Masum 196. bölüm özeti ve fragmanı izle - 4 Ekim Pazar Masum tek parça ve Youtube izle

Masum 196. bölüm özeti ve fragmanı izle - 4 Ekim Pazar Masum tek parça ve Youtube izle
Kanal 7'nin öğle sonrası kuşağında sevilerek izlenen Hint dizisi Masum'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Binlerce kişinin ekrana kilitlendiği ve soluksuz izlediği yapımda neler olacağı merak konusu ve araştırıılıyor. Haberimizde Masum 196. bölüm özeti ve fragmanı yer almaktadır. İyi seyirler dileriz.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 16:10'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 196. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 196. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 196. bölüm özeti

Dawal hediyesini Kinjal’e verirken Kinjal gülü ve hediyeyi fırlatır. Ondan Falguni ile yapacağı görüşmeye gitmesini ister. Dawal açıklamaya çalışır ancak Kinjal onu dinlemeyerek kapısını kilitler. Modi evinde kapı çalar. Urmi Gopi’den saklanmasını ister. Gelen Alka ve annesi Lata’dır. Urmi onları para istemekle suçlarken ALka bir şey istemediğini sadece bebeğini istediğini söyler. Annesi onu durdurur ve bebek için her ay 10 000 lira para istediğini aksi taktirde Modi ailesine her şeyi anlatacağını açıklar. Gopi yeter diye bağırarak ortaya çıkar.

Lata ve Alka şok olurken Gopi bir şey demeden ayrılır. Urmi Koki’ye haber vermek için gittiğini düşünüyor. Dawal Kinjal’den kapıyı açmasını ister. Kinjal Falguni ile rezervasyon yaptırdığın doğru mu diye sorar. Dawal kabul eder ancak bunu Kinjal için ayarladıklarını söyler. Falguni bizi ayırmak için değil birleştirmek için uğraşıyor der. Kinjal utana sıkıla kapıyı açar. Dawal ona gülü yeniden verirken ikisi de mutludur. Gopi elinde bir terazi ile gelir ve Vanş bebeğin değerini ölçeceğini söyler. Ardından herkese bir ders verir. Dersi Urmi hariç herkes alır. Alka bebeğini Raşi’den alırken Vanş’ı bebeğim diye sevmeye başlar. Koki ve ekibi eve gelirler ve bu manzara ile karşılaşırlar. Koki Raşi’ye bunlar doğru mu diye sorarken Urmi yarı yalan bir şeyler söyleyerek her şeyi kabul eder. Koki bebeğin annesi ile kalması gerektiğini söyleyince Alka ve annesi bebekle birlikte evden ayrılırlar. Urmi bir bahane ile çıkmak ister ancak Koki onu durdurur. Raşi’ye bu güne kadar hiç iyi bir tavsiyede bulunmadığını, her zaman Modi ailesine zarar verdiğini söyler ve bundan sonra Modi evine ayak basmamasını ister. Raşi odasında ağlarken Gopi gelir ve bebeğin kaçırılma hikayesini kimseye anlatmayacağını ancak bir şartı olduğunu söyler. Gopi ayrıca sessiz kalmasının Raşi’nin hamile olmasından dolayı olduğunu, gerçekler ortaya çıksaydı Koki’nin Raşi’yi de evden atacağını söyler.

Gopi Raşi’yi takibe alır. Raşi her zaman ki gibidir. Çamaşırcının getirdiği çamaşırların içinden kendi çamaşırlarını alıp diğerlerini düşürür. Hiç de umurunda olmaz. Koki çamaşırların dağıldığını görünce sinirlenir ve bunu kim yaptı diye bağırır. Raşi çamaşırcıyı suçlar. Ancak Gopi her şeyi görmüştür. Koki gidince Gopi Raşi’ye neden yalan söylediğini sorar. Raşi’den Koki’ye gidip doğruyu söylemesini ister. Raşi hemen banyoya girip gizlice annesini arar ve ondan bu konuda yardım ister. Telefon görüşmesi iyice uzar. Raşi banyodan çıkınca Koki’yi yatakta otururken bulur ve şok olur. Koki bu saate kadar içeride ne yaptın diye sorar. Raşi kem küm ederken Koki annesi ile telefonda da konuşmamasını ister. Raşi hata yapmaya devam ederken Gopi onu izlemeye devam ediyor. Raşi Dubai’den gelen bir düğün davetiyesini okur ve gideceğini söyler. Ancak Koki hamilelerin uçak yasağı olduğunu söyler. Gopi Raşi’den mücevherlerini satmasını ister. Raşi buna katılmazken Gopi, yaptıkları anlaşmayı hatırlatır. Raşi Koki’ye gider ve mücevherlerini bozduracağını söyler. Koki iyi bir şey beklemediğini söylerken Raşi şok olur. Raşi daha sonra annesini arar ve her şeyi anlatır. Masum 4 Ekim Özeti sona erdi.




Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.