Masum 192. bölüm özeti ve fragmanı izle - 30 Eylül Çarşamba Masum tek parça ve Youtube izle

Masum 192. bölüm özeti ve fragmanı izle - 30 Eylül Çarşamba Masum tek parça ve Youtube izle
Kanal 7'nin öğle sonrası kuşağında sevilerek izlenen Hint dizisi Masum'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Binlerce kişinin ekrana kilitlendiği ve soluksuz izlediği yapımda neler olacağı merak konusu ve araştırıılıyor. Haberimizde Masum 192. bölüm özeti ve fragmanı yer almaktadır. İyi seyirler dileriz.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 16:10'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 192. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 192. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 192. bölüm özeti

Dizicenter'a göre 

Urmila zaten bebeğin o kadına ait olduğunu çok iyi biliyor. Kokila da tartışmanın olduğu yere doğru geldiğini gören Urmila yine kıvrak zekası ile şöyle der; “Yılan var kaçın!” Bunu duyan herkes, bir anda koşmaya başlar. Urmila ve Raşi de bu kargaşadan kaçmayı başarır. Koşarak olay yerinden uzaklaşırken, Kokila Raşi’yi durdurur. Raşi tapınak önünde yılan olduğunu ve hemen gitmemeleri gerektiğini söyler. Modi kadınları da hemen arabaya biner. Urmila bu sırada Raşi’yi bir kenara çekip, tapınak da gördüğü kadın hakkında kimseye bir şey dememesini söyler.

Modi kadınları hemen arabaya binip tapınaktan uzaklaşırken, Vansh’ın gerçek annesi ile büyük ananesi de arabanın arkasından koşar. Lakin arabanın hızlı gitmesi nedeni ile arabaya yetişemezler.

“Raşi ne oldu. Biraz durgun gibisin” Kokila’nın bu sözüne karşın, Raşi değil Urmila hemen savunmaya geçer. Kızının çok yorulduğu için durgun olduğunu söyler. Yol boyunda Raşi, arakadan gelen Vansh’ın gerçek annesini görüp panikler. Zira bebeğini elinden alacağını düşündüğü için oldukça korkar.

Eve vardıklarında Raşi annesi Urmila’yı bir kenara çekip, kendisinden ne sakladığını sorar. Urmila ilk başta saklamak istese de Raşi’nin ısrarı sonrasında Urmila Vansh’ı yetimhane önünden çaldığını itiraf eder. Raşi gerçeği Kokila’ya söylemeyi düşünür. Lakin Urmila buna engel olur ve der ki;

“Kızım eğer Vansh’ın gerçek annesi bebeği aradığını ve benim de o bebeği çaldığını söylersen Vansh’ı bir daha görmemek üzere ayrılmak zorunda kalırsın!” Bu sözlerden sonra Raşi Vansh’ı kaybetmek istemez. Dolayısı ile gerçeği de Kokila’dan saklamaya devam eder.

Hetal ve Kokila Modi konağında Raşi hakkında konuşur. Kokila Raşi’nin bir şeyler gizlediğini ve çok endişeli bir hali olduğunu söyler. Tam da bu sırada Gopi gelir. Gopi olaya müdahil olup, şunları söyler.

“Raşi uzun süre sonunda bir bebek sahibi oldu. Tapınak da yılanın çıkması, bebeğini kaybetme korkusuna kapıldı. Raşi bu sebeple endişeli” Sözleri ile Gopi, Raşi’nin neden endişelendiğini kendince tahmin edip söyler. Ancak Gerçek hiç de Gopi’nin söylediği gibi değildir. Masum 192. bölüm özeti devam ediyor.

Urmila kendi evinde ve son yaşadıklarını düşünüp Kokila’nın gerçeği öğrendiğinde neler yapabileceğini hayal eder. Kokila ilk olarak polisi arayıp kendisini tutuklattığını düşünecek. Bir anda kendisine gelip Kokila gerçeği öğrenmeden buna engel olacak hamle yapması gerektiğine karar verir. Kokila Raşi’nin bir şeyleri gizlediğini düşündüğü için bu durumu çözmeye karar verir. Zira Urmila’nın girdiği her işin altında bir bit yeniği çıkmaktadır. Kokila Raşi’nin odasına gelip şunları söyler.

