Masum 199. bölüm özeti ve fragmanı izle - 7 Ekim Çarşamba Masum tek parça ve Youtube izle

Masum 199. bölüm özeti ve fragmanı izle - 7 Ekim Çarşamba Masum tek parça ve Youtube izle
Kanal 7'nin öğle sonrası kuşağında sevilerek izlenen Hint dizisi Masum'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Binlerce kişinin ekrana kilitlendiği ve soluksuz izlediği yapımda neler olacağı merak konusu ve araştırıılıyor. Haberimizde Masum 199. bölüm özeti ve fragmanı yer almaktadır. İyi seyirler dileriz.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 16:10'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 199. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 199. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 199. bölüm özeti

Koki ve ekibi gelir ve Raşi’nin neden ödülü kabul etmediğini sorgular. Raşi alaycı bir şekilde Gopi’nin hak ettiğini söyler. Ertesi gün Jigar Raşi’yi arar ve aile büyüklerinin de gideceği bir kutlamaya katılmasını ister. Raşi bileğinin sakat olduğunu söyleyerek katılamayacağını belirtir. Gopi büyük annenin yanına bebek Mira ile birlikte girer. Mira bebek uyuyunca da bebeği onun yatağına bırakır. Mira bebek dönünce yan tarafta bulunan sandığa girer. Modi ailesi Mira bebek için seferber olurken Raşi de bebeğin kaybolduğu haberini Jigar’dan öğrenir. Raşi paldır küldür Modi evine gelirken Koki Tanrı’ya dua eder. Bir süre sonra bebeği fark eden Koki mutlu olur. Gopi bebeği alır ve üzerini değiştirir. Jigar Raşi’nin leylek gibi gezdiğini görünce şaşırır ve bu şekilde nasıl yürüdüğünü sorar. Raşi iyileştiği yalanını söylerken Jigar o zaman Allahabad kentinde yapılacak kutlamalara gelebileceğini söyler. Modi ailesi Raşi dahil Allahabad’a kutlamalar için giderler. Ganj nehrinde yıkanıp arınacaklardır. Öncesinde Raşi ve Jigar pazarda alış verişe çıkarlar. Raşi alış verişe kendini kaptırınca Jigar’dan ayrılır. Bu arada deli görünüşlü bir adam Raşi’ye yaklaşır ve 12 yıl önce kaybettiği eşini bulduğunu söyler ve Raşi’ye sarılmak ister. Bu sırada Jigar gelir ve adamdan gitmesini ister. Adam bağıra bağıra uzaklaşır. Falguni Dawal’ın yanına gelir. Yerin kaygan olması yüzünden Falguni’nin dengesi kaybolur ve Dawal ile birlikte yatağa düşer. Bu sırada elinde Dawal için aldığı hediyelerle odaya girer ve gördüğü manzara karşısında şok olur. Kinjal, Falguni’ye tokat atar ve arkadaşının kocasına bunu nasıl yapabileceğini sorar. Dawal yanlış anladığını söylese de Kinjal hakaretlerine devam eder. Falguni bunu düşünseydim daha önce yapardım diyerek ayrılır. Gopi bir çocuğun kaybolduğunu ve ağladığını görür. Çocuğu alır ve ailesini bulma sözü verir. Ahem Koki’ye Gopi’nin kayıp olduğunu söyler. Herkes Gopi için endişelenirken Gopi çocuk için anons yaptırır. Sonunda çocuğun ailesi gelir ve Gopi’ye teşekkür ederler. Ahem de Gopi’yi görür ve birbirlerine sarılırlar. Koki nehre girerken herkesin el ele tutuşmasını ister. Gopi Ahem’in elinde bebek olduğu için Raşi’nin elini tutmak ister ancak Raşi müsaade etmez. Gopi bir süre sonra gözden kaybolur. Raşi Gopi’nin elini tutmak istediğini hatırlar. Modi ailesi yeniden Gopi’yi aramaya başalrken Gopi nehirde boğuluyor. Masum 7 Ekim Özeti sona erdi.




Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.