Masum 189. bölüm özeti ve fragmanı izle - 27 Eylül Pazar Masum tek parça ve Youtube izle

Masum 189. bölüm özeti ve fragmanı izle - 27 Eylül Pazar Masum tek parça ve Youtube izle
Kanal 7'nin öğle sonrası kuşağında sevilerek izlenen Hint dizisi Masum'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Binlerce kişinin ekrana kilitlendiği ve soluksuz izlediği yapımda neler olacağı merak konusu ve araştırıılıyor. Haberimizde Masum 189. bölüm özeti ve fragmanı yer almaktadır. İyi seyirler dileriz.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 16:10'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 189. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 189. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 189. bölüm özeti

Diziseti'ne göre Urmi ve Raşi yeniden buluşurlar ve adamı takip ederler. Adam bir eve girer. Urmi gerekirse onu sabaha kadar bekleyeceğini söylerken Raşi benim o kadar zamanım yok diyerek gitmek ister. Bu sırada adam evden çıkar. Urmi kapıyı kontrol eder ancak kapı kilitlidir. Urmi pencerelere bakar ve pencerenin kapalı olduğunu fark eder. Raşi eğilir Urmi üzerine basarak içeri girer. İçerde bazı mektuplar bulurlar. Mektubun birinde; Bugün kızınız dört yaşına giriyor. Kızınız tıpkı size benziyor. Un tatlısı, gulab jaman ve Thaplas’ı seviyor. İkimiz de seni çok özledik Karın.. yazıyor. Urmi bunu Koki’nin yazdığını düşünüyor. Raşi el yazılarını kontrol etmeleri gerektiğini söylerken kapı açılır. İkili yatağın altına gizlenir. Adam içeri girer ve havlusunu alıp banyoya girer. Raşi ve Urmi’de yatağın altından çıkararak dışarı çıkarlar. Adam bir ses duyar ve yeniden kontrol eder. Ancak Urmi ve Raşi saklanmışlardır. Urmi mektubun fotoğrafını çekmiştir. Sırada Koki’nin yazısını bu mektupla karşılaştırmak var. Raşi eve geç gidince Koki nerede kaldın diye azarlar. Raşi bir kaza olduğunu ve bu yüzden geciktiğini söyler. Mira için bir sürprizi olduğunu belirtir. Urmi eve gelince Kinjal’in mektupta yazan yiyecekleri severek yediğini görür ve işte bu diyerek sevinir. Falguni, elinde laddolarla gelir ve Dawal onları büyük bir zevkle midesine indirir. Falguni’nin elini Dawal’ın üzerinde gören Kinjal sinirlenir ve Falguni’ye giderek ona bağırır. Falguni aranızda bir şey yokken bana neden bu kadar tepki gösteriyorsun diye karşılık verir. Kinjal ağlayarak geri döner. Mera’nın ilk uçurtma şenliğinde Ahem ve Jigar uçurtma hazırlıyorlar. Urmi gizemli odada buldukları resmi dışarda uçurtma uçuran çocuklara verir. Uçurtmayı Modi konağının üzerinde uçurmalarını söyleyerek onlara para verir. BU sırada gizemli adam Umeş Modi konağına gelir. Herkes onu görünce çok sevinir. Hetal onun sağır ve dilsiz olduğunu Kinjal küçükken çok faydası olduğunu söyler. Ahem ve Jigar da onunla yaşadıkları anahtar kapama olayını anlatınca Urmi ve Raşi şekilden şekile girerler. Urmi ve Raşi havada çocuklara verdiği Koki ve Umeş’in resimlerinin olduğu uçurtmayı görünce ne yapacaklarını bilemezler. Urmi koşarak gider ve uçurtmayı çocukların elinden alır. Çocuklar onun peşinden koşarken komik anlar yaşanır. Gecesinde Raşi annesini arar ve Mira ve annesinin bir çok hediye aldığını söyler. Annesi sen önce bebek doğur deyince sinirlenir ve telefonu kapatır. Raşi bu işi kendim halledeceğim diyerek odasına gider ve kırmızı bir sari ile yeni bir saç stili ile Jigar’ı bekler. Jigar içeri girer. Raşi bebek sahibi olmak istediğini söyler. Jigar sabırlı olmasını isterken Raşi bebeği geciktirdiği için onu suçlar. Jigar da sinirlenir ve bebeğin Raşi yüzünden olmadığını, onun sakin olmaması yüzünden geciktiğini söyler. Masum 27 Eylül Özeti sona erdi.




Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.