“Raşi! Vansh’ın evlat edinme belgelerini verir misin? Onları yeniden gözden geçirmem gerek!” Raşi gerçeği, bildiği için bir adan ne diyeceğini bilemez. Raşi kağıtları yavaşça aramaya başlar. Kokila hala ısrarcı bir şekilde evrakları beklediğini görünce, Urmila’nın uydurduğu kağıtları verir. Bir taraftan da “Bu kağıtları iki kez kontrol etmeye ne gerek var yenge!” diyerek Kokila’yı amacından döndürmeye çalışır. Kokila evlat edindirme belgelerini alıp Raşi’nin yanından uzaklaşır. Raşi de Kokila evrakları avukata göstermesi halinde gerçeğin ortaya çıkacağını düşünür.

Kinjal da sabah Daval için harika bir kahvaltı hazırlar. Daval kahvaltından memnun kalır. Kinjal Daval ile konuşmak istese de Daval önündeki evraklarla ilgilendiği için Kinjal’i dinlemez. Bu durum Kinjal’in zoruna gider. Kinjal, Urmila’nın omuzunda kertenkele olduğunu söyler. Her iksi de çok korkar. Kinjal Daval’a sarılır. Çok geçmeden kertenkele olmadığı anlaşılır.

Daval Kinjal’in yanından çıktıktan sonra şu sözleri söyler;

“Falguni’nin planı her geçen gün işe yaradığını görüyorum. Yakında Kinjal beni sevdiğini söyleyecek.”  Anlaşılan o ki Falguni evli bir adama aşık olmamış, Kinjal’in ilgisiz tavırlarını fark etmesine ve Kinjal’i kıskandırmak için bir oyunun parçası olmak adına yaptığını öğreniyoruz. Daval ise bu durumdan çok memnun. Raşi, Kokila’nın evrakları alıp gittiğini ve bir an evvel çaresine bakmasını ister.  Urmila ise kızına neden kağıtları verdin diye kızar. Raşi Vansh’ı kaybedeceğini söyleyip üzülür. Urmila ise bir çaresini bulacağını söyleyip telefonu kapatır.

Urmila bir avukata gidip velayet konusunda Kokila’yı nasıl alt edeceğini sormak ister. Yolda giderken Urmila Vansh’ın gerçek annesi ve büyük ananesini görüp saklanır. Kokila da evrakları avukata kontrol ettirmeye gideceğini söyler. Urmila da çamaşırcı ile sütçüyü avukat ve doktor olarak Modi konağına getirir. Kokila çıkmadan yetişir.

Kokila başka bir avukata gitmekten vaz geçip, kapısına kadar gelen avukata Vansh hakkında sorular sorar. Eve gelen sütçü ve çamaşırcı rollerin çok iyi oynayıp Kokila’yı ikna eder.

Kinjal ise Daval’ın gönlünü kazanmak için akşam yemeğe Daval’ın istediği yemekleri yapıp Daval’ı arar. Daval da Falguni’nin yanında Kinjal’in yemek teklifini reddetmesini ister. Daval da aynen Falguni’nin dediğini yapıp akşam yemeğini ofis de yiyeceğini söyler.Raşi akşam olduğunda Urmila’yı arayıp “bugün kurtulduk. Peki ya yarın gelecek olayları nasıl at edeceğiz.” Sözleri ile Raşi Urmila’ya kızar. Urmila da sinirle kızına “Git o zaman gerçekleri Kokişla’ya söyle. O zaman Vansh elinden nasıl kayıp gidiyor. Gör o zaman” der. Raşi ağlamaya başlar. Kokila yeni bir plan yaptığını, Vansh’ın gerçek annesinin yanına gideceklerini söyler.

