Masum 209. Bölüm Özeti 17 Ekim Gopi Şikayetçi Olur

Masum 209. Bölüm Özeti 17 Ekim Gopi Şikayetçi Olur
Masum 290 bölüm özeti ve fragmanı. Gopi devlet görevlisi olan kötü adamdan şikayetçi olmak için ailesi ile birlikte karakola gidecek. Ancak Karakolda Gopi'yi bekleyen kötü bir sürpriz var. İşte Masum 17 Ekim Özeti Sizlerle...

Masum 209. Bölüm; Kötü adamın bilerek yerleştiği yeni komşuların davetindne kaçmak istemesi ile başlar. Gopi bir an evvel kötü admın çevresinde uzaklaşmak isterken, ev sahibi kadın Gopi'yi durdurmak ister. Araya giren Raşi sayesinde Gopi evden çıkmayı başarır. Kötü adam ise davet sırasında Gopi yada ailesinin gelmesini beklerken Gopi çoktan uzaklaşmöıştır. Ancak Gopi'nin ailesi kendilerini farklı kültürden birileri gibi kendilerini tanıttıkları için ev sahibi kadın ve kötü adamlar da kendilerini tanıtan kişilerin gerçekten oralı olup olmadıklarını tes etmek için soslu et yemeği yapar. 

Bunu duyan Mado ailesi kısa süreli şok yaşsa da Gopi bu durumu lehine çevirmek için evden çıkar çıkmaz kendi dinlerine uygun ve haram olmayan yemekler yapar. Kokila ve beraberindekiler ise Modi konağında çok fazla kullanılmayan adeta unutulmuş depo da sıkışık kalırlar. Kötü adamlar ise Modi konağını adım adım arayıp Modi ialesi hakkında bir iz bulmaya çalışırlar. 


17 Ekim Cumartesi Masum Özeti (Masum 209)

Kokila deporada kalmasını kendisine yediremez. Zira kendisi depodan çıkamadığı gibi çocukları Ahem ve Gopi'ye de yardım edemez. Bir an evel Depodan çıkıp durumu Ahem ve Gopi'ye bildirmek ister. 

Kötü adam bilerek Rajpalnagar'a kendi adamını kiracı olarka yerleştirmiş, çevrede bulunan herkesi davet etmiştir. Zira gelen kişiler arasında Gopiş yada ailesinden biri olabileceğini düşünmektedir. Kötü adam bir arada Gopi'yi arkadan görmüş ve yüzüne bakmak istemiştir. Gözleri yine onu (Gopi'yi) aramaya başlar. Bulamayınca nereye gittiğini sorar. Ahem de giden kişi eşi oldğunu bebeğini emzirmeye gitiğini birazdan gleceğini söylese de bu duruma kötğ adam inanmaz. Raşi ve Jigar hemen sunu bir kavga ortamı oluşturup kavga etmeye başlayınca kötü adamın dikkati dağılır.

Hetal da bu jkavga ortaını lehine çevirip, Gopi2nin pişirdiği yemeğe yardıma gider. Ahem de ilk fırsatta annesi Kokila'yı telefonla arayıp bilgilendirmek istese de Kokila depıoda sıkışık kaldığı için telefonu çekmez. Ahem de Kokila'ya ulaşamaz. Ahem annesi ile konuşmak için girdiği odada ev sahibine ait uyku ilacı bulur. Hemen ilacı Kötü adam ve beraberinde getirdiğ ielli silahlı katillşere içirir. 

Gopi de Hetal'in yardımı ile kısa sürede kendi dinlerinde haram olmayan yemeği yapıp ev sahibinin yemeği ile değiştir. Gopi ev ssahibinin yemeğini ise pencereden aşağıya atar. Çok geçmeden mahalleye yeni gelen bayan yemekleri servis etmek için mutfağa gittiğinde yemeklerin değiştirilmğş oldğunu fark eder. Hemen durumu patronuna söylemek ister. Lakin Patrou Ahem'in verdiği içi uyku ilacı sayesinde yarı uykulu bir halde oldğu için yemeklerin değiştirilme olayına tam tepki veremez.

