Masum 191. bölüm özeti ve fragmanı izle - 29 Eylül Salı Masum tek parça ve Youtube izle

Masum 191. bölüm özeti ve fragmanı izle - 29 Eylül Salı Masum tek parça ve Youtube izle
Kanal 7'nin öğle sonrası kuşağında sevilerek izlenen Hint dizisi Masum'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Binlerce kişinin ekrana kilitlendiği ve soluksuz izlediği yapımda neler olacağı merak konusu ve araştırıılıyor. Haberimizde Masum 191. bölüm özeti ve fragmanı yer almaktadır. İyi seyirler dileriz.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 16:10'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 191. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 191. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 191. bölüm özeti

Dizicenter'a göre 

Meera Raşi’nin oyunları sayesinde ağlamayı durdurur. Bu olayı ise yetimhane görevlileri an ve an takip eder. Görevliler Raşi’yi dikkatlice izledikten sonra yeniden salona gelip şunları söyler. “Bayan Raşi! İyi bir anne olmayı gözlerimizin önünde kanıtladınız. Raşi duydukları karşında çok mutlu olurken, Gopi de Raşi’nin çok iyi bir anne olacağını söyler. Görevliler işlemlere devam edeceklerini ve yeniden zaman vereceklerini söyleyip, Modi konağından ayrılır.

Raşi akşam olduğunda annesine daha fazla bekleyemeyeceğini söyleyip ağlar. Urmila ise “Ağlayıp sızlanmayı bir kenara bırak Raşi” Raşi telefonu kapattığında bugün yetimhane önünden geçerken duydukları aklına gelir.  (Her gün yetimhanenin odasına yeni bir bebeği bırakıyorlar. Ertesi gün kayıtlarını tutuyoruz) Urmila kızının ağlamasına dayanamaz. “Kızım Artık beklemene gerek kalmadı kızım” Urmila yetimhane önüne koyulan ve kaydı alınmadan bir bebeği alıp kaçırmayı düşünür. Gece geç saatlere kadar bekler. Tam gideceği sırada bir kadın, bebeği yetimhanenin önüne koyup kaçar. Urmila da yetimhane görevlileri görmeden bebeği alıp evine götürür.

Ertesi gün Urmila kucağında ki bebekle Modi konağına gelir. Kokila karşısında kucağında bir bebekle duran Urmila’yı görünce şaşırır. “Urmila bu bebek de kimin?” Urmila ise oldukça rahat tavırlarla “Artık Raşi’nin de bir bebeği oldu.” Bunu duyan Raşi, Jigar ve Kokila şok olur. Raşi hemen annesinin yanına gelir. Kokila ise Urmila’nın bebeği nereden aldığını sorar. Urmila da başka bir yetimhanedeki arkadaşını devreye soktuğunu söylese de Kokila bu yalana inanmaz.

Kokila adres ve geçim durumu ile alakalı artırma yapmandan bebeği nasıl verdiler diye Urmila’nın üzerine gitmek istese de Hetal bebeği alıp sevmeye başlaması, Kokila’nın sorgusunu yarıda bırakır. Ev halkı yeni gelen birey için çok sevinirler. Hemen bebeğin isminin ne olması gerektiği konusunda konuşulanlar. Sonunda bebeğin adı “Vansh” olur. Buraya kadar her şey rayında giderken, dün gece bebeği bırakan ve Vansh’ın ananesi bebeği koyduğuna pişman olur. Geri gelip almak istese de bebeği yerinde bulamaz. Ertesi gün Ahem Meera’yı öpüp işe gider. Gopi artık bebeğe tek başına bakmak zorunda olduğu için zorlanmaya başlasa da halinden mutludur. Gopi yardım için Meethi’yi çağırsa da Meethi Raşi’nin bazı istekleri olduğunu, onları yaptığını söyler.

Kokila bu isteklerin ne olduğunu sorar. Raşi de odasını dezenfektan ile temizlemesini, perdelerinin değiştirilmesini istediğini açıklar. Kokila Raşi’deki bu tavırlardan hiç hoşlanmasa da Gopi Raşi’ye destek verir. Urmila ise Vansh bebeği getirdiği için Raşi’ye verilen altınlardan en pahalısını alır. Ancak Raşi ses etmez. Bir sonraki gün Urmila Raşi’yi arayıp Vansh bebekle dışarı çıkmamasını söyler. Raşi bu duruma çok kızıp “yeniden altın mı istiyorsun anne” diye çıkışır. Urmila ise altın istemediğini Vasnh’a bebeğe nazar değerler deyip kızını kandırır.

Hetal ve Kokila Vansh için kıyafetler getirir. Jigar’ın ve Ahem’in bebeklikte giydiği kıyafetler olduğunu duyan Raşi, Vansh’ın bu kıyafetleri giymeyeceğini söylemesi Hetal’in moralini bozar.

Daval ve Kinjal de uzak yoldan sırf Raşi’nin yeni bebeği Vansh’ı görmeye gelirler. Lakin Raşi bebeğinin uyuduğunu söyleyip, gösteremeyeceğini Hetal’e söyler. Hetal ise bunu Kinjal’e nasıl söyleyeceğini düşünmeye başlar. Bu sırada Kinjal ve Daval, Raşi’nin odasına kadar gelir. Hetal ile Raşi’nin konuşmalarını kapının girişindeki Kinjal, Daval, Kokila, Gopi ve büyük anne duyar. Kinjal sinirle orayı ter eder.