Ertesi gün Raşi ve Urmila Vansh’ın gerçek annesi Alka ile büyük annesini ziyarete giderler. Büyük annesi karşısında Urmila’yı görünce Alka’ya “kızım hemen polisi ara. Hırsızlar geldi” der. Urmila ise polisi aramamasını, buraya iyi niyetle geldiklerini söyler.

Vasnh ile Alka’yı yan yana gören Raşi panikler. Zira Vansh ellerinden gitmemesi için yaptığı planın ilk aşaması, Vansh ile gerçek annesini bir araya getirmektir. Raşi Vansh’a çok iyi baktığını söyler. Raşi Vansh’ın bileğindeki altın bileziği çıkartır. Bu sırada para düşkünü büyük anne ise altını görünce bir anda gözleri parlar.

Raşi oyunun ikinci aşamasına geçer. Vansh’ın süt tozuna karşı alerjisi olduğunu, ithal mamaların vermesi gerektiğini söyler. Giderken Vansh’ı öpüp klimalı ortama çok alışık olduğunu, umarım bu eve alışabilir deyip kapıya doğru gider.

Büyük anne bir adan Raşi ve Urmila’yı durdurup kızına şunları söyler.

“Kızım biz bu bebeği onlar kadar iyi bakamayız. Kızım bu bebeğin daha iyi yerlerde yaşama sansını elinden alma. Bak sen evli değilsin. Bu bebeğe gelecek vaad etmiyorsun” Sözleri ile kızını ikna etmeye çalışır. Alka ise bebeğini bırakmak istemez. Dolayısı ile Urmila’nın planı işe yaramaz. Raşi ve Urmila kapıya doğru yöneldiğinde, Urmila’nın aklına yeni bir plan gelir.

“Alka istersen senin istediğinde olabilir. Vansh’ın dadısı olabilirsin.”  Alka teklifi kabul eder. Vansh’ı Raşi’ye teslim eder. Raşi ise yeni dadı olayını Kokila’ya nasıl açıklayacağını bilemez. Modi konağına gelir. Etrafı dağıtır. Kokila Raşi’yi çağırıp evin halini sorar. Raşi de Vansh’ın gece uyumadığı için etrafın dağıldığı ve her işe yetişemediği imajını verir.

Vansh’ın büyük annesi Urmila’yı arar. Raşi her defasında Alka’yı oyaladığı için büyük anne Urmila’yı arayıp öğlen 3 den önce Alka konakta görevine başlamadığı takdirde her şeyi açıklayacağını söyleyip, telefonu yüzüne kapatır.

Urmila telefonu yüzüne kapatan Vansh’ın büyük annesine sinir olur. Çok geçmeden Urmila’nın telefonu yeniden çalar. Urmila da Vansh’ın büyük annesi aradığını zannedip konuşmaya başlar. Lakin arayan Hetal’dir Akşam ki törene davet eder. Urmila hemen Raşi’yi arayıp Vansh’ın büyük annesi aradığını ve öğlen 3 den önce Alka’yı işe almadığı takdirde her şeyi açıklayacağını söylediğini Raşi’ye söyler.

Urmila erkenden Modi konağına gelir. Planı Meethi’yi bir şekilde sakat bırakıp, Alka’nın Modi konağına da işe başlamasını sağlamaktır. Meethi’nin iş yaptığı yere yağ döker. Meethi de kayıp düşer. Meethi iyi olduğunu, işine devam edeceğini söyler. Bu defa Raşi Meethi’nin kullandığı merdivene yağ döker. Kokila Meethi’nin merdivene çıkmasına müsade etmez. Raşi’nin çıkmasını ister.

Raşi ise kendisinin yağ döktüğü merdivene çıkmak istemez. Vansh’ı merak ettiğini söyler. Lakin Kokila “Vansh’a bakan biri var. Sen şu işleri hallet” der. Raşi yağ döktüğü merdivene çıkar. İşi bitirir. Ancak Raşi çıktığı yerden inemez. Kokila “İşin bitti. İn artık Raşi” der. Raşi ise “inemiyorum” der. Masum 192. bölüm özeti burada son buldu.




Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.