Masum 186. bölüm özeti ve fragmanı izle - 24 Eylül Perşembe Masum tek parça ve Youtube izle

Masum 186. bölüm özeti ve fragmanı izle - 24 Eylül Perşembe Masum tek parça ve Youtube izle
Kanal 7'nin öğle sonrası kuşağında sevilerek izlenen Hint dizisi Masum'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Binlerce kişinin ekrana kilitlendiği ve soluksuz izlediği yapımda neler olacağı merak konusu ve araştırıılıyor. Haberimizde Masum 186. bölüm özeti ve fragmanı yer almaktadır. İyi seyirler dileriz.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 16:10'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 186. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 186. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 186. bölüm özeti

Bebeğe isim verildikten sonra Modi ailesi dans etmeye başlar. Hetal Gopi’den çocuğu bırakıp dans etmesini isterken Raşi de annesini alıp dansa çıkarır. Urmi Koki’den tokat yediği rüyayı düşünerek ondan uzakta dans etmeye çalışır. Koki elleri açık şekilde arkasına döndüğünde Urmi’yi tokatlar. Urmi şok olurken Raşi hemen buz getirir. Koki Urmi’den özür diler. Urmi zengin olma rüyaları da görüyorum ama tokat yediğim rüya gerçek oluyor diğerleri gerçek olmuyor diye içinden feveran eder. Gopi’nin bebeği ağlayınca Raşi bebeği alır ve yemek yiyene kadar ona bakacağını söyler. Modi ailesi yemeklerini yerken Raşi de bebeği odasına götürür. Bir müddet ilgilenince Raşi uykuya dalar. Pervane yüzünden bebeğin üzerine battaniye kapanır. Jigar bebeği sevmek için odasına geldiğinde bebeğin yüzünün kapalı olduğunu görür ve Raşi diye bağırır. Raşi kalkarken Modi ailesi de sesleri duymuştur. Hep birlikte Raşi’nin odasına gelirler. Jigar Raşi’nin bebek sahibi olamayacağını söyler. Onun sorumsuz olmasını eleştirir. Büyük anne Raşi’nin sorumluluk sahibi olması için Gopi’nin bebeğine tek başına bakacağını söyler. Ancak Koki buna itiraz eder. Urmi eve yavru bir köpek getirir. Koki köpeği görünce sinirlenir ve Raşi’den çıkarmasını ister. Raşi köpeği görünce çok heyecanlanır. Gopi’nin bebeğine nasıl isim buldularsa  köpek için de bulmalarını ister. Koki, köpeğin bebek ile kıyaslanmasına sinir olur. Köpeğe Çampu ismi verilir. Koki köpeğin evde kalmasına şiddetle karşı koysa da dediği olmaz. Köpek sevimli ve bir o kadar da haşarıdır. Bebeği sakinleştiren Raşi köpeği de sakinleştirir. Anlayacağınız Raşi’yi bebekler çok seviyor. Köpek Koki’yi sinirlendirecek bazı şeyler de yapar. Koki her defasında Raşi’yi azarlar. Urmi evlerinde Paguli ile çarpışır. Paguli’nin çantasından tomarla para dökülür. Urmi şok olmuştur. Urmi eve geldiğinde Kinjal ile Dawal’ın dışardan sipariş ettikleri yemeği yediklerini görür ve sinirlenir. Bu sırada Paguli elinde yiyeceklerle gelir ve bunu beş yıldızlı bir otelden sipariş ettiğini söyler. Urmi’den birlikte yemelerini ister. Kinjal yiyeceğin faturasına bakar ve mahalle lokantalarından birinden sipariş edildiğini öğrenir. Bir adam Urmi’nin evine gelir ve Paguli’nin 2 aydan beri kirasını ödemediğini söyler. Onu uyarmalarını isteyip gider. Kinjal de yedikleri yemeğin beş yıldızlı otelden değil sıradan bir lokantadan geldiğini söyleyince Urmi kandırıldıklarını anlar. Masum 24 Eylül Özeti sona erdi.




Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.