Masum 202. bölüm özeti ve fragmanı izle - 10 Ekim Cumartesi Masum tek parça ve Youtube izle

Masum 202. bölüm özeti ve fragmanı izle - 10 Ekim Cumartesi Masum tek parça ve Youtube izle
Kanal 7'nin öğle sonrası kuşağında sevilerek izlenen Hint dizisi Masum'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Binlerce kişinin ekrana kilitlendiği ve soluksuz izlediği yapımda neler olacağı merak konusu ve araştırıılıyor. Haberimizde Masum 202. bölüm özeti ve fragmanı yer almaktadır. İyi seyirler dileriz.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 16:10'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 202. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 202. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 202. bölüm özeti

Diziseti'ne göre Masum 202. bölüm özeti, Koki Raşi’nin sürekli uyuması ve hiç bir iş yapmamasına karşı çizelge hazırlar ve ona verir. Bundan sonra bu çizelgeye uymasını ister. Raşi sinirlenirken Gopi’ye içini döker. Sana neden çizelge vermediler diye tepkisini dile getirirken Koki gelir ve Gopi hiç bir zaman senin kadar uyumadı, hatta fazla iş yaptığı için dinlenmesi için uyarıldı. Ancak sen tam tersine iş yapmadan saatlerce uyuyorsun. Bu yüzden senin için uygun olan bu çizelgeyi hazırladım diyerek karşı tepki de bulunur. Koki Raşi’den bahçeyi sulamasını ister. Raşi bahçede bir bank görür ve oturarak sulamaya başlar. Bir süre sonra uyuyakalır.Koki ve Gopi onu uyandırırken bir sürü suyun boşa gittiğini görürler. Koki uyuduğu için Raşi’yi azarlar ve yeni bir iş listesi verir. Raşi Koki’nin verdiği işleri yapar. Koki az bir işin kaldığını söyler ve Raşi’den tamamlamasını ister. Raşi mutfağa gider ve temizliğe başlar. Gopi Raşi’yi kontrole geldiğinde onun bayıldığını görür. Onu hemen hastaneye götürürler. Raşi yolda Urmi’nin ismini alınca Hetal annesini çağırmaya söz verir. Doktor sonografi cihazı ile Raşi’yi kontrol eder. Bebeğin kalp atışlarını alamadığını söyler. Asistan dışarı çıkar ve bekleyenlere bebeğin kalp atışlarının duyulmadığını söyler. Koki ve Hetal içeri girince Raşi Koki’yi suçlar. Bu sırada Urmi gelir ve o da Raşi’nin bebeğinden dolayı Koki’yi suçlar. Uzman doktor gelir ve Raşi’yi kontrol eder. Bebeğin kalp atışlarını duyamayınca Jigar’a bebeği kaybettiklerini söyler. Jigar mahvolurken doktor bir anda bebeğin yeniden kalp atışlarını duyar. Jigar sevinçle dışarı çıkar ve müjdeyi verir. Asıl müjdeyi doktor ikiz bebeklerini olacağını söyleyince verir. Koki, Raşi’nin neden bayıldığını sorar. Doktor aşırı yorgunluktan olacağını söylerken Raşi işlerin tamamını bitirip öyle dinlenmeyi düşündüğü için bayıldığını itiraf eder. Doktor kendisini fazla yormadan listeye uymasını ister. Urmi ikizlerin olacağını öğrenince Koki dahil herkese sarılır. Urmi şimdi bebeklerini cinsiyetini öğrenmek için harekete geçer. Ancak kapıda bebeklerin cinsiyetini öğrenmenin suç olduğunu yazan bir kağıt görür. Gopi Raşi’nin annesine ihtiyacı olduğunu söyleyerek Urmi’nin Modi evine gelmesini ister. Koki de aynı fikirdedir. Urmi doktora gidip bizzat bebeklerin cinsiyetini sormak ister. Bu sırada doktor bir bebeğin cinsiyetini öğrenmek isteyen birisine bağırıyor. Urmi yine vazgeçer ancak öğrenmekte kararlıdır. Urmi’nin yaptığı hatalar nedeniyle Koki polisler tarafından hapse gider. Koki suçlu olmadığını söylese de Raşi’ye bakan hemşire üzeri örtülü olan kişinin Koki olduğunu üzerine basa basa söyler ve Koki suçlanır. (Aslında üzeri örtülü olan kişi Urmila) Masum 10 Ekim Özeti sona erdi.




Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.