Masum 197. bölüm özeti ve fragmanı izle - 5 Ekim Pazartesi Masum tek parça ve Youtube izle

Masum 197. bölüm özeti ve fragmanı izle - 5 Ekim Pazartesi Masum tek parça ve Youtube izle
Kanal 7'nin öğle sonrası kuşağında sevilerek izlenen Hint dizisi Masum'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Binlerce kişinin ekrana kilitlendiği ve soluksuz izlediği yapımda neler olacağı merak konusu ve araştırıılıyor. Haberimizde Masum 197. bölüm özeti ve fragmanı yer almaktadır. İyi seyirler dileriz.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 16:10'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 197. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 197. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 197. bölüm özeti

Koki odadan çıkarken setlerin açık olduğunu görür ve onları dolaba koymalarını ister. Raşi kilidin kırık olduğunu söyler. Koki tüm takıları kendi odasındaki dolaba koyacaktır. Koki ayrılırken Gopi’nin setini unuttuğunu söyler. Raşi ona sahte seti vermek üzereyken annesi onu çimdikler ve ona gerçek seti verir. Raşi Koki’ye seti verir. Koki ayrılınca Raşi neden gerçek seti verdiğini sorar. Urmi Koki’nin çok uyanık olduğunu ve sahte seti bileceğini söyler. Raşi Koki’nin yokluğunda gerçek seti sahtesiyle değiştirir. Ancak bu sırada Koki gelir ve Raşi burada ne yapıyorsun diye sorar. Koki elindeki şalı Raşi’ye verirken Raşi seti arkasında saklar. Raşi şimdi üşümediğini söylerken Koki az önce üşüdüğünü şimdi ise üşümediğini söyleyen Raşi’nin çok tuhaf olduğunu düşünür. Raşi odasına gider ve altınları olmadan yaşayamayacağını söyleyerek gerçek altınlarını dolabına koyar. Ertesi gün Modi ailesi tapınağa giderler. Raşi sahte mücevherleri almıştır. Gopi Raşi’nin odasına girer ve şal için dolabına bakar. Bu sırada yanlışlıkla gerçek mücevher kutusu yere düşer. Gopi de Raşi bunu unutmuş diyerek yanına alır. Arabada giderlerken Raşi gerçek mücevher kutusunu görür ve Gopi’ye bunu nereden aldın diye sorar. Gopi kutunun dolaptan düştüğünü ve unuttun diyerek yanına aldığını söyler. Raşi endişelenir. Tapınağa geldiklerinde Koki pandite Raşi’nin mücevherlerini bağışlamak istediğini söyler. Raşi mücevherleri verir ancak sahte mücevher yerine gerçeği vermiştir. Raşi kahrolurken hemen annesini arar ve gerçek mücevheri bağışladığını söyler. Urmi mücevherleri panditten almayı düşünüyor. Raşi evde sütlü tatlı keer yapmak ister ancak sütün yarısını dökünce süte su katarak Keer yapar. Modi evine bazı bayanlar gelir ve düğün davetiyesi verirler. Koki onları ağırlarken Raşi’den yaptığı keer tatlısından sunmasını ister. Bayanlar yer yemez tiksinirler. Koki tatlıyı nasıl yaptığını sorar. Raşi Ramal’ın getirdiği sütten diye yanıtlar. Koki bayanlardan özür dilerken Ramal’ı çağırır ve getirdiği süte bakmasını ister. Raşi sulu sütü ona gösterince Ramal yıllardır bu işi yaptığınu ve sütüne hiç bir zaman su katmadığını söyler. Koki gelinini suçlayan Ramal’a sinirlenir ve bundan sonra süt almayacağını söyler. Bayanlar da almayacaklarını söyleyince sütçü sinirle ayrılır. Raşi mutfağa gittiğinde Gopi’nin yerleri sildiğini görür. Gopi süte su kattığını yerdeki izlerden anlamıştır. Raşi’den gerçeği Koki’ye anlatmasını aksi taktirde masum kişilerin zarara uğrayacağını söyler. Ancak Raşi delilin yok diyerek reddeder. Ertesi sabah inek sesi duyulur. Koki sütçüden sütü kesince inek aldığını söyler. Gopi ve Koki ineğe yaklaştıklarında inek huysuzluk çıkarır. Raşi yaklaşınca ise kediye döner. Koki onu Raşi’nin sağmasını ister. Gopi’nin Raşi’den gerçekleri anlat demesine sıkılan Raşi evden ayrılma kararı verir. Raşi evden ayrılırken annesini bu eve sokmadıklarını, hata yapsa da Urmi’nin annesi olduğunu ve bu yüzden onu görmeye gideceğini söyler. Masum 5 Ekim Özeti sona erdi.




Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.