Yarı uykulu olan Kötü adam Gopi'nin arkasında yaklaşıp "Yüzünüzü neden saklıyorsunuz." der. Ahem ve bereberindekiler Kötü adamın adım adım Gopi'ye yaklaştığını görünce, Ahem kötü adamın önüne geçip, karısına sarkıntılıkettiğini mana edip kavga çıkartır. Mod ilaeis bu olayı bahane edip davetten kaçarlar.

Hizlıca Urmila'nın evine giderler. Lakin o da ne. Evde üzerine battaniye örtülü biri var. İlk başta Modiler o kişiyi hırsız zannetse de gerçek çok geçmedne anlaşılır. Gelen kişi polis Shuka'dır. Polis ellerinde bir belge oldğuu kötü adamları köşeye sıkıştıracak, hatta cezaevine atacak bir belge oldğunu ama maddi gerçekle bunu desteklemeleri gerektiğini söyler. Ahem annesinin yanından geldiğini zannedip Kokila2yı sorar. polis Shuka ise Kokila'dan hberi olmadığını söyleyince Ahem panik olur.

 Ahem, Gopi, Jigar ve Shuka gizlice Modi konağna gidip etrafı izlemeye başlarlar. bu esnada kötü adam da Modi konağıa gelir. Orqada bulunan adamında bilgi aldıktan sonra Mod ialesini gördükleri yerde öldürmelerini ister. Modiler gizlice eve girmeyi başarır. Evin depo tarafında girdiği için orada buluna ve dolabın yerinin değiştini göerünce GHopi Kokila'nın depo da olabileceğini söyler. Tam da bu esnada kötğ adamların sesi yakından gelir. 

Herkes etrafa saklanır. Polis Shuka dikkat dağıtmak için adamların arkasında koşarek kendisini fark ettirir. Polis Shuka'yı takip etmeye başlar. Ahem ve bererindekiler de depoda sıkışıp kalan Kokila'nın yanına iner. Deponun tabanında ki suyun içinde elektirik oldğunu söylşeyen Kokila herkesin hayatını kurtar. Ahem ve Jigar içeride bulunan herkesi kurtarmayı başarır. 

Ahem ve yanında ki herkes evin dışına çıktığında kötü adamlar Modileri görünce kovalamaya başlar. Tabi Modiler de can havli ile kaçmaya başlar. Çirag Ve Parag'ın getirdiği taksi Modilerin hayatını kurtarır. Yolda Polis Shuka'nın oturduğunu gören Ahem arkasında kötü adamlar gelmediğini görünce arabayı kenra çeker.

Shuka adamlar kendisini kovalarken onlara karşı sunacağı delilleri kaybettiğini, tek çıkar yolun da Gopi'nin ifade vermesi oldğunu söyle se de Ahem bu duruma izin vermez. Polis Shuka da duygu dolu vefalı üzerine konuşma yapar. Ancak Ahem asla ifade vermeyeceğini söyleyip oradan ayrılırklar. 

Yolda Gopi bu olayların başladığı ve kötü adamların öldürdüğü kızı düşününce polis Shuka'yı haklı bulur. bu esnada Polis Shuka karakola gidip kötü adamlardan şikeyetçi olup devlet gücünü lehine kullandıklarını söyler. Lakin oada bulunan Kötü adam ve karakol amşriş Shuka'nın sözleri ile alay edip "Var mı Memur bey" der. Tam da bu sırada Gopi karakıla girer ve der ki "ben Şahidim!" deyip Polis Shuya'ya destek olur. Karakola amiri Gopi'nin ifadesini çekmesini ister. Ancak Gopi ifadesini çekmeyeceğini söyleyince, kötü adamlar Modi ailesini açıkça tehdit eder. 

Kaynak: dizicenter.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.