Dün gece Urmila’nın gördüğü ve Vansh’ı bırakan kadın Vansh’ın ananesi olduğu ortaya çıkar. Gerçek annesi bebeğini nereye götürdüğünü sorar. Ananesi de yetimhaneye bıraktığını söyler. Vansh’ın gerçek annesi de bebeğini aramaya gider.

Vansh’ın gerçek annesi ile ananesi yetimhaneye gelip bebeklerini ister. Lakin görevli kadın gün içinde bebek bulmadıklarını söyleyince, Vansh’ın gerçek annesi sinir krizi geçirir.Gopi ve ile Raşi de merdivenlerden salona iner. Raşi bebeği ile Urmila’nın evine gitmek istediğini söyler. Kokila ise sert bir şekilde “neden” diye sorar. Raşi ise dün Daval ve Kinjal’e karşı çok yanlış yaptığını, şimdi oraya gidip bebeğini göstermek istediğini söyler.

Urmila ise mahallesindeki kadınların yetimhaneden çalınan bebek hakkında konuştuğunu duyar. Çok geçmeden polis de etrafa da araştırma yaptığını görünce korkusu katlanır. Masum 191. bölüm özeti devam ediyor.

Urmila polislerden nasıl kurtulacağını düşündüğü sırada kapı zili çalar. Urmila korkudan kapıyı açmaz. Kinjal neden kapıyı açmadığını sorar. Bu sırada Gopi ve Raşi’nin sesini duyunca, hemen kapıyı açıp içeri alır.

“Ben sana Vansh ile dışarı çıkma demedim mi? Neden geldiniz”  Diye sinirle Raşi’ye kızar. Raşi ise bebeği hakkında neyin doğru neyin yanlış olduğuna kendisi karar vereceğini söyler. Urmila panik için de devamlı pencereden bakıp durması, Raşi’nin dikkatini çeker. Lakin Urmila gerçekleri gizler.

Kinjal Vansh’ı görmeye gittiğinde Raşi “Neden haber vermeden geldiler” sözüne karşılık, Raşi de bebeği Kinjal’e göstermeye geldiğinde Kinjal de Raşi’ye “Neden haber vermeden evime geldin” deyip intikam alır. Gopi’nin ortamı yumuşatması sonrasında Kinjal Vansh’ı alıp sever.

Akşam olduğuna Gopi ve Raşi, Modi konağında dönerler. Raşi Vansh’ı sakinleştirme konusunda oldukça zorlanır. Kinjal de Vasnh için oyuncuk hediyeleri Daval’ın hazırladığını görünce “Kimse bana bu hediyeleri getirmiyor” şekilde duygu dolu sözler söyler. Daval ile Kinjal’in arasında aşk doğmaya başlar.

Urmila ertesi gün camdan baktığında polislerin olmadığını görünce mutlu olur. Tam da bu sırada zil çalar. Gelen yetimhanedeki kadınlardır. Yetimhane için para topladıklarını söyler. Urmila para vermek istemez. Lakin Kinjal 1000 Rupi verir. Urmila el çabukluğu ile 1000 Rupi’yi 100 rupi ile değiştirir. Urmila gazetede gördüğü ilan sonrasında bebeği bırakan annenin battaniyesini getirir. Kokila battaniyeyi aldığı yere bırakmasını ister. Urmila yetimhanenin çok uzakta olduğunu söyler. Kokila ise Urmila’nın bir işler çevirdiğini düşünüp, Mandire gideceklerini Urmila’nın da gelmesini ister.

Urmila’nın uzakta dediği yetimhanenin önünden geçerken Kokila Urmila’ya “bebeği aldığı yer burası mı? Gidip bağış yapalım” der. Urmila mandire giderken bir anda yetimhaneye girmek istemeleri, Urmila’nın canını sıkar. Hemen karnı ağrıdığı numarası yapsa da Kokila umursamaz. Masum 191. bölüm özeti devam ediyor.

Kokila ve beraberindekiler Yetimhanenin bahçesine girerler. Bir kadın onları karşılar. Kokila tam Vansh’dan bahsedeceği sırada Urmila bayılma numarası yapar. Kokila da kargaşada “Her şey için teşekkür ederiz” deyip yetimhane görevlisine çeki verir. Urmila tam yırttım dediği sırada Vansh’ın gerçek annesi ve ananesini görür. Urmila hemen Vansh’ı Raşi’nin kucağında alıp yüzünü kapatır. Urmila ve beraberindeki bayanlar arabaya binip mandire gider.

“Nasıl da yırtım. Ben bile inanamadım” Diyerek işin içinden sıyrıldığı için kendisine tebrik eder. Kokila ve berberindekiler mandire giderken Raşi de bebeğinin altını değiştirmek için bir bayandan yardım ister. O bayan Vansh’ın gerçek annesidir. Urmila hemen bebeği Vansh’ın gerçek annesinin elinden alır.

Kadın bir anda bebeğini tanır. Urmila bebeği hızla oradan uzaklaştırmak isterken kadın “Durun! O bebek benim” diye bağırır. Raşi kadını ilk başta umursamaz. Ancak Vansh’ın gerçek annesi Vansh’ın göbeğindeki izden bahseder. Raşi şok olur. Masum 191. bölüm özeti burada sun buldu.




Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.