elinden alır. Ahem’e Gopi’yi öldüreceğini söyler. Adamlarından Gopi’yi getirmelerini ister. Jigar Gopi’yi aramaya devam ederken Gopi kuru otlar bulur ve geceyi üzerinde geçirecektir. Gopi sabah hasır üzerinden kalkar ve bir deve sürüsünün geçtiğini fark eder. Gopi Ahem’i aramak için geç kaldığını düşünür. Koki bir anda ayağa kalkar ve karakola gidip şikayette bulunacağını söyler. Herkes buna gerek olmadığını ve Aman’ın ilgilendiğini söyler. Koki bu devirde kimseye güvenmeyeceksin diyerek karakola tüm Modi ile birlikte gider. Müfettiş Ahem ile ilgili bir şikayet gelmediğini söyleyince herkes şok olur. Müfettiş ne Aman ne de Patel adında bir müfettiş tanıdığını söyler. Modi ailesi bunun bir oyun olduğunu anlamıştır. Dawal Aman’ın belgeler için Ahem’i Bhuj’a çağırdığını ve Ahem’in o günden beri kayıp olduğunu söyler. Dawal Jigar’ı bilgilendirmek için Jigar’ı aramaya çalışır. Gopi Aman’ın adamları tarafından takip ediliyor. Gopi endişeyle kaçmaya çalışırken bir otobüs aralarına girer. Otobüsünü içinden bir el uzanır ve Gopi’yi çeker. Bu Jigar’ın ta kendisidir. Gopi onu gördüğüne çok sevinir. Jigar ona her şeyi anlatır. Şimdi sıra Ahem’i kurtarmada… Ahem, Aman telefonda konuşurken elindeki bağlardan kurtulur ve bir sopayla ona vurup kaçmayı başarır. Jigar ve Gopi otobüsle Ahem için bir köye gidiyorlar. Ahem kaçarken otobüsü görür ve onun peşinden koşar. Aman ve adamları da motorlarla Ahem’in peşindeler. Gopi’nin sancıları çoğalınca otobüs durmak zorunda kalır. Bu sırada Ahem de otobüse yetişir. Jigar ve Gopi onu görünce şok osa da Gopi bir kaç kadın tarafından sakin bir yere götürülür. Gopi’nin devesi annesini uyarır ve diğer develerle birlikte Gopi’ye doğru harekete geçerler. Aman ve adamları Ahem ve Jigar’ı yakalar. Onlar kavgaya tutuşurken kadınlar Gopi’nin doğumu için hazırlık yapıyor. Develer Gopi’nin etrafını çevirerek adeta onu saklıyorlar. Koki’nin nabzı durma noktasına geldi. Ahem ve Jigar polislerin gelmesi ile kurtuldu. Ahem şimdi Gopi’nin yanında. Kadınlar Gopi’nin bebeğini dünyaya getirirler. Koki’nin durumu gittikçe kötüye giderken Ahem Raşi’yi arayarak üçünün de iyi olduğunu söyler. Raşi sevinemeden Koki’nin durumunun kritik olduğunu söyler. Ahem, Jigar ve Gopi Modi evine giderler. Ahem ve Jigar hastaneye giderken Gopi bebeği için evde kalmıştır. Ahem Koki’nin yanında ve yüksek sesle ağlıyor. Masum 22 Eylül Özeti sona erdi.




Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum